Gravidutze si mamici de Cluj -134-
Raspunsuri - Pagina 8
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni si eu la fel,hihi |
Cum se mai simte Timeea?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
antoni spune:
nu f bine, tot asa, fara chef in ea, nu mananca mai nimic, acum poate e si de la antibiotic...nu stiu.azi vine iar medicul pe la 17 s-o vada, ca ar trebui sa intrerup antibioticul...
adab spune:
Buna mamici si pitici,
pupam bolnaviorii Patrik, Sara si Gabysa treaca repede raceala...uufff si eu am stat cu frica in spate sa nu ia Sara de la taica-so...deocamdata e ok.
Victo inca de spat. trecuta ziceau educatoarele ca miercuri incep sa-i culce pe copilasi. Eu banuiesc ca pt. toti ce-s la program prelungir e valabil. Si mama Marei era de fatza, si a ei mamarutza inca mai plange dupa ea. Deci banuiesc ca nu sunt restrictii la somn. Tot vroiam sa-ti cer id. de mess....daca vrei sa comunicam mai rapid.
mami_alexia spune:
Meli, multa sanatate si poate da Domnul si dupa tratamentul asta se face bine.
Ce format au filmuletele pe care le puneti in Picassa? Ca la mine nu merge sub nici un format. Help
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Victo spune:
deci, intalnirea e luni la ora 18? poate ajungem si noi, nu promit
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
Ada, da, stiu ca asa au zis, dar au zis sa vada si cum se adapteaza mai intai. si apoi, am platit 2 sapt la program scurt. de aceea ma intrebam.
idul meu e pvpetrea. pe yahoo.doar ca nu prea imi merge messul la serv. iar acasa nu am vreme.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
puisorul spune:
Nico, mersi de cafea
. Cum mai e Andrei?
Katiapam, strada e cea cu More dar e pe partea cealalta si mai spre Casa de cultura a Studentilor, inainte de Medicala 2.
Alex, tot ocupata cu salonul?
AncaB, imi pare rau ca ai renuntat la monti
. Revii cand poti, te asteptam 
Co, cum a fost la nunta? Carinuta e bine? Poate va ocolesc imbolnavirile 
Elenuta, mai povesteste-ne de Iulia. Sper ca sunteti bine 
AlinaBojuc, ce face Alexandra? Nu ne pui ceva poze?
Of, of, nu-i a buna daca incepeti cu bolile deja gradinarilor. Multa sanatate la bolnaviori 
Noi cred ca o sa trecem la program cu un somn. Cel putin azi asa ne-a iesit, un somn de 3 ore la 11 la 14. Ce mai gatiti fetelor? Eu azi am facut ciorba de pui cu legume si bulion, tocanita cu ceapa si ardei de pipote si inimi, orez cu ciuperci iar mai spre seara fac o ciorba de perisoare pt maine.
La intalnire vin mai mult ca sigur dar as prefera fara Stefi pt ca nu fac altceva decat sa alerg dupa ea.
O zi frumoasa in continuare. Noi pe la 4 vrem sa mergem in Babes. Mai vine cineva? Ioana, mami de Sara?
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
bex spune:
Salutare, fetelor
Noi suntem cu vesti si bune si rele.
La nunta-carnaval a fost de-a dreptul minunat, totul la superlativ, din toate punctele de vedere! Mireasa a fost superba, mancarea deosebita, nu ami vorbesc de locatie si de decor, muzica si atmosfera...ma bucur ac am trait alaturi de miri o experienta de 5*.
Pentru nunta, mi-am facut parul (si manichiura)la salonul lui Alex si mi-a stat de vineri seara pana duminca dimineta foarte bine aranjat, asa ca inca o recomadare pentru ea
Merci inca o data, draga mea
Pe de alta parte surpriza neplacuta...cand am ajuns aseara acasa, Cari avea febra (38.3), care a scazut dupa panadol si a revenit azi-noapte cam la fel, a scazut iar pana dimineata, dar nu am dus-o la gradi. De azi-noapte nu a mai avut febra, dar a avut un scaun mai moale, chestie care s-a intamplat si saptamana trecuta, asa ca daca cumulam si cu episodul de varsaturi de acum o saptamana, poate ne-am ales cu ceva forma de enterocolita sau ceva raceala, habar n-am inca. Oricum, la gradi, de la ei din grupa inca 2 copilasi ramasera azi acasa...deci clar e de acolo ceva!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Ioana13 spune:
Nu a mai facut Patrick de azi noapte febra, tot zice ca il doare in gura ceva, poate fi maseaua care creste acum sau gitul. Dar dupa cum baleste... maseaua e de vina.
Oricum, e cam miriit si nu maninca decit ff putin, pe motiv de buba... de la foame poate e miriiala.
Eu cu intilnirea nu pot spune de acum, dar stiu strada, banuiesc si locul. Daca sintem bine, venim. Mincarea am inteles ca e ca cea de la Euphoria.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Of, of, multa sanatate, Co.
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!