Gravidutze si mamici de Cluj -134-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Intre timp vad ca ati mai scris!

Co, vazut pozele! F frumoasa ai fost! SI mireasa chiar, exceptionala si si mirele. SA treaca repede, ce o fi acolo la CArinuta!

Nu stiu ce sa fac miine, sa merg sau nu la serv.. azi am stat acasa. Mai am avut zile din concediu de odihna.

M-am uitat pe net, vin niste calduri mari pt vremea asta 25-26 grade, numai bine de stat pe afara. Noi am iesit si ieri cu febra.

Sanatate maximna!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Co, am vazut si eu pozele, ai fost foarte frumoasa!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ioana, Adriana, Gabi merci

Sper sa fie bine puisorii nostri, ca e pacat, la cat de bine au inceput!

Ani Nu am apucat sa povestim vineri seara, eram pe ultima suta de metri cu ceva cumparaturi, Stefana a devenit o superbisima domnisoara, e o papusa, abia astept sa ne vedem si sa povestim mai mult

Elena, draga mea, bine ati revenim, am vazut bijuteria de fetita si nu putem decat sa va uram sa fiti o familie fericita!Sunteti atat de frumoase amandoua!..desi obosita si traumatizata, tu nu ti-ai pierdut sclipirea aceea speciala din ochi

Paula, Ada, Anca sa fie bine piticii! Succes in continuare!

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

M-am uitat in git cu lanterna... are puroi si rosu pina pe cerul gurii! Acumn astept sa ma sune dr inapoi. Oare e de atibiotic puroiul?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Deci am venit si noi de la dr, vestile nu sunt roz! Amigdale foarte inflamate, ceva otita, in forma lejera, sa zicem, am primit picaturi si paracetamol daca mai afec febra, antibioticul e scris dar il luam doar daca se agraveaza starea! Intre timp, pauza de la gradi! Iar tonusul meu nu mai e deloc bun. Marturisesc ca nu reactionez deloc bine cand e Sara bolnava! Acum nici eu nu sint in forma maxima. Azi noapte tare rau m-am simtit, ma durea gatul, nu puteam inghiti, ma gandeam la ea si ce rau e sa suferi si sa nu poti comunica celorlalti ca nu ti-e bine! Azi am luat-o de la gradi cam abatuta si trista, se vedea ca nu se simte bine. Am stat o gramada si la dr, dat fiind ca dr noastra e in concediu, va imaginati cam ce era la inlocuitorul ei. De-aia eu mereu am preferat sa o chem acasa, sa evit statul acolo si virusii prezenti!

Deci asta e ...nici nu stiu ce sa zic, atata m-am gandit...daca urmeaza o perioada din asta plina de boli si la ea si la noi, nu stiu daca fac fata...Ma incanta varianta de gradinita si faptul ca s-a acomodat asa frumos, ca am vazut progrese de la zi la zi. Dar in contrabalanta bolile astea...ma omoara! Acum poate sint si eu mai prapastioasa de felul meu, asta e clar!

O sa vedem, maine merg sa vad mamaruta, sper sa nu fie probleme cu placenta, dat trecuta era cam jos, asa a fost si cu Sara, dar s-a ridicat cand a fost momentul. Sper sa fie totul bine si in regula si cu bebelusul. O sa ma interesez cand pot intra in concediu prenatal.

Co, ce frumoasa ai fost! Si ce nunta de vis! O idee originala, o locatie splendida si o mireasa absolut senzationala! Asta da evadare din cotidian! Sper sa fie bien pisicuta mica! sanatate multa!

Ioana, sanatate si lui P! Chiar se anunta zile frumoase si cu soare!

Meli, cred ca e greu, si pe mine ma termian nervos bolile cu tot ce presupun ele, teama, ingrijorare, exasperare...Sanatate Timeei!

Katia, daca stii More, gasesti si terasa cu pricina, nici eu nu am fost, dar am primit recomandari bune!

V-am pupat, ma duc ca am o intalnire!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, daca e puroi,nu e prea bine...a mai facut febra? Ca daca da, atunci de-aia nu cedeaza si ar fi nevoie de antibiotic. Dar n-ati fost la medic?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+

Mergi la inceput

Gabi, sa stii ca si eu sunt genul tau, mai prapastioasa dar cred ca toate ajungem in punctul asta la un moment dat, cand vedem ca e rost de atatea boli.

Ioana, si eu am o lanterna mica cu care ma uit in gatul ei. Daca e puroi face febra asta e idea, acum vezi ce zice si dr.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

offf..cate vesti proaste...tot mai multa lume a inceput sa ia virusii astia nenorociti... si noi suntem mucosi si tusim...mai si vomam cand tusea e mai puternica...si asta se paote intampla de cateva ori pe zi...

sanatate tuturor bolnaviorilor...Gabi si voua, aveti grija de voi!

Coooooooooo...si eu vreau sa vad pozeleeeeee!!!! unde sunt??? sanatate Carinutei...

deci pana la urma unde va intalniti?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-da, eu zic ca va da antibiotic, altfel nu prea trece.saracutul, iti dai seama ce poate sa-l doara!

Gabi-o tu scumpa, tare rau imi pare pt voi, asa-i la gradi, noi de asta am si hotarat ca mai stam un an, mai ales ca am si avut acum o peroada nasoala...ai grija de tine, nu te stresa pe cat poti, stiu ca e nasol si e usor de zis, si eu disper cand o vad bolnava...

Co-foarte frumoase pozele

eu tare ma bucur ca intalnirea a ramas pe luni si asa pot veni si eu, dar si eu prefer sa vin singura, macar pot vorbi cate ceva cu voi, ca asa tot cu Timi, hihi.

noi ne-am oprit cu antibioticul, ne-a recomandat bronho-vaxon pt 3 luni, pt cresterea imunitatii, sunt tare curioasa...sper sa fie ok si sa nu ne creasca temperatura iar cum intrerupem antibioticul.

imi pare tare rau pt bolnaviorii nostri, e tare nasol, iar vine frigul si bolile...

Mergi la inceput

Meli, am auzit si eu de Bronho-vaxon, poate da rezultate.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput