Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Dark, drum bun back home

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

MAi fetele am citit de la odisee si am recitit capitolul in care am nascutce de emotii..multumesc tuturor pt sustinere.Offf si voi sunteti f importante pt mine..apropo multe lipsesc.Nu le-o fi dor macar un pic asa?? va pup dulce si de 1000 ori

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna noapte fetelor

Azi am avut o zi plina, ca am dus-o pe Cati la Pavia la neurolog si apoi am mai haladuit pe acolo prin magazine in cautare de lucrusoare pentru ea.

Doamna profesor a vazut-o si a zis ca isi mentine diagnosticul initial: torticolis paroxistic/distonie paroxistica a sugarului. Dupa parerea ei, strict pe baza observatiei clinice si a experientei, treaba asta va disparea cam dupa varsta de 1 an. Daca vrem sa facem investigatii suplimentare ca sa stam linistiti si sa excludem alte chestii mai grave, ne-a recomandat asa:
- o eco cerebrala de facut inainte sa se inchida fontanela,
- daca va mai avea episod acut cu capul inlcinat: analiza acizilor si aminoacizilor plasmatici si urinari si EEG.

La evaluarea motricitatii a observat ca este cam incordata la umeri/spate, plus ca nu se rostogoleste, asa ca ne-a zis sa facem cateva sedinte de fizioterapie ca sa favorizam rotirile.

Despre ritmul somn-veghe a zis ca solutia e sa invete sa adoarma singura cand se trezeste, ceea ce nu se poate fara plansete o perioada. I-am explicat cum am procedat pana acum, scotandu-i pe rand sanul, apoi punand-o de peste 20 de ori in patut sa adoarma singura etc. A zis ca asta e metoda corecta, sa continui asa (daca ma tin puterile, zic eu
).

Cam asta despre noi, tineam sa va scriu cum a fost. Acum merg sa ma bag si eu in pat pana la urmatoare trezire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Inainte sa plec:

crisspy, iulia, multumesc de raspunsurile cu greutatea

Idaira, eu ii dau Caterinei branzica de la Hipp (am citit pe borcanel ca e fromage frais si cheddar). Aici nimeni nu zice nimic de branza facuta in casa, nu i-am dat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Intram si noi repede:
Dark,drum bun acasa! Ahhh,stiu cum e ...mie si acum imi e dor de ai mei,sper ca in max 2 ani sa fim intorsi inapoi in tara(asta daca facem un fratior la anu')
Crisspy, noi papam asa:
8 dim:120 lapte
10:1 iaurt(120gr+ 1/2 banana sau piersica
14: 150 gr papa cu carnita(legume,fierte,paste,carne pui)+1/2 borcan fruct
18: puffs sau fruct ca si snack
19: legume cu orez(difera meniu zilnic,azi am avut: 1/2 borcan morcov+ 1/2 borcan dovleac +1 lingurita spanac(acum il introduc)+1/2 borcan pastai toata cu 1 lingura orez,Ana a manacat tot)
20:180ml lapte
Lapte intre mese si dupa fiecare masa ii dau in canita cu cioc apa!

Cred ca ne ies dintisorii de sus,incep sa se vada. Noapte tot ne trezim,dar nu ii mai dau sa pape de vreo 5 nopti si e ok,sper sa se obisnuiasca,trezirile sunt scurte(ptiu sa nu o deochi),de 1 min-2 si somn la loc,ii mai dau apa.
Noi tot numai :bababa si rar mamamama si rar da dadada zicem. nu facem cu mana si nici nu aplaudam.in schimb,ne certam si raspundem inapoi de numa',stie ca daca ii zic nu,e ca nu are voie(sau asa vreau eu sa cred).
radem la toata lumea si baba la toata lumea.ne plac ceasurile la nebunie,de cabluri nu mai zic
o zi buna sa aveti!
IrinaC,sanatate uNhciului

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Neata de la noi,

Puiul nostru face azi 8 lunite! Mami si tati te iubesc, ne umpli viata de fericire, ne dai sens si putere! Ii multumim lui Dumnezeu pentru tine!

Prin urmare, va servim cu tort, sampanie si voie buna!

Irina, bun Papacelul! Poate ii sopteste si Alexiei ce frumos e sa papaceasca, ca vad ca acum e si ea nitelus "gasculita", mai ales cand se bucura sau mira.

Dark, drum bun!

Korrucia, daca dr ti-a zis ca dispare afectiunea dupa un 1 anisor, stai linistita. Ei vad astfel de cazuri f des si stiu de regula evolutia. Kinetoterapia este utila, dar le place asa de mult...

Pupam mamicile si licuricii!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy felicitari pentru masuratori, a crescut nu gluma Razvi.

Idaira cred ca ii poti da branza Fagaras.

Irina si noi iti multumim pentru tot ce ai facut si faci pentru noi. Eu recitisem zilele trecute primele capitole de aici cand eram tare stresate cu colicii, parca au trecut asa repede...

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI nurorii mele Alexiuta, sa te faci mare si sa fii sanatoasa si papacioasa . AI de la Vlad

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Noi sa va povestim cat de nebuni suntem. Vineri seara la 21,30 l-am luat pe Mircea de la serviciu si in drum spre casa ia ghiciti ce idee traznita ne-a venit.....sa mergem la RIO de CARACAL ...si uite asa toti 3 am urcat in casa repede facut ceva bagaje ptr Vlad, urcat in masina si calatorit pana la Caracal. Aseara ne-am intors, a fost cam un tur de forte dar a meritat.Ne+am vayut familia.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Bebelusi mai esti?Ne-ai latit pagina

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Bravo Bebelusi!!!!!!!

La multe lunite domnisoarei Alexia!!!!sa fii sanatoasa si adorata de toti ca si pana acum iar mamei tale ii uram sa fie mai relaxata si mai putin stresata ca toti bebelusii cresc pn la urma.Si tu sa deschizi gura!!!!!!!

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput