Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

fetelor noi ajungem f rar dar sper ca nu ne/ati uitat de tot!

am vazut ca ati fost la munte. ma bucur ca v/ati intalnim. am vazut pozele, piticii sunt frumosi toti. si crina a crescut si face progrese in fiecare zi.
am fost la mare, avem si poze la semnatura, pe la tara...ne/am plimbat si ne/am relaxat.

cu monica am vorbit ultima data acu vreo 2 zile. alex era mai bine, zicea monica ca fusese treaz o vreme si era bucuroasa. sper din tot sufletul sa fie totul bine...

va pupam mamici si pitici

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Monvas, nu pot sa cred cat de bine te-am nimerit cu India!!! Deci a avut dreptate Sasha, la caracterizari lasati pe mine . Acum na, dc unii pui devin baieti din fete, zicem ca asa a fost comanda initiala .

Data viitoare incerc sa vin si eu in parc, sa strigam amandoua: "hai cu puii la pozata, coloratii maine-s gata!"

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

v-am zis de babyexpo de saptamana viitoare? 24-27 la polivalenta..sunt doritoare de o intalneala pe acolo?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am scris un mesaj acu 2 ceasuri si mi l-a sters junioara...

Ziceam, pe scurt, ca eu dau toate fructele crude, ca vitaminele se distrug la prepararea termica...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

si eu i am dat fructele tot crude acum am niste pepene galben de la tara byo si nu stiu ce sa fac sa i dau sau nu !!???ca deja a facut kaka de vreo 3 ori azi.
sunt alaturi de ayla si astept si eu vesti

asa as fuma o tigara ... am cazut in pacat doar de 2 ori de cand alaptez sa cad si a treia oara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

buna!

eu am inceput cu cu biscuiciori po.pu.la.ri
va sfatuiesc sa faceti inainte cu mar copt si morcov al fel, ca fermenteaza burtika bb-ilor.

in rest ce sa zic, am trecut pe vigantoleten cu flor pt dinti, si asa e cand apare un dintisor nu mai mananca ca inainte, asat e clar, se freaca de tetina si al biberon si gata, dar trece.
eu ca sa manance chiar i-am dat supa si fructele pasate cu seringa de la Nurofen...

pupe

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Saby si Arianei ii transpirau mainile si picioarele si ne-a zis dr. ca are lipsa de vitamina B. Ne-a dat sirop care contine vit. B1, B2....., i-am dat, dar nu a vrut sa il inghita, il scuipa pe tot. Si chiar nu avea gust rau...ca si Bogdana, gust si eu tot ce ii dau Cu lingurita nu avem probleme, mananca din ea, dupa ce termina io dau sa se joace, insa nu vrea nimic din sticluta...apa, supa, suc....nimicc. Cand vede sticluta incepe sa strige la ea, sa dea cu mana in ea...

Ayla

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

ce sirop, cum se numeste?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Vitamin B Complex - firma EIPICO

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Monvas, nu pot sa cred cat de bine te-am nimerit cu India!!! Deci a avut dreptate Sasha, la caracterizari lasati pe mine . Acum na, dc unii pui devin baieti din fete, zicem ca asa a fost comanda initiala .

Data viitoare incerc sa vin si eu in parc, sa strigam amandoua: "hai cu puii la pozata, coloratii maine-s gata!"

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Am fost, pe rand: indianca, chinezoaica, araboaica, tziganca...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Ola!!!
Vazut poze din parc cu mamici si bebiti frumosi si veseli si cu un baietel stirb si tare frumusel, bine are si cu cine semana (vazut poze din prima zi de scoala)
Leeloo nu cred ca putem iesi in parc azi sigur o sa ploua dar la babyexpo sigur mergem.
Noi am fost dimineata la analize de sange cu Maiuta, luni primim si rezultatele sper sa nu fie nimic. A cam plans saracuta si i-a cam curs sange din manuta asa ca a trebuit sa-i puna leocoplast, Adi a spus ca sunt mama nebuna si copilul nu are nimic si l-am chinuit degeaba .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui Adee
Ieri i-am dat suc de mar, dar se pare ca burtica ei nu e pregatita, pentru ca a avut diaree si a durut-o burtica.

Aceeasi problema am avut-o si eu cu marul crud(de atunci nu am mai incercat alte fructe crude)- dureri de burtica. Asa ca acum ii dau marul numai copt,incercati si voi.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

I-am dat o lingurita de mar copt, iar acuma asteptam reactiile. Sa strambat f tare, si se facea ca ii vine sa vomite, cu toate ca era dulce, dar pana la urma la mancat.

poze

Mergi la inceput