Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulika ce frumos doarme Bruculica!!! si ce figuri face el acolo in somnul dulce de puiut

Nela imi pare rau ca nu te-ai simtit bine..BP (TA) in sarcina nu trebuie sa depaseasca 140/90-85 mmHg..iar limita inferioara, cam 90/60-50 mmHg..acum depinde si cam cat era tensiunea ta inainte de sarcina; daca este mai mica bea cat mai multe lichide!!
off, scumpa deci este posibil sa te intalnesti cat de curand cu printesa strutza?!!
sa dea DD sa te odihnesti si maine sa fie mai bine!

Croco ce ma bucur sa te "vad"..sunt bine!!! am emotii dar zic eu, ca sunt din acelea constructive; esti o draguta!

Azi a intrat si Aida un picut..ce mai faci mami? cum este puiutul?

Nela o sa pun poze..sa va dati cu parerea asupra fenomenului de lasare a burticii numai sa ma dumiresc cum sa fac un album propriu si personal pe webshots si sa-l pun la semnatura;

grig a intrat in nesting..face cuibuseala in baie!! cica sa repare tavanul..ca ar fi cojit..apoi sa spele fainta si toate cele..slava Domnului!

Dana 37s mamica mandra de
AMR 15 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

kemsy bine ca ai zis ca sa tin orangeul aproape . Sunt aici si nastere usoara la termen
dana15 si zici ca maine esti la control? ok
iliko vazut poze ptui ptui
suede felicitari pt casa sa aveti ani fericiti
manga ati luat masina la mii de chilometrii in siguranta si fara incidente
raluko ce faci fato? Lasa kg in pace ca eu am ramas cu 3,5kg dupa 2 saptamani , probabil o sa plece si astea si mai multe din alea ce le aveam deja in plus

Azi Erik a iesit afara pentru prima oara si saracu a fost atacat de fetite sa il vada

... trebuie sa mai citesc din urma ca am ramas rau in urma

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

fetelor AJUTOR va rog din suflet!

cred ca am foarte mult lapte... mi s/au marit sanii teribil si sunt foarte tari... au zone in care sunt ca piatra si altele mai putin tari... este imposibil sa manance copilul atata si nu stiu ce sa fac!

o sa ma mulg in prima faza DAR caut o pompa pentru san care sa nu coste mai mult decat face.... ziceti-mi si mie de unde ati luat va rog mult ca mi-e teama sa nu fac furia laptelui ca tare n-as vrea

Ioana de Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ioanna eu nu am experienta..dar uunele mamici spuneau ca este buna pompa manuala de la Avent (Avent Isis)..este cam 160 Ron;
cred ca trebuie sa masezi sanii..daca spui ca unele zone sunt mai tari decat altele..ufff, pup!

sper sa intre repede o mamica si sa-ti dea sfaturi mai compentente!

Edit: nu poti sa te mulgi cu manile..pana una alta..
Raluca_u spunea ca daca avem pb cu alaptatul/bebicii..spunea ca o putem suna cu incredere!

Dana 37s mamica mandra de
AMR 15 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Nela imipare rau ca te-ai simtit asa de rau intr-o zi atat de frumoasa si speciala ptr tine....Acum cum mai esti? Te simti mai bine ?
Uite de la mine un ca sa-ti treaca...

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

AMR : 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ioanna, eu am pompa electrica de la primii pasi, in carrefour e in jur de 1 mil si e excelenta...tot de pe forum am aflat ca ar fi un raport bun pret calitate iar eu sunt f f multumita de ea!

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor de ce nu imi ziceti si mie sa-mi schimb AMR-ul ???

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

AMR : 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

doare destul de rau si ma sperie. acum incerc cu mana dar este mai complicat decat pare....

nu m-am muls deloc pana acum si sanii au inceput sa se umple de ieri... cred ca asta e cauza... plus ca azi am luat ca proasta un sutien cam mic....

Ioana de Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

NelaM cred ca te apropii de momentul X si eu am avut o stare de rau cu o zi inainte
si
andrecluj ce mai faci?
va dragelor pe amandoua si va urez un calduros si imbratzicios 'la multi ani!' sa fiti sanatoase si sa aveti nasteri usoare si bebeloi sanatosi si papaciosi si necolicosi

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Ioanna, eu am Primii Pasi, electrica; a fost 100ron, am luat-o la primul bb, si-a facut toti banii. Indiferent ce pompita iti iei, sa aigrija sa nimeresti sfarcul exact pe mijlocul gaurii, ca altfel nu trage calumea si mai si doare. Eu iti sugerez sa nu scoti mult lapte, ci doar putin, cat sa detensionezi sanul, cand simti tu ca sunt tari, restul sa pape bb. Daca scoti prea mult, nu faci decat sa stimulezi lactatia si sa ai si mai mult lapte decat papa bebe si sa risti s-o patesti iar, mai des, mai mult (ma refer la sani umflati si durerosi).

Loredana 38+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput