Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)
Raspunsuri - Pagina 11
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl raluk zi-mi secretul cu spalatul cu nuci...ca m-ai facut curioasa. nu pateaza iodul? MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 2 SAPTAMANI ![]() |
A, nu is nuci normale
Le gasesti pe net: "soap nuts". Eu am citit despre ele foarte detaliat www.betterlifegoods.com/ProductDetails.asp?ProductCode=BLG-CAT21480" target="_blank">aici, sub produs sunt intrebari si raspunsuri. Dar de cumparat le-am luat din Ro.
35+
Alex
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anomis28 Raluk, noi nu avem vizitatori la bebe, doar mama vine sa stea de diminata pana pe la 5-6 cu noi si nu vom avea vizitatori mai devreme de 1 luna si jum, poate chiar 2..... Mi-e frica de exact ce spui tu? ca vin si virusi.... ![]() lui Dinu Andrei (14.09) |
La mine deja s-au anuntat, chiar si in spital... (daca nasc la privat si pot fi vizitata). Si acasa deja toata lumea zice ca abia asteapta sa nasc sa vina la mine
sa vada bebe. De parca eu atunci cand voi fi somnoroasa si obosita si stresata (ca n-are bebe instructiuni de utilizare
. Asta pe langa paranoia mea cu microbii... Azi a venit un instalator sa-mi puna masina de spalat si era super racit, tusea sec in continuu, isi tragea nasul...
Nu stii cum am pus-o pe mami sa dea cu spirt peste tot dupa ce a plecat. Sa speram ca scapam. De cand am vazut o data la tv si cu porcina asta cum se transmite, sunt maniaca. Adica am vazut ca se ia si daca omul contaminat stranuta/tuseste cu mana la gura, si apoi pune mana pe ceva, unde pun eu mana chiar si dupa cateva ore
.
35+
Alex
Dana15 spune:
Manga deci mai sta flacaul la caldurica?!! si eu vreau sa aud acelasi lucru maine!!
multumim de sfaturile cu pozitia din travaliu..numa' sa ma lase astia sa stau cum vreu, sa nu ma tintuiasca pe masa aia..si eventual sa-mi lege picioarele in suportii aia minunati
..deja nu-mi plac!
pana raspunde raluk mai detaliat si mai in cunostiinta de cauza..sunt niste nuci mai speciale acelea..daca bagi pe google "nuci pentru spalat" te lamuresti cum sta treaba;
EDIT: uite ca a si raspuns raluk!!!![]()
Dana 37s mamica mandra de 
AMR 15 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anomis28 spune:
Raluk si la noi se anuntasera inca de prin luna a 5-a, si la toate autoinvitatiile am spus nu.
Nici, pe socrii, saracii nu vreau sa ii las sa vina mai devreme de 1 luna si jum., si nici macar tatal meu nu poate veni. O sa il chem sa ne vada cand iesim afara prima data.
Nu uita ca indiferent unde nasti tu esti in charge cu bebe si tu stabilesti regulile si la spital si acasa.
raluk16 spune:
Dana nu gasesc pozele noi
. Vad ca i-ai raspuns si Mariei. Si cred ca Maria se referea si in saptamanile astea de dinainte de nastere sa nu stam pe spate. Asta am citit-o si eu, ca cica asa se intorc cu coloana la coloana noastra si e mult mai greu de nascut (chiar daca sunt cu capul in jos). Trebuie sa stam mult la verticala si chiar aplecate in fata, in 4 labe, etc.
Anomis sper sa am puterea sa pun piciorul in prag. In prima faza voi incerca politicos sa spun ca nu ma simt in stare, sau doarme copilul, etc... Sper sa ma descurc...
35+
Alex
alex25 spune:
Buna seara!![]()
Am revenit si avem vesti proaspete si calde!!!
Bbelusa e bine, are in jur de 3200gr, lichid in cantitate normala, placenta cu urme de calcifiere dar mai duce, cica
, col cu ochi inchis de 3,1cm.![]()
Urmatorul control marti, daca e totul ok, joi internare si vineri pe 25 AVEM BB!!!

Am niste emotii de nu mai pot...pana atunci trebuie sa stau cuminte, cuminte, nici macar la cumparaturi nu mai am voie, asa ca deja am morcovul cu tot cu frunze si iepure....daca ma intelegeti!![]()
Va pup si ma bag si eu sa recuperez!
----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 6 zile 

Dana15 spune:
raluk cred ca am pus albumul pe private..ups!!!
ma duc sa vad daca pot remedia!
in legatura cu vizitele..eu le-am zis la prieteni mai in gluma, mai in serios ca intalnirea care am facut-o acum pe 15 sept, va fi ultima..ca ii astept cu drag la spital sa ne vada in primele zile;
parintii mei, dragii de ei, oricat de mult isi doresc sa vina le-am spus ca mai bine nu..nici nu avem unde sa-i cazam
(si vin de la 350 km departare) si in plus cred ca m-ar stresa un pic cam tare sa-i vad emotionati si cu cu ochii inlacrimati; le-am promis poze cat mai curand si faptul ca vom merge la ei cat de repede este posibil;
Socrii, in schimb, fiind mai aproape, cred ca vor veni,..dar tot asa, la spital..uite un avantaj al faptului ca nu avem casa mare!
nu se inhesuie lumea pe la noi, stiind ca nu prea avem pe unde-i aseza![]()
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
gata! am facut ceva modificari in albumul de la semnatura..oare merge ?

Thank God I'm a woman!
raluk16 spune:
Alex super vestile 
Stai cumintica si imediat vine si macar tu nu vei mai lacrima pe aici la povestile altora despre bebei
.
Dana merge! Am vazut si tortul frumos! Si burtica frumoasa
si la fel de obraznica in vant, deloc nu e lasata! Si florile superbe (cred ca aveti si un aparat bun, ca tare bine ies pozele
) si Patrocle pe care nu l-am mai vazut asa clar pana acum! Imi place salopeta lui
. Uite ce de poze frumoase
cu patutul si cu fotoliul... E superb patutul! Si tu esti superba!
asa frumoasa si feminina
. hihihi ce fain sta patrocle in patut ![]()
35+
Alex
alex25 spune:
Ma bag la
ca fi'mea e in continuare suita pe stomacul meu si simt ca explodez, pe langa o minunata stare de greata permanenta.
Va pup si noapte buna!
----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 6 zile 

lui Dinu Andrei (14.09)