Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
koruccia spune:
Dupa cantarit si masurat, la 7 luni avem asa: 7730 g si 66 cm. M-am uitat in grafice si tot sub medie suntem, in ultimele 3 saptamani a luat 190 g.
Stie cineva sa imi spuna, please, cat trebuie sa ia de la 6 la 7 luni?
crisspy spune:
Koruccia eu stiu ca trebuie sa ia 500 gr de la 6 la 7 luni. Nici noi nu am luat atat.
Maine il masor si eu ca tare mi se pare ca s-a lungit.
Am ajuns cu bine...Tzumpi dormea insa de la pupici (ca i-am transmis si pe cei de la voi) s-a trezit.
Ne-am jucat putin si acuma incearca mamaia sa-l adoarma ca eu sunt rupta dupa o zi de munca si 2,5 ore de condus.
Pupici la toata lumea si o noapte usoara
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
Arriel spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari, chiar am nevoie. In noaptea precedenta, copilul meu si-a propus sa-mi testeze limitele. Era ora trei cand am spus ca ma duc la culcare si in timp ce ma indreptam spre dormitorul meu, s-a trezit Thea. Timp de o ora a marait si a plans, nu a mai fost chip sa adoarma. I-am facut 130 ml lapte gandindu-ma ca poate ii e foame totusi, pe care i-a mancat ca haplea iar in secunda urmatoare a varsat in jet tot laptele pe care il mancase, pe mine, pe ea, pe canapeaua din sufragerie. M-am speriat cand am vazut atata lapte, nu a mai facut niciodata asa, si culmea ca nu a avut nimic dupa aceea. Eu eram socata si nu stiam ce sa sterg mai intai, iar ea radea. Si inca alte doua ore dupa aia m-am tot chinuit s-o adorm. N-a vrut nici in brate, nici leganata, nici singura, nici cu mine, nicicum...Iar eu eram in pragul disperarii, imi venea s-o las la ea in camera si sa plec, dar mi-a fost mila de bietii vecini, oamenii nu aveau nici o vina. Asa ca ne-am plimbat prin casa pana pe la sase dimineata cand in sfarsit a luat-o somnul si am putut si eu sa ma culc. Acum sa nu va inchipuiti ca am dormit prea mult, nu, la 9,30 mi-a dat desteptarea.
Cu toate astea, am incercat sa ma adun, si psihic, mi-a fost mai bine azi, iar pentru maine am planificat cu o prietena o sedinta de shopping la Plaza.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/
Arriel spune:
anna-mama multi esti o draguta. Si Vladut este, si daca Thea nu era "promisa" lui Luis, mi-ar fi placut sa ne incuscrim
koruccia ai dreptate cu somnul. Sotul meu nu prea face acte de binefacere pentru mine, dar mereu cand vine mama pe la mine imi propun sa dorm si nu o fac, ma iau cu alte treburi prin casa. De fapt, oboseala mea este mai mult psihica decat fizica.
Cat despre parametrii Caterinei, eu zic ca tot e bine ca a luat ceva, Thea de la 6 la 7 luni nu a luat nimic in greutate :(
crisspy of, bietul Razvi, iar antibiotic...
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/
iuliacris spune:
Corina, uite aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=226 zice ca 1/3 kg pe luna.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Arriel dragutzo, sper sa nu mai ai nopti asa chinuite. Buna terapie shoppingul, way to go...
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
crisspy spune:
Am si eu o intrebare pt fetele din Buc: voi ce dati la bebei ca si vit D3: vigantol, vigantoletten, D3, etc.
Razvi
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
crisspy spune:
Aaaa...si mai vroiam sa va rog sa-mi spuneti si mie cam ce mananca bebeii vostri (feluri de mancare, cantitati, ore)
Pup gashca
Razvi
flowerbee spune:
Neata,
Crisspy, imi pare rau ca Razvanel are acum stafilococ auriu. Stiu prin ce treci, si noi ne-am chinuit pana am sterilizat urina puiului. Inca facem uroculturi de control. Sa dea Domnul sa ne sterilizeze repede!
Daca va intereseaza pe cineva, medicii urologi recomanda ca prelevarea urinei sa se faca dupa spalarea cu apa si sapun, atat la fetite, cat si la baietei, iar apoi tamponare cu ser fiziologic. La baietei se face toaleta si decalotarea si abia apoi se ia urina. La fetite se da si un jet de ser fiziologic pentru ca sa fie curatica zona. De asemenea, nu este infectie urinara decat daca sunt 3 rezultate pozitive si prezenta leucocitelor la sumar, pt ca pot fi rezultate fals-pozitive si putem da antibiotice copiilor aiurea.
Bebelusi, merci pt info!
Dark, ne-a fost dor de tine! E greu cu lasatul parintilor, o stiu pe pielea mea, dar acum Europa e "mica" si va puteti vizita.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
Bee mersi de raspuns.
Poti sa-mi zici te rog la ce interval trebuie repetata urocultura? Adica la cate zile?
Pupam fetele frumoase
Razvi