Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ciudat de slaba activitatea din seara asta
Cred ca nu sunt din nou probleme cu forumul, nu?
Eu am facut in seara asta conopida pane, si am mancat prima ciocolatica bounty dupa 3 saptamani fara cioco...
Hmmm..a fost cea mai buna

Si acum ma duc la nani si va urez si voua o noapte frumoasa fara insomnii!

Anca
15+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Felicitari mamicilor de gemeni, Ioana si Alina!!!
Si felicitari Child pt. !!!
Luni ar trebui sa merg si eu la ecograf dar inca nu-mi sunt gata rezultatele la toate analizele asa ca cred ca aman cu vreo 2-3 zile, desi nu mai am rabdare, nu mi-am mai vazut puiul de la 8s! Deci, pe saptamana viitoare sper sa aflu si eu culoarea caruciorului. Presimtiri chiar n-am deloc, daca la prima sarcina ziceam ca eu ma vad doar mamica de baietei, acum parca nu mai simt asa, hai sa zic ca inclin 60% ca e fetita.
Offf, Castelana, speram in continuare si ne rugam ca mama ta sa se faca bine!
Freedelia, ce sot atent ai tu acolo... si al meu ma scoate la restaurante dar de gatit masa, in veci pururi n-am sa vad asa ceva!
Haideti fetele cu greturile, tinem pumnii pe ultima suta de metri, acusi-acusi scapati de ele!!!
Oanka, mi-ai dat idee de papa bun pe maine cu cartofii cu branza! O singura intrebare am: carofii i-ai invelit pe toti cu aceeasi folie sau fiecare in folia lui?
A, sa nu uit, cu scuzele de rigoare pt. intarziere, La Multi Ani!!! Niki si Mralu!!!

Adriana 13+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Atb, sotului meu mereu i-a placut sa gateasca, dar acum o face mai mult ca de obicei, ca eu nu prea mai intru prin bucatarie.

Babyangel, stiu ca se poate slabi, dar la mine e vorba de muuuulte kilograme. Daca te uiti la pozele alea de la nunta ce brate subtiri aveam -- cred ca e imposibil sa mai ajungi la asa brate subtiri. Ca sa nu mai zic ca burta nu mi se va mai duce complet decat cu operatie, la cat de multa este... in fine, cu rabdarea treci marea... poate o sa ajung intr-o zi iar o slabanoaga...

Noi avem o zi plina azi. Coleman trebuie sa il invete pe John sa mearga cu bicicleta fara rotile de ajutor, apoi cred ca o sa mancam de pranz, apoi mergem la niste prieteni pe la 2 si apoi copiii au o petrecere la 5. Deci cred ca o sa ne mai "vedem" abia diseara. Va doresc o zi frumoasa!

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

S-a ales praful de toata ziua noastra, pentru ca pe mine m-a apucat vomitatul, asa ca am ramas acasa, in pat, am anulat cu prietenii, Coleman a iesit cu copiii in parc si tot el o sa ii duca la 4 la petrecere. Iar eu in pat toata ziua. Of, credeam ca au trecut complet greturile astea...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata burticute!
Freedelia, imi pare rau pentru ca te simti rauasa si eu, pe cand cred ca am scapat de greturi, o iau de la capat. Sper sa treaca cat de curand!
Oanka, suna foarte bine cartofiorii tai, am sa incerc si eu, ca mi-ai facut . La mine ploua in continuare si e destul de rece afara, asa ca o sa stau mai mult in casa zilele astea.
Ne vedem mai incolo, va doresc o zi frumoasa si linistita!
Pupici pe burtici

Ramona14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

'Neata!
La multi ani niki si mralu!!!
Anca si eu m-am topit in ultimul timp dupa Bounty! Ce face scolarul profita de primul sau week-end din acest an scolar... sau si la voi ploua ca pe aici?
Delia poate da DD si va fi ultima rabufnire! Eu (sa nu zic intr-un ceas rau!) am avut doua zile linistite si sper sa ma tina asa pana la final. De astazi sunt mai mult decat oficial in trim II (am 13 sapt +) si vreau cu orice pret sa zic sayonara tuturor indispozitiilor...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Neata!!!
Ioana mi-sa recomandat TT sa il fac la Medlife, ei au un soft si pt sarcini gemelare, nu au pt tripleti dar pt 2 exista, am intrebat chiar eu la genetica. costa fix la fel ca pt o sarcina unica.

Vreau si eu sa va intreb ce simtome aveti cand stranutati ca eu sunt terminata cand stranut ma doare burta si in parti de ma tavalesc, uneori. Zilele trecute m-a luat pe nepregatitie si am zis ca turbez de durere...eram si relaxata in pat si nu ma steptam la asemenea contractare de muschi...cand sunt in picioare este mai bine.

si acum nu va spun ca ma bantuie, daca s-o fi intamplat ceva cu bebelele din cauza aceslui stranut???
nu am avut pe moment nici sangerare si mi-a trecut destul de repede durerea, dar mi-e cam frica...voi ce ziceti?

Multumesc,

Alina

Mergi la inceput

Alina, nu-ti face griji -- si eu patesc la fel si daca sunt in pat, relaxata, nu pot sa respir un timp de durere. La mine am crezut ca are de-a face si cu stratul sanatos de grasime de pe burta, dar nu stiu, poate nu are. Tu ai grasime pe burta?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Freedelia multumesc pt raspuns!

Nu am grasime pe burta sunt....destul de bine proportionata, acum un pic mai pufoasa .
Nu prea zic ca ar fi de la asta, eu ma gandesc mai degraba la niste muschi slabiti, sau prea contractati. Eu am si 2 interventii pe burtica una de chist si una de apendicita si ma gandesc ca lucru asta a alterat sustinerea muschilor.
Numai ca atunci cand am stranutat in pat am simtit mult in interior...ce mai... mi-am simtit uterul tare ca piatra...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ALINA si eu patesc, din cand in cand, ca atunci cand stranut sa simt dureri ascutite in abdomenul inferior, in special cand stau intinsa pe pat/canapea. Trec repede, insa. Daca stau in picioare socul e atenuat de faptul ca ma aplec in fata in momentul stranutului. Nu-l afecteaza pe bebe; nu vad de ce! (poate daca ar fi colul scurtat, ar fi sarcina mai inaintata.. cred!)

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput