Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, eu habar n.am ce e vsh, dar a sa ma uit pe analize poate mi l.a facut si mie

ioana, pai la inceput o sa cumpar un cos, ceva de genul asta
http://www.babybo.es/graficos/img_articulos/moises%20practic%20zoe.JPG
dar nu patut mare
o sa.l tin acolo o luna, doua apoi cu noi in pat, eu am patul destul de mare in care dorm cu ivan, oricum a zis leo ca il ia el pe ivan cu el in pat la inceput , in alta camera, daca o sa vrea ivan, sa vedem
sau il tin in landou , asta cand tre sa.l las din mana, parca vad ca va dormi de la inceput cu mine cum a facut ivan

mai e asa de mult...cateodata ma gandesc ca e prea devreme sa.mi fac planuri , dar gandindu.ma la carucioare , patuturi etc parca trece vremea mai repede

roxana 11+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

de fapt vroiam sa va intreb ceva, de care m.am speriat
am intrat in bucatarie sa.i gatesc lui ivan si m.a luat sila, pana sa plec , am icnit asa ca si cum asa vomita, dar nu am vomitat, m.am incordat brusc la burta, cum sa explic...
apoi m.a durut in partea dreapta
se poate intampla ceva de la un efort de genul asta? fetele care vomita mai greu , eu nu vomit deloc dar imi vine asa cat pe aci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioana, pai la inceput o sa cumpar un cos, ceva de genul asta
http://www.babybo.es/graficos/img_articulos/moises%20practic%20zoe.JPG
dar nu patut mare
o sa.l tin acolo o luna, doua apoi cu noi in pat, eu am patul destul de mare in care dorm cu ivan, oricum a zis leo ca il ia el pe ivan cu el in pat la inceput , in alta camera, daca o sa vrea ivan, sa vedem
sau il tin in landou , asta cand tre sa.l las din mana, parca vad ca va dormi de la inceput cu mine cum a facut ivan

mai e asa de mult...cateodata ma gandesc ca e prea devreme sa.mi fac planuri , dar gandindu.ma la carucioare , patuturi etc parca trece vremea mai repede

Da..dar m e si pb sa nu-l trezesca Ivan pe bb2 , ca sigur se va trezi cel putin in primele luni pt papa..eventual, cum ai zis si tu, sa doarma Ivan cu sotul..
Gasesti tu o solutie..sa ajungem sa nastem cu bine si bb sanatosi..si apoi m vorbim.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 10+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

de fapt vroiam sa va intreb ceva, de care m.am speriat
am intrat in bucatarie sa.i gatesc lui ivan si m.a luat sila, pana sa plec , am icnit asa ca si cum asa vomita, dar nu am vomitat, m.am incordat brusc la burta, cum sa explic...
apoi m.a durut in partea dreapta
se poate intampla ceva de la un efort de genul asta? fetele care vomita mai greu , eu nu vomit deloc dar imi vine asa cat pe aci

Asa patesc eu de cateva zile, imi vine sa vars dar nu pot .., dar nu mi s-a intamplat sa ma doara burta..ci at cand ma ridic din pat sau stand in sezut am mici dureri (ca si cum m-ar intepa ceva).
Dupa ce ai simtit durerea, te-ai intins? Daca ti-a trecut imediat eu zic ca nu s-a intamplat nimic..parerea mea.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Am plecat sa ma culc .
O noapte linistita va doresc!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor si eu simt intepaturi in partea stg cand tusesc mai ales... si ff rar cand ma ridic
nah ca m-am bagat si eu

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

usor

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Am plecat sa ma culc .
O noapte linistita va doresc!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mi-am amintit, Yaia foarte tare faza cu cutia de carton . Nu m-as fi gandit la asa ceva niciodata.
Delia- cum a fost sedinta foto??
Roxana- cred ca e normal sa te doara cand te fortezi sa vomiti.
Ma duc la culcare ca mi-am depasit ora
Noapte buna

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ellanik felicitari pt. ! Ce nume frumos ati ales!
Si eu am fost azi la ecograf, dar nu se vedea inca foarte clar ce e, dr a zis ca e posibil sa fie baietel dar inca nu poate spune sigur, se vedea o biluta mica intre picioruse... Si era atat de agitat si de vioi, i-a facut lui mami cu mana, a dat din picioruse, si-a dat cu pumnisorii in cap, s-a intors cu spatele la un moment dat si-apoi iar cu fata, zici ca facea cucu-bau... Offf, ce de emotii... De-abia astept sa-l vad peste vreo 2-3 saptamani cand merg la TT, sper sa se vada bine atunci.

Adriana 14+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetelor, burticilor!
merci inca odata pentru tot sprijinul!
Sunt mai bine cred, tot fara voce, deci in casa noastra e liniste si pace, capul ma doare rau, astept si eu maine sa merg la medic, sper sa fiu mai bine pana atunci. acum stau cu ceai si miere, o esarfa de pashmina la gat, e o placere la peste 35 de grade.
mama e... tot acolo si ma rog pentru ea, a inceput sa faca febra, ceva complicatii, de parca lipseau. in fine de-ale vietii nu va amarasc si pe voi.

mihaelagrosan felicitari pentru eco, uau ce mare e bebe tau! sarcina usoara in continuare!

Yaia, ai dreptate cu informatiile oferite, conteaza in primul rand ce stil de viata ai si e mai bine sa te gandesti la utilitatea cat de lunga a produselor cumparate.

Ramy77, merci draga mea, imi trece, fii fara grija! ma bucur ca ai mai scapat de graturi si esti mai bine!

oanaiacovita ai dreptate, cand mergi la maga tot e bun si perfect, ca doar ei trebuie sa-si vanda marfa, nu? trebuie vazut si cat de usor se inchid, in cazul ca esti singura cu bebe si trebuie sa-l bagi in masina, cat de sigur e, nu ca lele de 3 roti care nu se dau publicitatii cate accidente sunt nefiind la fel de stabile, cat de comod si bun pentru coloana copilului.
restul sunt avioane, volanasi si buzunare, loc de sticla ta de apa, deci intr-un cuvant fluturasi sa te incante.
hai ca trec repede cele 2 saptamani, sarcina usoara!

beatrice, ai dreptate cu stranutatul, pe mine ma mai incearca si o tuse seaca si daca nu stau in picioare sa-mi tin burta ma doare rau. sarcina usoara!

atb, subscriu, bebe e mai bine sa fie pozitionat la inceput cu fata la tine, vezi ce face si esti mai linistita asa..

ioana5255, saraca de tine cu fumul din masina si perietura pe masura! multumesc pentru cuvintele frumoase, incerc sa ma adun, sunt obligata de copilul din burtica mea.
linisteste-te si sa ai grija de tine!!!!!

andira, multumesc pentru sfaturile foarte bune pe care le dai penyru carucioare si creme, etc.

oanka, bafta joi la eco! poate vii cu o culoare ceva de carucior!

rebiana nume frumos, ce mai faci? burtica?

Samaria, fata draga, bafta cu solile si stai calma ca va fi perfect la eco de joi! cine stii vii si cu o culoare ceva de carucior...

elanikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, uau uau uau, ce-mi vad ochii, culoare si nume, asta da surpriza!
Felicitari si lasa ca fata faceti la nr doi. ma bucur mult pentru tine si ce lungan e, uau, felicitari inca odata!

lindal (ce ma amuza numele tau cu iz de ciocolata!) bafta joi la eco!

dayanara pup burtica!cand merci la eco?
eu merg maine, incerc sa nu am emotii.

freedelia, mami de fotomodele, nu degeaba se chinuie ea saraca.
esti bine? cu doamnele graturi cum mai stai?

bordeiancavio, bine ai venit si sarcina usoara!!!

andra s, bafta azi la eco, te asteptam aici sa vedem ce ne povestesti de bebe!

alesicoo, bafta sa f=vii cu beta mare!

ioanact, of greaturi astea... imi pare rau, dar trec in curand.
durerile astea scurte si ca niste intepaturi sunt normale, creste uterul, asa mi-a zis dr meu. sarcina usoara!

kossir, esti in petreceri, stiu, te vad de departe. sarbatori fericite!

fetelor va pup si ma duc sa ma mai intind ca ma doare rau capul!

o zi excelenta!!!!!

castelana fericita 12+

Mergi la inceput