Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Se iau 3 uroculturi chiar si in aceiasi zi sau dc nu in 3 zile consecutive.Mie imi vine greu sa cred toate aceste rezultate Crisspy da greu rau.In plus chiar 3 sa ai 3 uroculturi pozitive cu peste 100.000 de UFC /ml la fiecare si dc NU este acelasi germen iar nu e ok, contaminarea este f frecventa si tb corelata urocultura cu sumar si eventual si cu analize sgv.In plus dc la un baietel ar aparea infectii urinare recidivante ar tbui cautata CAUZA si de cele mai multe ori sunt malformatii renale, reflux vezico ureteral si acestea ar tbui sa fie vizibile eco si parca tu ai facut eco si era ok.

Eu asa as face .As repeta de mai multe ori sa avz io ac iese de fiecare data si ca de fiecare data este acelasi germen +toaleta mentionata foare corect de Bee

Despre noi: eu am alergat azi la chir toracica pt unchiul meu, marti intru si eu in sala cu el pt mediastinoscopie.Azi e si ziua lui...o zi alergata.Papacel a ramas cu tata, a mancat tot de la tata si azi si ieri la pranz asa ca tata e f linistit.

Cu mancarea am mai vb de asta, Andrei are o per mai buna acum :
mananca
la 10 140-160 ml de piers+branza +juma de mar(branza o fac in cont din Bebelac2)

14: 120-160 ml piure de legume cu carne si o zi pe sapt galbenus(pui/curcan si legumele sunt orez, morcov, pastranca, cartofi, dovlecei , fasole verde +/- unt).Am incercat cu desertu' si nu prea merge ...deci atat

18: un iaurt Campina de 150 ml gol nu vrea cu cereale

21-22 80-100 ml cereale cu lapte de la Hipp!!!!!!aste e noutatea la noi de vreo 10 zile.Ieri de ex a mancat 130 ml.Apoi san seara ca sa adorma.

Se trezeste noaptea de vreo 2 ori : cam la 3 si la 6 unde baga san si uneri si la 8-9 san.Cam atat.Baiatu creste nu ma plang

Va pup

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Irina mersi mult de sfaturi. O sa o pun pe mami sa-i repete urocultura de mai multe ori sa vedem ce iese.

Multa sanatate unchiului si la multi ani sa-i dea Dzeu.

Si bravo pt Andreita papaciosul.

L-am masurat si eu pe Tzumpi azi si are 75cm, plus circumferinta craniana 45cm si toracica 46cm. S-a lungit nu gluma.

Pup

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Ufff... tare greu trebuie sa le fie la ai mei...noi plecam si pana la anul nu mai ajungem in Romania...cine stie cand vor putea veni ei pe la noi...s-au atasat tare mult de nepotelul cel mic, blondut si zambaret...uufff...incerc sa nu ma gandesc prea mult ca uite asa mi se face un ghem in stomac.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Eu ghemul il am permanent cind vb cu ai mei....iar apa ce se tot joaca prin ochi de fiecare data cind ma simt singura e tot mai acuta....stiu, si e nashpa tare...incerc sa-mi controlez emotiile cit pot ca de nu "depre" scrie pe fruntea mea!

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mara, Koruccia, Bee, Idaira

Ufff... bagajele-s facute, masina e jos... plecam in 5 minute... Cluj acum, maine dimineata bye bye Romania!

Irina, o sa incerc sa te sun deseara daca esti prin zona. Ma gandesc la unchiul tau si sper...offf... vreau sa sper desi tu esti medic si stii cum e... ufff...

Merg sa mai povestesc cu ai mei...

Va pup pe toate

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Dark, sa ai drum usor inapoi!

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ziua buna si de la noi

La multi ani sarbatoritilor de azi, Andreea de Tec si Narcisa de Justme25!

Noi am fost cumintei azi, Vladut e tare fericit in wkd cand suntem toti Noi am reinceput cu sucurile, ca ce era mai solid nu voia deloc sa pape. Asa ca, acum bem cu canita la fiecare masa suc de fructe si supa (doar zeama). Macar asa isi mai ia din vitamine pana este pregatit sa pape si pireuri. Fetele, cum imi dau seama ca e pregatit sa-i mai ingros putin continutul mancaricii?

Arriel, un mare pentru Thea si unul pentru Luis. Era si normal ca Thea sa aiba multi pretendenti! Noi ii oferim o . Spune-i de la Vladut ca "noaptea e facuta sa dormi!", asa ii repet eu in fiecare seara, ma gandesc ca poate lucrez la inconstient si ca trebuie sa aiba grija de mamica ei.

Crisspy, noi dam Vigantol de cand s-a nascut. La mancare noi nu putem sa te ajutam pentru Razvi, e baiat mare!

Dark, sa aveti un drum bun, Lachlan sa treaza cu bine peste orele petrecute pe drum pana acasa

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dark despartire cat mai usoara de cei dragi si drum bun spre casa.

Crisspy sanatate puiului mic.

Noi acum am venit de la tara, l-am indopat pe asta azi, sunt curioasa cat o sa doarma. Noapte buna sa aveti si sa doarma licuricii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Dark drum bun si sa ne reauzim cu bine. Multi pupici lui Mister.

L-am adormit si eu pe Razvi si ma bag si eu cu Adi la un film.

Noapte usoara tuturor mamicilor si somn usor licuricilor.

PS V-am spus oare cat de mult inseamna incurajarile voastre? Enorm. Multumesc inca o data din suflet tuturor

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Vreau sa va intreb ce fel de branza se poate da acuma,in afara de cea facuta in casa ??

Dark,parca pe tine te citisem ca-i dadeai mascarpone,nu??!!

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

fetelor, multumesc din suflet pentru raspunsuri!
crisspy, stim toate ce bine fac incurajarile de pe forum si cred ca toate incercam acelasi sentiment de apropiere si prietenie...cel putin eu nu pot sa stau 1 zi fara sa va citesc, chiar daca nu scriu...si daca nu am acces la net, in cursul zilei, ma gandesc: "ia ca intreb eu pe forum si de chestia asta, ia sa povestesc si de asta; ce-ar zice fetele de chestia asta..etc..." Vin aici cu mare incredere si placere, nu mai spun. Sa dea Dumnezeu sa scape Tzumpi si de asta, mama lor de virusi...
Legat de papa, noi papam asa:
ora 10: mar, para, caisa, piersica, sau alte fructe de sezon combinate cu fagaras si uneori cu un pic de cereale, ca m-am decis sa-l mai pufosesc un pic ca prea se mira toti ca e slab...;
14: legume de tot felul cu galbenus/carne de pui sau de curca/ficatel (mai rar ficat), in care pun ba cereale, ba fagaras, ba iaurt...doar doar sa pape printul...nu papa niciodata tot, asa ca dupa somnul de dupa amiaza tot legumele il asteapta..
18-19: 100-150 ml de iaurt Mili, asta e maaaare deliciu..;
cereale nu-i mai dau separat ca nu mai vrea...am decis sa i le pun in mancaruri, cate 1, 2 masuri...
Idaira, eu ii dau fagaras...asa mi-a recomadat drul. (nu dra aia tapita cu mezeluri la 9 luni, celalalt..). ma bucur ca chiar ii place. uneori ii mai fac si in casa, din lamaie.
noi am fost la tara, Alexutu botzogas a dormit de 3 ori cate 45 de min si acum abia abia a adormit la san si apoi leganat. simt ca pierd controlul cu copilul asta, care la incepututul dive papa toot toot si de mititel adormea singur, maraind si morfecand un scutecel...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput