Leoaicele DC *(45)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

'neaaatzaaaaaaaaaa, feline aristocrate!!!

Poftiti la ... dupa preferinte...

katty, ! Multumesc, scumpa!
Cum e la scoala?! ... Ii place lui Andrei? Au "intrat in paine" ?

Daria,

Catutza, ! Offff...dragutii copilasi...cred ca e un chin sa doarma cate doi in patut...la cat de mici sunt obiectele de mobilier... chiar urata situatie......
Multa sanatate micutei... Ce aparat de aerosoli ai? Saptamana trecuta, cand am fost cu Mitzu la pediatru...mi s-a recomandat sa cumpar un astfel de aparat... dar nush' care si cum...

Mercur retrograd?! ... asta o fi cauza pentru care nimeresc numai aiurea?! Dimineatza, ne-am trezit (a se citi: sari din pat...) la 07.45...in conditiile in care, la acea ora, fii-mea trebuia sa fie, deja, in gradinita... Raliu am facut prin casa...:"Hai, Mitzu!, Hai, Si' !, Hai, Mitzu!, Hai, Si' !"... pana cand...m-am blocat....in baie......In graba...am smuls clanta de la usa... ("tat normal..." a montat-o sotul meu...in urma cu,,,cateva zile...)...Da-i urlete si "urari de bine"...marelui "meserias"... ... Pana cand...mi-am dat seama ca vorbeam singura...... Sotul, impreuna cu fii-mea, erau, cred, in drum spre gradi'... Sa fi complotat...impreuna?! Deh...dupa aproximativ jumatate de ora (timp in care am reusit sa ma calmez si racoresc cu un dus...)...am fost eliberata....iar sotul mi-a propus paturi sau carlig...in loc de usi cu...clante......Bine ca are el...solutii... ...sa nu spun idei......caci omului cu idei...i se mai spune...i.........
Mda...nush' ce program voi avea azi...deh...avand in vedere cum a inceput ziua...

Va tzuc si sa avem...toate, o zi minunata!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza si de la mine !
Ioana, o tii in lant cu pataniile, bine ca ai simtul umorului
Catutza, pupam mandra si multa sanatate !
Si noi ne-am scos cu aparatul de aerosoli si cu umidificatorul si cu aspiratorul si si si la cat le folosim :(

Dodolina, mai pe laaarg raportu` asta, da ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Noi suntem de ieri muciosi si bolnavi..incredibil!!!Imi vine sa ma arunc de la etaj de nervi..Si nu sta sa-i trag mucii,nu poate bea laptic ca e plin de muci si acum il aspir,acum e plin iar..Urla cand ii dau medicamentele,urla cand il sterg la nasuc ca-i curg de-i ajung la gurita,urla in ultimul hal cand vreau sa-i trag mucisorii cu batista si nu reusesc,e o lupta intre noi doi..de groaza...Eu nu pot intelege cum poate copilul meu sa se imbolnaveasca asa usor..Imi vine sa-l tin numai in casa,eventual sub un clopot de sticla..ca m-am saturat.Abia a trecut o luna jumate de cand scapasem..acum iar dam din una in alta..Colac peste pupaza,are un fir de par in ochisor pe care nu reusesc sa i-l scot,ca-si inchide ochiul..si se zbate si plange..si face ca toate alea..In plus sa fie totul ca la carte,ca deja mi s-a luat,dar mi s-a luat,toata noaptea mi-a fost si mie rau..si am dormit max 2 ore..facand ture intre fii-miu si baie,bucatarie..si tot asa.
De sapt trecuta am inceput cu febra si diaree de nu stiam ce are.Am fost la dr,am venit la fel de nedumerita...dar bine ca am dat o tona de bani la dr si farmacie..In we a fost ok,fara febra,fara diaree..ieri l-au apucat mucii,tusea,stranutatul..plus dermatita aia nenorocita,aparuta tot sapt trecuta..nu mai suport!
o zi faina tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Pupici si de la mine si o saptamana buuna va doresc-chiar daca azi e marti
Daca nu scriu acum uit iar asa ca purced repede
Daria, Giulia si Sela f. frumos partyul ,torturile, cadourile, invitatii asemenea...
Ledi- tie si galustei! Sper ca sunteti bine , sanatosi , voiosi.O sa te abordez pe mess intr-o zi!
Aurorra- ce mai faceti voi?? Nu ati mai scris de multicel!!
Iulika- super bb ai tu acolo!!
Adi- sanatate printesucii tale...astept sa intri sa ne mai pove cate ceva de la scoala, daca ai mai facut ceva bun si dulce si ce anume...etc.Cum mai stati cu lucrarile??
Katty- felicitari pt:
camera lui Andrei- f. frumoasa
aniversarea casatoriei -la mai multi si fericiti ani impreuna!
inceputul de an scolar f frumos.
sper ca n-am uitat nimic
Lilia- La multi ani pt. Amelia! Sa fie sanatoasa, norocoasa, cumintica si tot ce mai e bun si frumos sa -i fie pus deoparte.

Zuzi- pe unde umbli?? Ceva castiguri??
Annie- felicitari pt. inceputul de an scolar al lui Clau si pt. sf. de Ramadam!!
Raluca- doamne ce poze ( dar mai ales ce peisaje)superbeee-superbisime!In leg. cu gradi ' e si el mic !Tare haios este! Si Teo mai zice cateodata ca nu vrea la gradi '( el e cel mai mic ca varsta de acolo) si vrea in curte cu mamaia sa se joace la nisip -dar pana la urma merge si cand intra in clasa uita ca n-a mai vrut si isi intra repede in ritm.
Copilutzule - tu pe unde te-ai ascuns mamica???
Dodo- Gabitza- vo ice mai faceti?? Sunteti bine? Sa stii ca edi azi dimineata a zis ca i-este dor de voi!Pe bune!Intr-un final am strans cam 4 pungi maari cu diverse( inclusiv niste hainute de bb de la Teo purtate dar in buna stare -ar merge pt. un copil cu parinti mai putin pretentiosi sau acolo la copiii din centrul acela. Sa vad cum fac ori le pun la posta pe rand...ori...nu stiu.
Emma- ma bucur ca sunteti bine!
La multi anisori cu bine si sanatate pt. Andrei.Acum am vazut ca e nescut pe 21 sept. La multi ani din nou !Se pune si cu intarziere da??
Distractie placuta!

Mari-voi cum mai sunteti???
Ioana- multumesc pt. urari si complimente.Ma bucur ca Mitzu e la gradi'. Sa inteleg ca e la program lung. Teo e la cel scurt si in afara de rechizitele pe care le-a cumparat sor-mea nu li s-a cerut nimic niciun ban. Nasol cu toate pataniile voastre- ai insa un umor fantastic de a povesti haios totul ca aproape ca nu mai zici ca a fost ceva rau!Of bine ca e bine pana la urma si sunteti sanatosi!
Cu jobul nu stiu ce sa zic... e greu ...noi stim f. bine cum e!Succes!Nu se stie niciodata de unde iese iepurele si apare o oportunitate!
Cata-nasol faza cu gradi' cu patuturile... Asta se intampla cand sunt multi copii, putine sali , putine cadre didactice disponiblile in sistem si atestate pt. a fi educator.
Multa sanatate va doresc si multumesc de urari!
F. frumoase si pozicile.
Daca am uitat pe cineva sau ceva scuze dar am raspuns din memorie fara sa notez cate ceva despre fiecare.Si nu mai stiu daca am retinut la cutiuta tot.
Despre noi: in linii mari multumim lui DD suntem bine sanatosi . Mai avem un pic si luam atestatul si apoi om vedea ce va mai fi.Cu fivul inca nu m-am hotarat daca in dec. sau las pt. la anul. Sanatosi sa fim.Avem o per. mai aglomerata dar sper sa o trecem.

Dany

P. S. Ledi -imi pare rau de strumf ca e bolnavior! sananate si refacere rapida!Zici ca e frate cu finutul meu acelasi mod de imbolnavire- si Robrt e in aceeaxi stare momentan...a chemat ieri fina mea si salvarea ca ajunsese rau de tot . Din pacate nu trece cu orice i-ar da. Ba vomita, Ba are rosu-n gat ,offf. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

Dodo- Gabitza- voi ce mai faceti?? Sunteti bine? Sa stii ca edi azi dimineata a zis ca i-este dor de voi!Pe bune!Intr-un final am strans cam 4 pungi maari cu diverse( inclusiv niste hainute de bb de la Teo purtate dar in buna stare -ar merge pt. un copil cu parinti mai putin pretentiosi sau acolo la copiii din centrul acela. Sa vad cum fac ori le pun la posta pe rand...ori...nu stiu.

Pay linisteste-l pe Edi ca-n octobrie spre sfarsit ajungem la B si sper sa ne vedem iar ....daca pana atunci ajungeti la noi cu atat de mai bine...dar sigur ne vom vedea caci venim la control la oki
Bodo e ok cu gradi si tot tacamul
Isabella e f mucoasa de azi dimineata ,fara febra ii va trece Acelasi circ cu sters nasul dar ne batem si vorba lui Bodo "balo mami ai tatidat"(Bravo mami ai castigat)...doar baiatul stie ca si bataliiile cu el tot eu le castig(la acest capitol.Se chinuie cu dintii,e la puseu de crestere si papa f des si noapte...dar se face ea fetita mare si toate vor trece
Ledi radare si nervi de otel

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello...
Ioana, m-a amuzat, ca de obicei, aventura ta din baie!
Ca intrebai de Andrei, s-a obisnuit foarte bine la scoala, au teme aproape in fiecare zi, si le face, unele la semi-internat, unele acasa, depinde de starea lui! Mai face si excese...de ex. fiind la semiinternat, pana acum a mancat la pranz la cantina scolii pe baza unui card, pe care erau trecute zilnic sumele in care s-a incadrat (preturi ca la restaurant, nu mici). Avand card la cantina si nicio responsabilitate, domnul s-a gandit ca are credit nelimitat si in afara unui fel de mancare s-a obisnuit sa-si ia zilnic clatite, ceaiuri, ciocolata calda, etc. tot felul de prostii. Asta in conditiile in care venea inapoi cu pachetelul sau o parte din el, sau arunca a doua sticla de apa plata cumparata, adica prostii de-astea.
Nu sunt sume uriase, dar i-am cerut sa fie ceva mai responsabil, ca-i fac un milion de clatite acasa si ceaiuri, si n-a ascultat, zice ca-s asa de bune...Drept pentru care azi i-am luat cardul si s-a dus cu mai multe sandvisuri la el ...sa vedem diseara ce-o zice!
Acum ne roaga sa-l lasam si-n tabara ce se organizeaza in vacanta din noiembrie, i-am zis ca din acelasi motiv de mai sus, nu cred ca va merge si e foarte tristut! S-a obisnuti sa i se faca toate poftele si vrem sa fim ceva mai drastici!

Ledi, nu stiam de ce n-ai mai aparut, dar acum vad si de ce! Voiam sa citesc de bine despre voi, dar va urez sanatate multa si lui David si tie!!!

Dany, multam de cuvinte si urari!!! Sa dea DD sa fie bine si in continuare si cu FIV-ul si cu atestatul!

Gabi, sanatate si voua!

Catutza, Daria, !!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare!

Danny , sa fie bine cu atestatul si cu FIV-ul

Daria , deci si voi folositi la greu aerosolii offf si iar off cu fetele noastre. Giulik ce face, cum e la gradi?

Ioana , si acum rau de patania ta
noi avem Laica www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/" target="_blank">acest model sunt multumita ca nebulizeaza bine si nu face zgomot

Gabi , va

Katty , mortal Andrei e deva baiat mare, nu face ce fei tu ./...clatite de acasa
In tabara eu zic sa il lasati daca aveti posibilitatea si vrea, eu zic ca ii va face bine

de la noi nimic nou, munca si iar munca....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza si de la noi

cafea ? careva?

Imi pare rau sa aud de pui bolnaviori, aici e balamuceala cu gripa porcina, vezi niste copii prin scoala de zici ca-s extraterestri, si asta ma inspaimanta rau de tot, ma face sa cred ca au "probleme" si or sa dea si lu puu meu, probabi ca parintii sunt doar precauti

Noi suntem ok cu scoala, azi iar ma plimb la macelarul meu preferat, a se citi dentist, dar bine ca termina odata

Ioana, bine ca nuti pierzi simtul umorului, se mai intampla, dar te rog, poarta centura de fiecare data, chiar si pt 5 min de mers ,

pup u all o zi faina si succese la scoli/gridinite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Lilia, imi cer mii de scuze ca am uitat sa-i urez Ameliei tot ce-i mai fain pe lume. La multi ani si de la mine, desi cu o intarziere mare de tot.
Aurorra vad ca azi e ziua lui Robert, sa-ti traiasca ficioru, sa fie sanatos si voi la fel pe langa el.
La multi ani !

Ioana mama, ce de intamplari pe tine, cred ca s-a dus tot retrogradu la tine, l-ai tinut doar pentru tine, noua nu ne-ai mai lasat nimic. Imi pare rau ca ati inceput oarecum cu stangu relatia cu educatoarea la gradi.
Aici am vazut ca sunt foarte dragute educatoarele cu piticii, pupaciosi, bisous, bisous, au si clase mici ... maxim 12 (asta am aflat azi, io credeam ca-s mai multi dar sunt raciti si cand colo asa putini sunt ei).
Ledi, imi pare rau ca piticu e bolnavior si nici nu nu pari mai in forma. Incearca sa iei tu tinctura de echinaceea (cate 30 picaturi, de 3 ori pe zi) si-ti ridica sigur imunitatea. Si ia si Davidutul de la tine daca il mai alaptezi. Eu stiu ca pe al meu il tin de la un an cu echinaceea pusa in apa sau lapte, in cazul lui 15 picaturi de 2 ori pe zi si in afara de nemernicul ala de rotavirus nimic nu s-a lipit de el. Daca ii tii ochisorul un pic deschis si ii pui o picatura doua de ser fiziologic se duce firicelul, fara sa trebuiasca sa atingi ochisorul si sa stresezi puiul.
Dodo, mult succes cu dintisorii, cred ca Isabella e tare maraita si cu durere si cu nasuc infundat...
Katty, ati coborat armata din pod cu Andrei ? Mereu imi zicea tata chestia asta cand exageram cu fitzele ... cica sa ma aduca cu picioarele pe pamant , acu nu stiu cat s-a prins de mine
Dany, si eu m-am indragostit de Franta. Desi de cand ma stiu detest limba franceza si de cand am mai invatat istorie nu-mi plac francezii, acu am ajuns sa ma indragostesc de tara lor. Dar ce-i drept e drept, Parisul e o minune, Coasta de Azur ce sa mai zic, muntii inca nu i-am vazut da' abia astept. Si stiu sa si le puna in valoare si sa te faca sa te intorci. Ce sa va zic, ca am fost la un magazin in Frejus si am cumparat de acolo niste sandale, o rochita de plaja pentru mine si una pentru mama ... chestii d-astea ca turistu si la plecare n-a stiut patroana cum sa ne cadoriseasca mai mult cu ghirlande de levantica (care daca le cumparai erau 5e). Oricum, ce am vazut noi a fost doar o zgarietura, e un loc unde sa te tot duci ... cu saptamanile nu cu zilele. Si nici n-a fost scump, 600e cazarea-un apartament pentru 4 perosane, motorina rezonabila, cam la 1e/litrul, mancarea de la magazin comparabila cu Bucurestiul la multe chestii ... n-am depasit 1500e pentru 10 zile, 4 persoane si cu mancat la crasma la Saint Tropez (scump rau acolo) si alte fitze d-astea. Mi s-a parut chiar ok.
Am si un album cu poze cu noi din vacanta, dar e privat pentru prieteni de gmail, daca vreti acces dati-mi privat, de cand mi-a furat una pozele din album si se lauda ca piticu meu e fiu-su nu prea mai pun poze personale pe albumele publice, nu-s nebuna pe gratis :).

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutareee!!

Rapid ca nu am timp,acusi se izbeste buzduganu'n usa si tre sa sar din schema sa "astern masa ca o nevasta buna ce sant"

Mi-e dor de vooii..
Mi-e dor si de vremurile(ohohoo) cand aveam timp sa stau la discutii pe net..

Nu am mai citit de multisor,pana acu o saptamana macar aveam timp sa citesc :(.

Cu scoala,muzica,balet,munci la casa si comenzi de torturi si praji...cam putin timp si pentru sufletelul meu.
Acum ma lupt sa desenez bucataria..am tot amanat ptr-ca nu-mi vin idei..am facut "pana" se pare .,insa am desenat niste schite de aplice,le vom face noi ,sa mai facem economii..si ptr ce ne place noua e tare scump in comert.
Saptamana asta incep tamplarii lucrul la scari si balustrada corespunzatoare,vine si grillul de interior,sotul a invatat sa monteze WC-uri si chiuvete sa nu mai dea sute de lei pe mintat de profesionisti ca a doua zi sa curga apa din diverse locuri...dar nu-i bai c a curs ,caci asa am descoperit si noi ca nu e dat cu chit si etanseizat pe langa tevile de scurgere sau de apa si ne curge apa pe pereti in garaj (de sub baie)..ehee..lista-i lunga.
A invatat(el) sa dea si cu var,eu sa montez rigips,sa fac "amorsa" sa folosesc pistolul cu silicon,ne-am cumparat si trusa cu scule,ne mai trebuie o rotopercutoare..si ne facem firma de constructii si amenajari..

CAtalina e incantata de scoala,ii place de domnul invatator,are o colega cu care se intelege tare bine,insa saptamana trecuta i-a fost rau..o indigestie ceva,apoi acum e racita bocna,infundata..mititica.
Am ratat si muzica ieri din motive de nas infundat.

Cam asta e pe scurt.

Io,binisor, trebuie sa-mi fac o programare la dr ca ma dor iar burtile..nici nu le-am mai bagat inseama de vre-o..aproape doi ani?
Tre sa ma duc sa fac o poza chistului si fibroamelor,poate se sperie si ma mai lasa in pace..:)
Am reusit sa slabesc 20 de kg(pastile am luat o luna si jumate cred apoi am facut pur si simplu foameaaa).
Am o luna de cand nu mai tin regim,n-am pus nik la loc,sant incantata insa vreau mai mult.
Ar mai fi de slabit inca vre-o 20 de kg..hihi,acusica ma apuc iar de facut foamea ,insa cred ca -mi va fi mai greu in anotimpul rece.

Sa vad cum reusesc sa pun poze,sa va arat torturile facute la comanda...de care sant multimita si bucuroasa cand vad "sclipirea" din okii copilutilor..numai ca la unul din torturi..aproape ca plangeam,dupa.Am impresia ca nu i-a placut ceva si ca nu mi-a spus,insa cu cel de-al treilea "simte" al meu am mirosit ceva...destul sa ma fac sa fiu tare trista si sa ma intreb daca merita sa merg mai departe..
Cam bleguta ar spune o amica de-a mea...insa asa-s eu ,n-am ce sa fac..

Revin daca pot cu linkul spre poze..

Mergi la inceput