Gravidutze si mamici de Cluj -134-
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
alex, te inteleg f bine si stiu prin ce ai trecut. pupam fetita si ammica speriata. Stefan si acum are semn la gurita.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
antoni spune:
Fetelor, va rog din suflet care puteti si aveti copii fara boli momentan, nu le luati va rog temperatura si la caput si in fundic si nu-mi spuneti va rog cat va da ca eu deja dau in disperare...iar are 37,4 in fundic.stiu ca asta nu e febra, dar de ce creste cand opresc antibioticul?pana acum era 36,6...

Ioana-imi pare rau ca asa ati patit, pana la urma v-ati apucat de antibiotic?offf, saracu...
Anca-daca ai timp si vrei sa treci pe acolo, e ok, ar trebui atunci sa facem listuta cati venim sa stii cate mese sa rezervi.cu toate ca cred ca gasim locuri.dar poate e mai sigur!
Gaby-saracuta, te cred ca e nasol, si ti-e si groaza sa nu iei ceva si tu pt bebe in burtica...
Co-sunt groaznica, hihi, eu credeam ca e vorba de pozele de pe hi5 cu nunta, dar acolo nu ai trandafiri...deci...imi trimiti si mie linkul te rog?![]()
Ramo-nu ca ar fi vorba de prea mari pretentii, dar nici mie nu-mi plac patuturile alea, sincer.
antoni spune:
Alex-saraca de tine si de ea, cred ca ai tras o sperietura...lasa ca pana se marita nu se mai vede![]()
magdutza24 spune:
va pup pe toate si multa sanatate bolnaviorilor
Elena e minunata Iulia si sa ti aduca numai bucurii
Co si eu vreau sa vad pozele 
Alex o pupam pe micuta gimnasta accidentata
noi suntem f bine abia astept sa ma intorc in cluj si sa ne vedem
Andree27 pupici multi
magdutza24 spune:
Co mersi ptr poze sunt superbe iar rochia miresei m a impresionat e senzationala
machiajul iti scoate si mai tare ochii in evidenta 
antoni spune:
nimeni nimic?
Co-mersi de poze, super tari.unde v-ati gasit masti?tare originala e mireasa,hihi
bex spune:
Alex, puiule , atre rau imi pare pentru printesa
sa fie repede bine, stii tu vorba de la tara, pana se marita, uita;) doar noi suferim atat pentru ele:(
Meli mastile si evantaiele erau agatate pe spatele scaunelor, nu ramanea decat ca fiecare sa se "costumeze" dupa plac, mastile au fost comandate din venetia, deci erau chiar originale, f faine, una dintre ele mi-a facut-o mireasa cadou pentru Carina si un evantai:P asa ca am si o "amintire" de genul asta...mireasca este intr-adevar o tipa foarte originala, ea a gandit intreg decorul, rochia, pantofii, era superba, bine oricum ea este foarte frumoasa:P
Magdutza
merci, eu m-am machiat, e un machias super simplu, din 2 culori:)
Gabi te astept cu vesti de la sedinta, eu am lipsit motivat pe motiv de pazit papausa:) si apoi cu vesti de la eco:)
Ioana sanatate si un
pentru Patrick al nostru
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
mami_alexia spune:
Salutare!!!
Ioana, n-ati batut recordul sunteti la egalitate cu noi, miercuri , joi , vineri si sambata cresa iar duminica dimineata mers la urgente = amigdalita acuta pultacee. Multa sanatate.
Gabi, multa sanatate Sarei si asteptam vesti de la eco!
Meli, eu nu pot sa-i iau temepratura in fund ca nu ma lasa nu i-am mai luat-o de 1 an asa.
Alex, o sa vin saptamana asta cu Alexia, vreau sa ii aranjez putin parul, mai ales ca al ei e cret, nu a fost tuns de vara trecuta si e foarte lung si haotic. O sa te sun inainte. Un
lui Tiadris, mi-a placut interpretarea Ioanei, intr-adevar, ea face boli specifice preocuparilor 
Co, ma bucur ca e bine Carina. 
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Ioana13 spune:
Adriana, pt asta ati facut aerosoli? Tusea ALexia? Patrick deocamdat nu tuseste.
Vreau sa iau si eu aparat. Ce recomandati, asa mai convenabil ca pret?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
tu IOANA draga oricat de suparata as fii reusesti sa ma faci sa zambesc 
MULTUMESC mult fetelor ,nu stiu ce am ca numai la tampenii ma gandesc ,nici nu mai dorimim fara mamaruta ,ma trezesc noaptea sa vad cum e ,offfff ca am luat o razna
GABI ce bine ca ti vezi puiutzu in burtica ,offff ce te invidiez ,dar prea mult nu mai astept .....tot asa zic de un an 
multe pupicuri si Sarei ,tare curioasa s cum o sa se comporte cu surioara
,o vad f protectiva
ADRIANA te astept 
MELI eu nu s acasa :(
de papat papa piticuta ?
VICTO nu i a trecut semnul ?offffff ,sigur si lui TIadris ii va ramane 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007