Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

mihaelagrosan felicitari si tie pt miscarile lui bebe si sa fie si la tine sanatos/a si 40 de saptamani la mami in burtica
castelanaC putere multa sa iti revii si sa te pui pe mancat daca ai dat jos 1 kg. te-ai stresat enorm zilele acestea si gandeste-te ca si puiul tau va fi stresat. sanatate multa mamei tale, recuperare usoara si tie numai ganduri bune
am tras un mare pui de somn de 2 ore jumatate si sper sa mai dorm la noapte, dar am dormit ca un bolovan si mi-a zis sotul ca a fost un zgomot infernal afara de pikamere si muzica preferata a vecinilor care o asculta la maximum ori de cate ori au chef. de obicei dorm iepureste, dar azi nu imi explic ce s-a intamplat de nu am auzit chiar nimic

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
16+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

buna, sunt si eu noua pe site, imi place fff mult.
sunt insarcinata in 9 saptamani, si astept un bebe pe 26.04.2010.
va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Va mai stresez un pic cu analizele mele. Scuze. E normal ca in sarcina VSH sa fie marit -20 si fibrogenul 416??? Am inteles ca e normal sa creasca in timpul sarcinii ,dar de acum, din primul trimestru ??

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu stiu ca nu se mai face eco intravaginala dupa ce ai implinit 3 luni de sarcina; banuiesc ca Ella a facut eco abdominala.

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ellaa felicitari pentru baietel . Sa fie sanatos si voi sa va bucurati de el.
Ce dor mi s-a facut si mie de puiul meu. Off si nici ca vrea sa mai miste.Sper ca e ok.

Multumesc inca o data fetelor pentru sfaturi. Sunt taote foarte utile.

Denisa da e normal sa fie VSH-ul si fibrinogenul mai mari in sarcina, stai calma.

Pupici la toate fetele.

Oana 17+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

wow, ella felicitari pentru baietel!!!!
azi am venit de la serv cu sufletul la gura sa vad ce ai, intru repede pe forum, ma duc la prima pagina sa vad carutul ellei, si nimic in lista, nici un carucior, rasfoiesc repede paginile si in sf ma dumiresc, e cu mustacioara! sa iti traiasca!!!

maine ma duc si eu si mor de emotii! sper ca si placenta s-a ridicat , ca altfel trebuie sa iau pozitia orizontala...
honeybaby iti pot recomanda un medic endocrinolog fff bun, Goldstein Daniela se numeste, este super, super!!! ma duc de ani buni la ea, mie nodulii de la tiroida mi-au stagnat, analizele sunt in limite normale, ea m-a ajutat sa raman gravi si pt asta ii multumesc si ii raman datoare o viata intreaga! peste cateva sapt ma duc si eu la ea sa ii arat bebele, tine neaparat sa imi faca si ea o eco sa-mi vada zgaiba!

offf, ce greu trece timpul, nu mai am rabdare pana maine!!!

la toate mamicile! si pt aleesicoo un sa devina si ea mamica, sau poate este ceva mic acolo si inca nu se stie???

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andra merci pt raspuns. Sper sa nu fie nevoie dar... mai bine sa ma informez decat sa caut de nebuna dupa aia. Unde o gasesc pe dna dr ??? Are cabinet particular sau la ce spital lucreaza?
Oana, Rebiana
bordeancavio Bine ai venit . Sarcina usoara si beb la termen.
Am si eu o problema. Vreau sa fim cel putin 100 de gravidute la odisee.

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Bordeancavio welcome.Sa ai o sarcina usoara si la termen dusa cu un bebe sanatos.
Multumesc tuturor fetelor pt felicitari.Eco am facut abdominala ,de cand am facut morfologia de trim I am facut eco abdominala.Bebe e bine, face patinaj viteza (doar scheme) .Capul e frumos si rotund , burticutza idem.Are 179 grame si 17,53 cm.Inalt, bre!Adica baiatul lu' mama e bine crescut.

16+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Ioana5255 ma bucur ca si tie iti place numele Iustina , asa ii vom pune si noi bb2 Iustin(a).
dayanara pai daca Ivan doarme cu tine in pat, al doilea bebe unde va dormi , daca nu in patutul lui/ei?
Nu e greu sa doarma cu tine in pat?
bluekidoo, andira eu am folosit Johnsons baby (gel) si inca m folosesc, plus sampon si sapun si nu a avut/are nimic Ioana..depinde de pielea bebelusului.
ellanik wwooww.. Felicitari pt !
bordeancavio bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!
Scrie inca 10 mesaje ca sa-ti apara la timp, primele 10 mesaje fiind moderate vor aparea m tarziu.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 10+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

BUNA!!!
Bafta maine la eco sa vii cu vesti bune
si tottt maine fac si eu un HCG ca nu mai are rost sa mai stau pana samb sau dum, asa macar stiu ca hcg e sfant, si sa dea dd bb sa fie in burtica

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

wow, ella felicitari pentru baietel!!!!
azi am venit de la serv cu sufletul la gura sa vad ce ai, intru repede pe forum, ma duc la prima pagina sa vad carutul ellei, si nimic in lista, nici un carucior, rasfoiesc repede paginile si in sf ma dumiresc, e cu mustacioara! sa iti traiasca!!!

maine ma duc si eu si mor de emotii! sper ca si placenta s-a ridicat , ca altfel trebuie sa iau pozitia orizontala...
honeybaby iti pot recomanda un medic endocrinolog fff bun, Goldstein Daniela se numeste, este super, super!!! ma duc de ani buni la ea, mie nodulii de la tiroida mi-au stagnat, analizele sunt in limite normale, ea m-a ajutat sa raman gravi si pt asta ii multumesc si ii raman datoare o viata intreaga! peste cateva sapt ma duc si eu la ea sa ii arat bebele, tine neaparat sa imi faca si ea o eco sa-mi vada zgaiba!

offf, ce greu trece timpul, nu mai am rabdare pana maine!!!

la toate mamicile! si pt aleesicoo un sa devina si ea mamica, sau poate este ceva mic acolo si inca nu se stie???

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

16+

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput