Copii din 1995-1998(33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sanca, imi traduci si mie ce cadou i-ai luat lui Matei?
Programul mi l-am eliberat sa am mai mult timp de suedeza , dar si de voi .
Hai ca am gresit numele scriitorului e Stig Larsson...despre film am scris pe blog, intra acolo si citeste, sa nu mai repet aici.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Miha

uite aici www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3098921" target="_blank">cadoul lui Matei

poza nu-i face dreptate, ca e ditamai mai magaoaia de jucarie. Si vezi tu, dupa mine, la ce sa-i mai iau jucarii?

www.youtube.com/watch?v=XN6V2_RHnac" target="_blank">video asta l-ati vazut? Ca eu am intrat pe site aseara, la care Matei da din mana, si-mi zice ca el deja l-a vazut la scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

ziua buna si de la noi....ne iertati pt absenta indelungata,dar am avut o perioada mai agitata...inceperea scolii,fetele care faceau terapie au plecat,a trebuit sa caut altele si sa incepem sa le instruim,intalnire cu coordonatoarea,inceperea scolii si bineinteles ziua lui mihaita!

va multumesc din suflet pt urarile de ziua lui mihaita!
o sa va pun un fimulet scurt de la ziua lui mihaita si noutati mai gasiti pe blog!

ei,bine da am inceput si scoala....bineinteles ca la prima sedinta au inceput cu cerutul banilor...ni s-a schimbat directoarea si a cezut de cuviinta sa faca uniforme,ce-i drept nu-i un lucru rau,dar parca prea ne-a lovit...trecem noi si peste asta...
ce-i mai rau este ca andreea a inceput cu stangul,le-a dat un test la mate,la care a luat 5...in conditiile in care tot anul trecut a fost meditata...frate,ori nu-i place ori n-o duce capul,ma refer la mate,ca in rest are note de la 8 in sus...

nici nu stiu cum sa procedez...i-am zis ca o mananc(ce-o fi inteles din asta,nici eu nu stiu),daca mai vine cu o nota mai jos de 8....dar daca chiar nu-i place matematica?
hm...sunt intr-o mare dilema....

va pup pe toate,doresc un an scolar bun la toti copiii si nu in ultimul rand bine ai venit crisseis!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ieri am scris legenda ,azi erata:

So, nu-mi dau seama unde ai vazut holul Anca, doar in varianta inainte de zugravitcu reparatiile pe langa usi. Mai departe, alea de le-ai vazut erau draperiile, ca perdelele au venit mai tarziu.

Pustiul din poarta e colegul lui de clasa si vecinul cu care vine deobicei de la scoala.Mai mult ii sta mintea la ce-ar mai pune la cale ,decat la scoala ... De obicei prefera sa stea in poarta (ca nu trebuie sa alerge).Nu spun ca si noi avem de dat jos ceva burtica pusa peste vara. Tine cont ca pozele erau facute de...Cora, deci putin spectacol nu strica niciodata , de-aia cred ca era si fi-mio cu gura la urechi. Plus ca cc Cora e ca o zvarluga, sa nu crezi ca s-a imbufnat ca era singura fata, nu i-a lasat in pace decat cand erau pe teren. De fapt nici acolo.

Cred ca Matei o sa fie super incantat, mai ales ca e ceea ce-si doreste. Pentru cat timp...nu mai conteaza. Asa si la noi, o stiva de cutioaice cu tot soiul de jocuri .Asta desi la curatenie am dat deja o parte.
Cu heeleys la fel, mult pana si-a dat drumul ca acum nu vrea sa-i mai dea jos. Cred ca cele 2 perechi de pantofi luati o sa-i dam de noi .

In pozele de la ziua lui TB era mama Corei (eu is mai scumpa la vedere, da is, in niste poze puse mai demult).Ea le punea de baut ca ta-aaaare insetati mai erau, sa-i prinda cu zile, va dati seama dupa atata alergat, in timp ce eu preluam pizza si tortul de inghetata de la delivery boy.De la suflat in lumanari avem filmulete dar nush pe unde le-a pus al meu sot.

Flash-mobul organizat cu ocazia deschiderii noului sezon oprah l-am vazut la stiri cred, dar doar finalul .Orasul ei de suflet . Videoclipul il tot vad si eu si-mi place. Bine, si de Fergie.

Miha, si eu ca si Anca ,intelegem ce ne convine . Deci, ce bine ca te-ai mai degrevat .
Asta cred ca-i similara probei de rezistenta de la noi.Bine ca nu-i cauzeaza calificativul la sport . Ca aici trebuie sa fii perfect in toate .

Miha 007, ce fericit era Mihaita ! Nu-ti face sange rau, cum sa n-o duca capul, daca era, asa ar fi fost la toate materiile. Ori nu-i place, ori poate are lucruri neintelese .Si la cum se preda nici nu-i de mirare. Sunt destui care special predau ca sa nu inteleaga. Altfel cum ar convinge parintii sa-i duca la meditatii? Venea si dupa 3 luni de pauza ...

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ce faceti fetelor? Lectii?
Cam liniste pe aici.
Eu ma lupt cu morile de vant, ca in fiecare dimineata, incepe si eu m-am cam saturat sa stau intre ei. Cum pot sa gaseasca ceva de cearta in numa 10 min... nu stiu...
Dragalasii de ei mama baietii ....

Si alta chestie care ma irita. Ajung acasa, toti 3 trantorii in sufragerie tolaniti la tembelizor. Deaba cand vine "urlatoarea" acasa si intreaba de lectii, incep si ei sa se dezarmoteasca. Matei a stat pana la 21 sa-si termine lectiile, dar pana la 18 a frecat castana. Dar si cand a avut ceva de intrebat, l-am expediat la incostientul de tac'su.
Elliot a lucrat cu mine din testele de pregatire. O sectiune are de gasit greselile de ortografie. Slab, f slab. Daca pana la sectiunea aia se umfla in pene ca facea cam 90% corect, s-a cam desumflat cand a vazut ca trebuie sa puna cotul la treaba.

OK, v-am zis oful de azi, maine e vineri! Yupi! Si pe urma ne relaxam in week end.

Mihaela 007 mi-a placut de Mihaita, ca-mi venea sa-l iau in brate, cum sarea el de fericire, la atata atentie de ziua lui.
De Andreea nu m-as ingrijora prea rau, mai ales daca testul cu pricina nu era test de recapitulare. Poate nu a inteles ea ceva, si prinde la meditatii. Dar iti poti da si tu seama cum se descurca daca lucrezi cu ea sau ii corectezi o tema la mate.

Mara eu am vazut holul, intr-o culoare mai portocalie, asa cum si-a facut sufrageria Dana din Germ. si am crezut ca asta a fost produsul final. Mai ales ca usa de la intrare arata noua.

Miha vazut clip-ul din film, dar nu am inteles nimica nu avea subtitles.
De Morgan ce ne mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, la multi ani lui Matt!!! Sa isi engioi cadoul si sa aiba mult fun. Toate cele foarte bune lui si voua pe langa el!

flower, moama ce de ati muncit acolo! Mai ai (nervi )?

Dana, pozele tale unde zici ca sunt?

007, haios Mihaita
Noh ma duc acuma, ca vad ca nici o baza n-am in voi! Io credeam ca-mi scrieti retete de flirtat aicisha pe categorii, cand colo chiar nimic...

Mai viu!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Matei, multi multi ani sa traiesti!!!!

Sanca, da'i frumoasa suedeza, nu? te gadila placut la urechi si chiar daca nu ai inteles ti-am facut pofta de film . Partea intai a filmului poate ca a ajuns si la voi, se numeste The girl with the dragon tattoo. Daca dai o cautare pe youtube gasesti si in engleza. Partea a doua inca nu cred ca a plecat peste granite, abia a avut premiera in Suedia de 2 saptamani. Cartea insa cred ca e tradusa si in engleza.
Morgan? E cuminte acasa, iesim cu el cu lesa si asteptam primavara ca sa fie castrat si adult sa il lasam singur. Luna asta face 6 luni abia, e inca adolescent in calduri .

mQQm, io n-am sfaturi, asta e.... Succesc lui Dedi, cred ca va stii ea cum sa faca ccc cand va veni momentul!
Ce mai face Oliver?

mihaela 007 ce simpatic e Mihaita! Tare bucuros si nu s-a sfiit sa isi arate bucuria!

Mara, anul asta nu iau calificative inca, abia anul viitor. asa ca nu conteaza chiar nimic, doar asa ca invata pentru ei, nu pentru note. Iar sportul...da...cine e bun e bun, cine nu...ca la muzica.

Ieri dupamasa am avut prima sedinta individuala cu dirigintii(aici au cate 2) si am discutat despre inceputul de an, cum i s-a parut Dianei, cum ii place la scoala, ce materii preferate are, au de ales iar optionale(caci se schimba tot la 5 saptamani)...Cand am ajuns sa completam rubrica cu ce are de indeplinit Diana pana la urmatoarea sedinta(daca tineti minte anul trecut era sa nu mai vb in ore), n-am stiut nici unii ce sa trecem. Cica se descurca excelent la toate materiile. Profa(e o profa si un prof) e de suedeza si au avut test saptamana trecuta(ca sa vada nivelul fiecaruia), zicea ca Diana s-a descurcat excelent la test(n-a stiut cateva cuvinte dar cica sunt cuvinte destul de grele-au avut de explicat ce inseamna cuvintele-si probabil ca inca nu le-a intalnit. Si alti colegi ai ei-suedezi-au avut cam aceleasi probleme), ca le-a corectat dar ca le vor discuta saptamana viitoare. Cerinta ei este sa citeasca in continuare carti in suedeza(ceea ce face zilnic). Apoi sa citeasca in romana, pentru ca Diana a declarat ca a inceput sa citeasca o carte in romana si a abandonat-o pentru ca ii e mai usor sa citeasca in suedeza...Dar citeste oricum in romana pentru ca ii cere profa de romana. Are de citit de la o saptamana la alta dint-o culegere de texte pentru cl.5-a si apoi le discuta la ora. Deci, toate bune si frumoase la noi.

, ma duc la treburi...scolaresti!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut si eu...

Anca,sa iti traiasca flacaul!LA MULTI ANI!Matei...

Fetelor...la noi e liniar...nimic nou sub soare...e vineri si ma bucur mult!
Sa aveti week end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, La multi ani lui Matei! La cat mai multe cadouri si puncte la scoala! Cadoul este super! Distractie placuta la petrecere! Si asa e amorul intre frati si cu mici impunsaturi ca nu se poate altfel.

Mihaela770, ma bucur pt. Mihaita! Bafta multa in continuare, sa creasca mare si frumos si cu tot ce are nevoie! Iar scumpei tale, multa perspicacitate la mate! Dar sa stii ca nu-i musai sa fii de 10 la toate. E posibil sa aiba inclinatie catre uman decat catre real. Din pacate, nu exista la alegerea noastra cam ce sa invete mai mult copilul la scoala astfel incat sa se dezvolte in directia care i se potriveste cel mai bine. Un mic ajutor nu strica insa la mate, ca sa iasa din impas. Vedeti ce solutii gasiti.

mQQm, pai noi avem copilele mici si asteptam de la tine lectii. Doar tu esti avansata cu toate! Dar asa cum am aflat de la Sanca, o fata ar face bn sa-l lase pe baiat sa castige la Bingo. Iar de ex., la noi, And a plecat la curatat zone pt ecologie tot la indemnul unor fete. Eu stiu ca o colega il place, dar ce sa-i faci daca el considera ca-i pierdere de vreme?!... Si cand l-am intrebat de ce nu vorbesc ei, baietii, cu colegele atunci cand se intalnesc pe strada, a raspuns ca fetele ii tin mult de vorba si nu se multumesc doar cu o intrebare ci pun o multime de intrebari si nu scapa usor de ele.

Mihaela, n-am mai citit de pe blog din lipsa de timp. Ma bucur pt tine ca ai gasit o solutie mai buna pt. a te elibera. Mult succes si fetelor, dar si tie atat la scoala, cat si la laborator!

Flower, vazut, placut, admirat toata munca, tot efortul! Si copilul si invitatii! Si m-au amuzat fetele cu mama Corei, ca au crezut ca esti tu. Eu parca am vazut o blonda cu parul lung prin poze, nu? iar copilu' parca face prea muuuulte teme.

Ana68, hai ca-ncep sa te imit. S-au pus colegele mele pe facut copii si-am "secretarit" de n-am mai apucat decats a va citesc sporadic. Ce mai zici tu?

toate mamicile!

Mergi la inceput

Ah gata! Dupa cautari seculare am vazut si eu o Mara blonda cu ochelari de soare in Atena. si

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput