Gasca de Constanta *110*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Fericiti alaturi de familia ta, Dana!

Bogdan, la multi ani cu sanatate si multe bucurii! Dodo, felicitari, sa iti traiasca baiatul!

Imi pare foarte rau de ceea ce se intampla cu micul David. Sper din suflet s afie gresit diagnosticul. Multa, multa sanatate micutului si putere parintilor lui! Putem fi si noi de folos cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
multumesc frumos de urari (Crixia, m-ai parat ca am mai imbatranit cu un an...puteam sa ma dau mai tanara)...intru si citesc tot, insa cu scrisul mai greu... oricum de la voi iau notitze si ma instruiesc pentru ce urmeaza...gradi, scoli...

azi, urez si eu lui Bogdan LA MULTI ANI!!!sanatate, fericire si multe multe ganduri de bine......vad ca 7 ani, ohooo multi inainte, eu facui 34 ieri, suntem scorpionasi d-aia buni, amandoi...

in rest, despre noi nimic interesant, inca nu am dus-o pe Nana la gradi, poate din ian 2010, acum mai stam asa in asteptare si feritzi de viroze, am vorbit sa o duc la dansuri/gimnastica la casa de cultura...curand, curand se va intampla si asta...inca nu ne-am dezmeticit cu programul de iarna...lucram la organizarea eficienta a timpului

mi-a sugerat o prietena sa-i duc la gradi 23(pe langa inst. de marina) de stat...are/a avut cineva copilul acolo sau stiti ceva...la 12 am renuntat sa ma mai gandesc ca e prea dificil cu inscrierea, ma gandesc la piticot(particulara din teatrul de vara), dar pe vremea asta de criza mi-ar surade una de stat...eeee, mai am timp de gandire, iarna asta...

toate cele bune...
Dana, mamica Nanei(23.08.06) si a lui Tibi (07.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Am ramas in urma cu urarile, deci sa incep:
La multi ani Dumitru/Dumitre!
La multi ani Antonio Gabriel (mav)(27 oct)! Sa cresti mare, frumos si sanatos!
La multi ani Dana! Lasa ca 34 este o cifra frumoasa, cu siguranta ca varsta este la fel.
La multi ani Bogdan Andrei! Sa cresti mare, frumos si sanatos! Gabi sa va bucurati de copilashii vostrii si sa ne dai numai vesti bune in legatura cu evolutia sarbatoritului.

Va multumesc pentru urari, noi am reusit sa ne intram in ritm dupa atatea evenimente . Am avut-o pe Teo bolnavioara, luni a fost sotul cu ea la medic si i-a spus ca are laringita, binenteles, i-a dat tratament. Acum este bine, mai are ceva mucozitati.

Leditia sper sa veniti cu vesti bune de la Bucuresti. La ce medic mergeti la Budimex (daca sti in momentul acesta). Ii dorim micutului David multa sanatate!
Cornelia combinezoane pentru bb am vazut si la Doraly, preturile sunt de la 75 ron in sus.
Crix dupa cum ti-a spus si sotul, luni la ora 15 se stabileste programul fetitelor ce vor sa practice gimnastica ritmica la CSS1. Alexandra va merge cu bunica, noi (parintii) fiind la munca.

Nu stiu care este treaba, ori Pc meu este de vina ori site-ul are o problema, nu-mi apar ultimele postari actualizate, acum cand scriu, ultima pe care o vad este cea a Corneliai din 18/10/2009 : 09:03:43.

Nu am scris, nu am scris, dar acum nu ma pot opri.

va doresc o seara buna si numai sanatate!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Am pus cele cateva poze facute de noi, inainte de nunta.

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Salutare!
La multi ani Razvan(nastasie)! Sa cresti mare, frumos si sanatos!
Adriana va doresc petrecere frumoasa si sa va bucurati din plin de toate ghidusiile lui Razvan! Baniesc ca azi petreceti pentru amandoi , motiv pentru care iti urez si tie La multi ani, sanatate si numai impliniri!

Ce mai faceti? Noi ieri am "scos" finii la biserica, iar azi avem program de voie . Fetele sunt "in vacanta la bunici" pana maine.

Va doresc we placut!

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc mult de urari.da petrecem pe mai multi:razvan, eu, mama si matusa(gemene pe 7 nov) s sotul mamei care e tot pe 1 nov.asa ca suntem multi.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani, Adriana&Razvan!Sa fiti sanatosi si fericiti!Distractie placuta in ...plenul familiei!
Camelia,mi-a placut tare mult coafura de nasa...super!Si sotul tau si fetele au fost tare eleganti(e)!Vreau poze si cu tine cu amandoua tinutele...eu o stiu pe cea de seara,cea de zi nuju prea se vede.....dar pica altfel imbracate.asteptam poze!
(cu intarziere)La multi ani Bogdan Andrei! Sa cresti mare, frumos si sanatos!

Sanatate piticilor bolnaviori...si noi ne-am numarat printre ei....

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

La multi ani cu intarziere pt Bogdan, Gabitza. Sa creasca frumos si sanatos si sa va bucurati de el si de micuta printesa. Sa dea DD sa va vedeti toate visele implinite si toate dorintele realizate.

Adriana si Razvan, la multi ani cu fericire, atat pentru voi cat si pentru familie.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

La multi ani, sarbatoritilor, multa sanatate si fericire.
Fetelor, sunt inca in Italia. Sunt franta frumos.Am vizitat Venetia, San Marino si o zi la munte. Mai am de stat pana miercuri seara. Nu ma satur si NU VREAU ACASA.
Va poop si ne auzim cand vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamsadamy

La multi ani, sarbatoritilor, multa sanatate si fericire.
Fetelor, sunt inca in Italia. Sunt franta frumos.Am vizitat Venetia, San Marino si o zi la munte. Mai am de stat pana miercuri seara. Nu ma satur si NU VREAU ACASA.
Va poop si ne auzim cand vin.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy100
ma bucur din tot sufletul pentru voi.

Multumiesc frumos pentru urari!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput