Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

vroiam doar sa va salut

cu patutul cel pt travel s-a potrivit doar pt calatorii, in rest, copilul meu fiind mai sperios tresarea in somn si mi se parea ca nu era patul stabil ca se misca salteluta care e agatata propriu zis.

la cel de lemn a fost mai bine. cel mai bine e sa se dea o latura jos si apoi sa se transforme in pat pt todler. am aici unu fain care se face apoi pat normal twin size. adica dai un ban dar e economicos in timp scoti investitia. am vazut la ikea dar nu mi s-au parut de calitate.

carutul trbuie sa fie usor si sa se inchida cu o mina! eventual de fixat cu piciorul la sfirsit. si cind se da pe spate tot cu o mina sa fie, am avut un chicco 5 sport trebuia sa rog o persoana sa ma ajute cind adormea pruncul in brate.
minerele sa fie sus pt cele inalte sa nu stai gheboasa cind il impingi. doare coloana. cele cu 3 roti aici sunt numai pt jogging, adica merge repede si e doar pt facut sport, nu de mers prin gauri cu el.

cele sport nu au otpiunea de culcat la 180 grade.

cam atit
by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Neata burtici dragi
am niste emotii cat China
mi-a recoltat colega mea sange pt HCG si a plecat draguta de ea sa imi duca analiza, ca la noi in spital nu se face aceasta analiza
offf pana vin rezultatele imi vine sa imi i-au campii
m-a intepat si de 2 ori ca de emotie mi s-au colabatat venele
mi-ar parea extremde rau sa iasa analiza 0 si m-am intepat si de 2 oridar daca iese maricica...ufff orice pt puiul meu ma mai intep de 3 4 ori

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neatza burticute dragi!!!

Ella te felicit inca o data pt baietel!!!! . Sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos!!! Am vazut si filmuletul...wow ce emotii am avut
Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare le doresc!!!
Nu am apucat sa scriu mai deloc zilele astea dar am citit tot ce ati scris voi.
CastelanaC inca o data muulta sanatate mamei tale!! Doamne ajuta!! Iar tie putere sa fii tare si sa mergi mai departe!!

Vad aici discutii aprinse despre patuturi, carucioare....eu inca n-am avut timp sa studiez oferta pietei ca sa zic asa...si nici n-am mers deloc prin magazine.
Stiu doar ca patutul va fi unul pliant pt ca noi plecam mai mereu la parintii mei la cta...si e musai nevoie de unul practic pe care sa-l putem lua cu noi.
IAr la carutz habar n-am inca...nu vreau sa fie foarte scump , doar practic si safe pt bebe. Noi stam la casa asa ca n-am scari de urcat si imi va fi cat de cat mai usor fatza de suratele care stau la bloc.

Sa aveti o zi minunata!!

asteptam un 16+ Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

http://athena1509.hi5.com - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

O noua fila de poveste...

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neatza burticute!
Ella, felicitari pentru baietel sa-ti creasca mare!!!
Oanka, Lindal, samaria, joi se pare ca va fi o zi foarte aglomerata, sa speram ca va ploua cu carucioare , eu una nu mai am rabdare!!
Bordeancavio, bine ai venit sarcina usoara si la termen iti doresc!
Castelana, se pare ca ai un tonus putin mai vioi, sper sa fii tot mai bine in continuare si sanatate multa multa mamei tale!
Roxana si eu zic ca e normal sa te doara burtica cand vomiti, la fel pateam si eu, na ca acum ma dau mare ca am scapat de greturi
Freedelia cum a fost la foto?
Va pup pe toate , aveti grija de voi si de burtici,
Ramona 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Ia uitati aici....

16+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Ella..felicitari pentru micutul George..sa creasca mare si voinic si sa stea acolo in burtica cumintel

Anca
15+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput