Goldie Pants - 6
Raspunsuri - Pagina 19
oana_n spune:
lisa. total de accord cu tine. la BAD nu ma bag ca am eu senzatia ca acolo e mai complicata treaba si nu e de blondu' meu situatia.
mj_girl spune:
mey, fetele care mai sunteti p'aci sa va arat ce cadou am primit de la come togetheru' la implinirea a 500 de mesaje
Michael Jackson is a special part of me !
lisa-marie spune:
Deci maine avem party MJ girl.....bun asa..da zi tematica...sa se preg nasica oana din timp...
Si eu pana fac o luna de forum cred ca o sa ajung la 500 mes...asa ca o sa fie dublu party!!!
"Let Sadness see what Happy does
Let Happy be where Sadness was till now..."
Long live THE KING MICHAEL JACKSON!
oana_n spune:
unde e cadoul mj? vrei sa ne tii in suspans? sau deja ai inceput sa te bucuri de el si ne-ai lasat aici cu ochii in monitor?
lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_n lisa. total de accord cu tine. la BAD nu ma bag ca am eu senzatia ca acolo e mai complicata treaba si nu e de blondu' meu situatia. |
da..intr-adevar...acolo the situation is more complicated...sunt multe lanturi, centuri, catuse, catarami.......ce mai, heavy metal...
si tu cum te plangi de reumatism, dureri de spate, alea-alea...nu cred ca te-ai descurca........ca si asa anka s-a bagat de cateva ori......si acum face tratament....
P.S. A NU SE INTELEGE CA VREAU SA TE BAGI IN TREABA ASTA COMPLICATA CU BAD-UL MEU!
oana_n spune:
lisa m-ai convins definitiv. cand o sa vad BAD-ul tau, sar pe celalalt trotuar, ca mi s-a acrit rau de tot de reumatism, nu mai vreau sa adun asa moca
da la restu, is prima...sa se noteze!!!
iona2005 spune:
citat din mesajul lui oana_n unde e cadoul mj? vrei sa ne tii in suspans? sau deja ai inceput sa te bucuri de el si ne-ai lasat aici cu ochii in monitor? |
hai ca-ti timet io ceva sa te delectezi pana se gandeste mj
http://i28.tinypic.com/14cruwx.jpg
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
mj_girl spune:
citat din mesajul lui oana_n unde e cadoul mj? vrei sa ne tii in suspans? sau deja ai inceput sa te bucuri de el si ne-ai lasat aici cu ochii in monitor? |
mey nasicaastept sa trecem la cap.7 si il pun pa prima pagina ca sa vada toata lumea, aci se inchide si e pacat...
Michael Jackson is a special part of me !
lisa-marie spune:
citat din mesajul lui oana_n lisa m-ai convins definitiv. cand o sa vad BAD-ul tau, sar pe celalalt trotuar, ca mi s-a acrit rau de tot de reumatism, nu mai vreau sa adun asa moca da la restu, is prima...sa se noteze!!! |
Asa, asa ....sa nu care cumva sa ii tii calea cum faci de obicei, cu biletele etc.....ca eu il verific permanent....
doar pe ceilalti doi ii las mai libertini asa...ca-s mai tinerei manca-i-ar mama......deci ai unda verde.
iona2005 spune:
citat din mesajul lui lisa-marie da..intr-adevar...acolo the situation is more complicated...sunt multe lanturi, centuri, catuse, catarami.......ce mai, heavy metal... |
mai lisa pana termini tu treaba cu heavy metal io cred ca-ti adoarme subiectu'
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race