Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Sabina rogu-te, trimite-mi PM cu maternitatea privata de care spuneai. M-ar interesa si ce preturi practica si un dr bun; ma bate gandul sa aleg o maternitate privata de data aceasta.
Multam' anticipat

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Fetelor eu la Elena am avut un carucior no name, de fapt nu mai tin minte ce era exact, dar manerul se putea muta astfel incat sa vezi bebele. Mie mi s-a parut super asa, mai ales ca Elena facea ca trenull daca ii venea soarele in ochi, ei ii placea mai mult cu fata spre mine, nu se plictisea, mai povesteam cu ea, radeam. Chiar am vazut o data la tv ceva documentar facut pe chestia asta si se pare ca au ajuns la concluzia ca majoritatea bebelusilor simt frica daca sunt cu spatele la mama, sunt suprastimulati de atatea noutati, ei nu se plictisesc daca o vad doar pe mama, mai degraba se plictisesc daca nu o vad. Plus ca si eu mereu o urmaream prin ferestruica. Niciodata nu poti sa stii ce se intampla. Intr-adevar caruciorul era mai greu de condus asa, dar numai la inceput pana m-am obisnuit, apoi nu am mai avut treaba.
Acum nu stiu de care sa cumpar, il mai avem pe cel de la Elena, dar problema e ca e foate greu si eu trebuie sa-l car ca nu avem lift, 2 etaje. Nici nu vreau sa fie scump, ca oricum dupa ce mai creste am de-ala mic tip umbrela care e foarte usor si folositor si desi e tot no name si a fost ieftin si l-am folosit 2 ani la Elena mai functioneaza.

Mihaela12+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus,fetelor!

Intru in mare viteza,doar cat sa va spun ca am reusit sa citesc cele scrise de voi,sa va multumesc pentru gandurile frumoase,Oanaiacovita,Dayanara si Alina.Sa dea Dumnezeu sa fie bine in anul scolar ce a inceput pentru toata lumea,si sper sa am mai mult timp sa scriu decat acum, cand trec prin forum ca expresul prin halta...

Am mari emotii,joi dupa-masa merg la consult si ecograf cu medicul cu care l-am nascut si pe Sam,sper din suflet sa fie vesti bune,sa va ganditi la mine,ok?Adica, sa va ganditi la mine cu energii pozitive,am emotii,de la 6 saptamani nu am mai avut intalnire cu bb,si acum ar trebui sa fie activitate intensa pe acolo,inimioara,manute,picioruse...asa astept de cu drag si cu emotie...,tot intru eu vineri,sa va spun cum a fost...daca nu o sa mai am timp sa scriu,va pup pana vineri!

Maria 13+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ia uitati aici....

16+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Daca am inceput ziua bine cu pofta de mancare, multa energie si fara greturi trebuia sa o stci cumva.
Am luat analizele si surpriza.... Ce trebuia sa iasa bine nu a iesit. Analize de tiroida proaste : T3 1.93 ( 0.60 -1.81 val normale), T4- 17 (4.5-11.5 val normale) TSH- 2.62 (0.35-5.50 val normale) -asta a iesit bine si FrT4- 0.4 (0.89-1.76 val normale). Este hiper nu ??? Parca voi vorbeati de hipo, in caz de hiper ce se face ??? Stie cineva sa-mi recomande un endocrinolog bun in Bucuresti , va rog?
Peste astea a mai iesit si Fibrogenul mare 416 (200-400 val normale) si lupus anticoagulant cofirm. mic 0.8 (0.9-1.1) iar lupus anticoagulat-screen. mare 1.18 (0.9-1.1). Din astea nu mai inteleg nimic, unul mare , unul mic ...
Offf asa mi-a stricat toata ziua analizelea astea proaste

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

ELLANIK,FELICITARI!!!

Maria 13+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ela!!!!!!!! Felicitari pt cuc

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Se pare ca joi vom fi mai multe la eco: eu, Ramy, Oanka, Samaria, dar si pana joi parca mai mergeau niste fete, deci sper sa avem o saptamana numai cu vesti bune.
Felicitari Ellanik!

10+

Mergi la inceput

Multumesc fetele!!!Incerc sa bag si filmuletul sa vedeti ce "bijuterie" are fii-miu.
Deci soacra -mare ma fac.

16+George-Theodor

Mergi la inceput

Dovada ...http://www.youtube.com/watch?v=jfn8XSfjLuU

16+George-Theodor

Mergi la inceput