Gasca de Constanta *110*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

La Multi Ani sarbatoritilor Bogdan, Razvan si Adriana! bine ai revenit pe aici Ce mai faci?

Dana, distractie placuta in continuare!

Dady, iar a fost pitica bolnavioara? Si ai mei s-au trezit ieri cu "trompetele" infundate, deocamdata fara alte simptome, dar banuiesc ca urmeaza...

in alta ordine de idei, se pare ca pana la urma problemele de la serviciu se vor finaliza cu disponibilizare, am un sentiment groaznic de frustrare...nu am efectiv ce sa fac, toata lumea este in restrangere de activitate si, implicit, de personal, chiar ma gandeam ca anul viitor implinesc 20 ani de munca pe site-urile de recrutare nu fac decat sa ma enervez, mai peste tot limita de varsta este 30 ani, de ziar nu mai spun ce oferte sunt...nici macar pentru un video-chat nu mai corespund

daca cineva are nevoie, am o cutie intacta cu bronhovaxom 10 plicuri 3,5 mg pt copii, eu il luasem pt vlad in virtutea inertiei, apoi mi-a zis dr ca a luat de ajuns 3 ani.

sanatate tuturor!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Vladis..ti-am lasat PM.
Imi pare tare rau pt. vestile proaste la m-ca. Sincer si noi trecem printr-o perioada fff grea la serviciu...de 7 luni tot micsorez salariile ca sa nu dau afara si pana la urma , colegii au preferat sa dam afara....in ordinea prioritatilor legale, pt ca nu mai faceau fata nici ei la rate si cheltuieli. Mie mi-a scazut salariul 7 milioane din luna mai incoace. De luna trecuta cu aproape 3mil...E greu sa fii si de partea cealalta a baricadei...cand nu sti ce subterfugii si calculele sa mai faci sa eviti disponibilizarile. Eu am redus un post cu fractie de 2 ore si am transformat un post de sef serviciu in unul de tehnician...E tare greu sa ai in maini soarta altcuiva...nu e de invidiat ......cine stie ce vorbe oi avea si eu ...in spate....

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1

SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Camelia,probabil ai citit pe la scutece de problema noastra,ca eu aici doar citesc,cand si cand..
Astazi plecam la Bucuresti,iar maine dim mergem la dna dr Orosanu.Sper sa iasa totul bine si sa se sfarseasca odata cosmarul asta si pt noi,ca este crunt.Multumim pt gandurile tale.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua oameni buni!

Cu intarziere Laa muulti ani sarbatoritilor!

N-am mai trecut pe aici din cauza de net, iar de ieri ....virus! Suntem toti pocniti, inclusiv Maria mica, sper ca ea sa ramana doar asa cu nas infundat. Maria mare a avut ieri o febra foarte rezistenta, sper ca azi sa fie mai bine.

Camelia iti multumesc de vesti, vreau sa ajungem data viitoare!
Am vazut pozele cu voi, frumoooosi!

Vladis, Dady....urate momente cu serviciul! Tot mai des aud de micsorari sau disponibilizari. Si sotul meu mi-a dat fiori pe acest subiect, a avut parte de 3 micsorari pana acum, sper sa nu se agraveze.....incercam s ane incurajam, sa ne multumim cu ce ave, cu ce ramane......off

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua!
Am si eu o intrebare;am fost sfatuita de medicul orelist sa-l operez pe baietelul meu de polipi.Nu reusesc sa ma hotaresc daca sa fac asta ,aici,la Constanta ,sau sa merg la Bucuresti.De o saptamana ma tot gandesc si ma chinuie tare ca nu ma pot hotara.A operat cineva copilul de polipi aici?Voi ce ati face?Stiti vreun medic in care aveti incredere?La control am fost la Balasanian.Am auzit ca Loghin ar opera ...nu stiu...ma puteti sfatui?Multumesc!Va citesc de multa vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu am auzit aici ca, comsa ar fi bun.am o prietena care a operat fata si a zis ca a fost multumita.eu l-am operat insa la bucuresti la ursuleanu.la budimex.si am fost foarte multumita de tot.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eu tot la Budimex-Ursuleanu am operat fata, dar daca as fi nevoita sa repet as apela la Dr. Dan Gheorghe.
La Constanta dr. Cristina Laza.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna!Multumesc fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Simona, in Constanta se foloseste la operatie metoda clasica...anestezie locala si taire fiind constient copilul..adica treaz...poate fii traumatizant pt. copil!! Si eu tot dr. Laza-votez si as putea spune ca si dr. Dinca, dar nu stiu daca opereaza si copii. Fetele care ati operat copii la Bucuresti, ne puteti confirma ca s-a operat cu anestezie generala si metoda prin laser???

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput