Leoaicele DC *(45)*
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Emma, frumoase poze! Ce mi-au placut cele de la Balea Lac, unde i se vedeau numai ochisorii lui Andrei!!! Frumos concediu ati avut!...ups...si tortul de la ziua lui...ce bine arata si cred ca si gustos tare...si voi, tare frumosi impreuna !!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aeperju spune:
Multumim frumos!
intr-adevar e absolut superb acolo. n-am mai fost niciodata prin locurile alea si mi s-a parut o minunatie.
Emma si Andrei (21.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
hello leoaicele,
este toamna, toamna adevarata...in fata biroului meu am o vedere superba.... prin geamurile mari se vede o parte din parc, copacii inalti si tufisuri...in zilele calde copii zumzaie ca niste albinute...acum cad multe fruze ruginii , vantul bate, cer innorat si picuri de ploaie care fac cercuri in lacurile deja formate...vreme de melancolie...
butonez tastatura, ascult muzica lenta, si Ema se bucura pe langa mine...
va pup
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
ralcat spune:
Sa va pup pe toate repede si sa ma intorc pe plantatia mea.
Am lucrat si duminica asta, ma simt cazuta in cap de oboseala. Sunt deja dupa doua duminici consecutive la munca, si ma resimt, mai ales ca nici in timpul saptamanii nu suntem scutiti de munca si bag la greu pana pe la 9-10-11 noaptea ...
Cica saptamana asta avem livrarea aplicatiei si acu testam in draci ca sa apuce dezvoltatorii sa curete de cat mai multe din buguri ...
Traiesc cu cafea si cu dragostea de la fiu-meu. Iar acasa saracii nu mai stiu cum sa ma corcoleasca, "vai mami, bietul de tine, esti obosit, iti pare rau ca ai venit asa tarziu la mine ? stii cat de mult te iubesc, da?" cand il aud mi se rupe inima de dor.
Abia astept sa treaca saptamana si sa dorm pana cade patul sub mine.
Va pup
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
aeperju spune:
Mult succes si sa termini treaba cat de curand sa te poti odihni si tu ca oamenii. Pupici!
Emma si Andrei (21.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Seara buna, feline aristocrate!
Ieri, au stat, atat mess-ul cat si forumul..."sign in"...juma' de zi...dar...degeaba... Am citit mesajul unei mamici, de pe topicul unde mai postez, cum ca mama ei s-a stins..., si ...m-au napadit amintirile si tristetea... Pur si simplu, nu am mai avut "tragere" sa ma apropii de computer...
... Si, vremea asta ploioasa, mohorata...a mentinut cu "succes" starea in care ma afundasem...
Nici azi...nu am scapat de ploi si e friiiig...rau...am citit pe site-urile cu prognoza vremii... cum ca "se pune" de iarna......De joi, se pare ca in Bacau va ninge... Din cate am inteles, in Cluj...a inceput deja...
Adi, multumesc pentru urari! Cata cum se mai simte? Multa sanatate si voua! Si eu ii dau micueti mele, o data pe saptamana, Oscillococcinum, plus ca i-am dat si sirop Imunoroyal junior...dar degeaba...
o aduc pe linia de plutire si, cum se intoarce la gradi'...vine varza acasa... adevarul e ca toti tusesc pe acolo, toti sunt muciosi...
Am vazut pozicile cu printesica. aveti o scolarita frumusica foc!
Ii sta atat de bine cu,,, coditele impletite!!! Frumos inceput de an scolar...am vazut si arlechinul, interesant "curcubeul"... si tu arati foarte bine, mamico!
Ah...te-ai mai interesat de preselectia respectiva? Informatii gasesti pe disney.ro si, nu pe disneychannel.ro, dupa cum am spus...
Katty, sa-ti traiasca ajutorul de bucatar !!!
Offf...tot mama ramane baza in viata...
Despre imunizare...multumesc pentru sfat! Pe langa Oscillococcinum, am inceput, si eu, de doua saptamani, sa-i dau lui Mitzu, zilnic, echinaceea ursuleti, tot de la Wallmark, sunt cu gust de coacaze negre...
... Daca in prima zi i-a refuzat...acum ar manca toata cutia odata...
Acum, ma gandesc ca e prea devreme sa-si faca efectul... voi aveti trei ani vechime...
...Oricum, nu intrerupem...pediatrul mi-a spus sa o indop, efectiv, cu echinaceea... cat mai multa...ca n-are ce sa-i faca rau...
Ma bucur ca ti-ai revenit! Si ati avut un weekend super! ma pun acusi pe vizionat pozici...caci am citit ca sunt 'cateva'...
...
Dany, multa sanatate! Ma bucur ca ti-ai mai revenit... sar'mana pentru complimentul facut fii-mii...
Interesante locatiile excursiilor...ce-mi placeau (si mi-ar placea si acu'...) ...excursiile... Bafta si spor cu organizarea!
Cat despre mess...las' ca ne intalnim, noi, odata si odata...sa vezi atunci...ce punem tara la cale...
Catutza, ... Multumesc pentru intrebare... Fii-mea e iar racita...Nush'...si eu ma gandesc...la atata antibiotic... acum doua saptamani i-am dat Lekoklar cu sirop Humex expectorant, iar, saptamana trecuta a luat Ceclodyne... Si, acum, dupa doua zile de gradi'...vad ca a luat-o de la capat...tuse, mucisori...
La Bia, la gradi' cum se prezinta situatia?
Doamne...prin ce ai trecut la dentist.... draga de tine! Bine ca ai terminat cu maseaua respectiva...
Offf... cate cheltuieli s-au adunat si la voi...sa dea Dumnezeu sa depasiti aceasta perioada cat mai repede si bine!
Iulika, ehe...bine ai revenit!
strumful frumusel! Ce a crescut leutul!!!
... Desi, sunt sigura ca nu se pune problema (ca in Romania), bafta sa gasiti o gradinita cu cele mai bune conditii pentru Bruce! de fapt, la ce am citit- mancare eco etc...nici nu vad sau cred sa fie conditii rele...
Emma, sa va fie de bine concediul! Multa sanatate lui Andrei! Ma bucur ca e mai bine! Ce protagonisti frumosi am vazut in poze! Ce familie frumoasa si vesela!
Andrei e un scump!
... Si tortul a fost pe masura micutului aniversatul!!!
Ah...si chiar daca a fost frig (brrrr)... faine si pozele de la Balea Lac...
Annie, bronzata, spui?! ...
Simpatic Clau......stie el...ce stie...
Daria, sar'mana pentru intrebare! Se pare ca fii-mea o tine din raceala in raceala...
Am vazut pozici cu "fluturasul" cu ochisori minunati! ... Sa-ti mai spun...ce fetita frumoasa ai?!
Ah...cum crosetezi caciulitele? M-as apuca, si eu, daca tot stau acasa... Si, fii-mii nu i-ar strica niste caciulite facute de mine... Spor la treaba!
Mari_paun, in ce lumina frumoasa pui vremea asta urata!!!
Multa sanatate! N-ar strica sa faci niste analize la urina...sa incepi un tratament...
Ralcat, spor la treburi, succes si rezistenta maxima! Tare dragalas puiul tau!
Cred si eu ca te topesti cand il auzi!!!
Copilutzu, ! Unde esti?! Te rog...da-ne un semn!!!
Ledi, cum ti-e strumful? Sper ca sunteti ok!
Zuzilici, voi ce mai spuneti? Vreau sa cred ca ai castigat la Loto si sunteti in Cuba acu'...
Despre noi?! M-am chinuit, toata ziua, sa scriu acest mesaj...dar...m-a apucat o criza nasoala de stomac, gastrita cred... (arsuri crunte etc...) abia acu' am reusit sa-l finalizez... Am baut ceaiuri pentru gastrita, am luat doua ranitidine, juma' de folie de Rennie, un controloc...si, sa spunem ca sunt mai bine...
In rest, nimic...tusim, mucim... again and again...... ca iar ma apuca crizele...
...Mda... Ieri, abia ce am reinceput gradi'...si...azi...am luat-o de la capat...
Sa va spun ce am patit ieri, cand am dus-o pe fii-mea la gradi'?!
Au avut teatru si trebuia sa platesc 5 lei... Cum micuta mea a stat, saptamana trecuta, acasa.... nu am stiut de teatru si nu mi-am luat bani la mine... In zece minute, am fost inapoi la gradinita pentru ca sa dau suma respectiva...dar educatoarea era cu micutii in sala de mese... Am intrat pe holul ce ducea spre sala de mese si, cum usa era deschisa, am stat pentru cateva minute, sa o urmaresc pe fii-mea...cum, ce si cat mananca... Serveau lapte cu cereale. In doua minute, m-am facut grena la fata ...
Ingrijitoarea (chiar cea care mi-a dat sfaturi cum sa o imbrac pe fii-mea...
)... a luat castronelul din fata unui copilas, care nu mai vroia sa manance, si a inceput sa imparta ce mai ramasese in castronelul altor copilasi....
...Nu mi-a venit sa cred ochilor!!! Bey...e inadmisibil!!! copilasul respectiv tusea etc...
Imediat mi-am facut aparitia in usa...si a ramas blocata cu farfuria in mana...uitandu-se, ranjind speriata, la mine... Am intrebat-o ce face si mi-a spus ca incepe sa stranga masa... I-am spus sa nu ma ia de fraiera ca tarai cu ea pe jos...si mi-a spus ca in sala de mese nu am acces... M-am uitat la copilasi care se uitau, nevinovati, la noi si am iesit... Dupa-amiaza, nu am mai gasit-o...iesise din tura, iar doamna director nu era de gasit... Azi, a fost sotul sa o ia pe micuta de la gradi'... eu m-am simtiti foarte rau (crizele mele de gastrita...) si nu a vazut-o... Cica, s-au transmis scuze si l-au asigurat pe sot ca nu se va mai repeta... Nu stiu...simt ca ma lupt cu morile de vant... Fii-mea, iar, a inceput sa tuseasca, nasucul, iar, ii curge...si nu are decat doua zile de gradi'...si doua saptamani de antibiotic...
Si...URASC... fraza, STEREOTIPUL: obisnuieste-te...asa-i la gradi'... NU...NU asa ar trebui sa fie la gradi'... ar trebui sa prezinte siguranta, igiena si respect !!!!!!!!
No...ca iar m-au luat nervii!!!
Va tzuc, dragutelor, si va urez: noapte buna!
Ah...tocmai ce m-a strigat micuta mea... Mi-a aratat ca o doare gatutul, i-am luat temperatura si are 38...si a inceput sa tuseasca...
E clar...maine, iar, nu pupam gradinita!!!
No...uite de asta urasc frigul, sezonul rece...si as vrea temperaturi cat mai "maxime"!!!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
adi69 spune:
Seara buna!
Sau buna dimineata?
Acu am terminat a va citesc,sa vizionez poze..Ce copii frumosi am vazuutt..
Repede sa va trec in revista pe toate,in doua vorbe:
am remarcat ca au revenit fetele din Piatra..sa va fie de bine concediile,petrecerile!!
ca pe Mari a prins-o melancolia toamnei din urma..:)-ce frumos ai scris..
ca Andrei e oki si urechi dupa masini(ca si taicasu')cum merge cu scoala?
,ca Daria croseteaza caciulite ptr fluturasul ei(daca sant cuminte imi faci si mie una rosie?),
ca Iulika are un strumfel frumusel(si nu i-a schimbat nimeni in listuta burtica cu bebe ..:),
ca DAnny a scapat de boala si pregateste deja excursii si bine face...vrem si noi,
ca Lilia se supara pe noi si vrea sa ne paraseasca macar din cand in cand sa ne spui ce mai faceti(cred ca am intrat pe blogul tau la un moment dat..parca?,
ca Zuzi probabil a castigat meleoanele si a fugit in Cuba de n-a mai intrat pe la noi,
ca Annie s-a facut gagica bronzata si ne face in ciuda(la noi ploua de dimineata in averse, curg rauri pe strazi,canale desfundate si pe la 6 erau 10 grade) ,
ca Ralu(domnita) e bolnava de oboseala(lasa mamicuta ca mai ai putin si dormi cat vrei)pupam dulcetel mic si destept ,
ca Doina e lipsa la apel!!speram ca e bine..,
n-am cetit de Dodo & comp. sper ca sant bine sanatosi si dintosi(?),
ca ,Catutza ..mai are nevoie de un salar pentru dat la doctori si alte plati si are inima tare..io la atata anestezic le faceam sigur o surpriza pe acolo..:)-baga niste suplimentare poate iesiti mai repede la liman..glumesc desigur ca uite,acum a cazut guvernul nu sant bani..iar..
si Ioana(multam de compliment..ioi ce ma bucur cand le primesc)..daca eram in locul tau nu cred ca ma stapaneam..doamne cum sa faca asa ceva?
Pai de aia te tot chinui tu cu Mitzu,si de ce-i primeste bolnavi la gradi?
Noi santem bine,Catalina n-a terminat cu raceala(ii repet a doua oara exudatul ca-i ies nuam ciudatenii),profa de muzica face cam urat ca a lipsit de la pregatire (azi a doua oara)si ..ar fi vrut s-o schimbe cu alt copil(din cei ce asteapta pe tusa;;))
insa noi nu si nu,ba vrem la festival la Piatra Neamt in nov cu cantec si toale noi..:),scoala merge bine,a inceput sa invete litere..Radu(din poveste) a descoperit litera M privind niste munti si litera V odihnindu-se intr-o vale,avansam si la desen,azi a avut prima ora de flaut pentaton(ic) si nu se mai dezlipea de el,vecinii ar trebui sa se invete cu zgomotul nou produs si sa ne mai suporte putin,eu am facut basica la un calcai de la o pereche de pantofi,insa de ieri mi-a scos ghetele deja..si cred ca trec la haina de piele..sau geaca mai groasa de maine.Catalina n-are geaca groasa,tre sa umblu maine prin magazine si e asa o nebuneala si o aglomeratie in oras cu sarbatoarea asta!!!
Ne facem aplice ptr casa singuri,v-am spus? Nu-s complicate ,niste dreptunghiuri patratoase din bagheta de lemn..ins avor fi facute de manutele noastre si vom fi fooaarte mandri!! Cred ca sambata (speram) sa le terminam si sa le montam.
Tot pe saptamana viitoare au promis ca termina scarile de montat(nici nu s-au apucat!!) am facut deja schite ptr paturi (ptr noi si ptr Catalina) ,noptiere,comoda,mai trebuie un birou Cataliei si apoi trec la bucatarie....pe care am facut-o si refacut-o de u stiu cate ori si tot nu-s multumita.
Cam atat vom face ,deocamdata.Mai cumparam canapele si fotolii in living,o masa cu scaune si ptr anul acesta cred ca atat ne tin puterile(a se citi banii).
Mai sper sa fac si un dresing, sa am unde-mi pune hainele,bine ca nu-s multe si apoi ne mutam.
Restul...cand o vrea dumnezeu..si cand om mai strange un banut.
Nu mai stiu ce sa mai scriu,sa va pun ultimile doua torturi
A.. crema de la tortul galben : 4 galbenusuri amestecate cu 50 gr de faina,si 100 ml lapte rece,,400 ml lapte se pun la fiert cu 20 gr de zahar apoi se adauga peste galbenusuri in fir subtire batand mereu,se pun toatele la fiert pe baie de abur pana se ingroasa.
Se da deoparte ,se raceste,se amesteca(usooor) cu 400 gr frisca batuta cu vanilie si 150/20 gr de bobite facute din ciocolata amaruie.
Ma duc la culcare,maine o iau de la coada...macar nu ma trezesc iar la 5.30 dimineata.
Pentru fetele din Piatra o rugaminte,daca mai intra pe aici.
Am gasit intr-un magazin ,niste hainute tare frumusele facute in Piatra,n-am retinut numele firmei,ceva cu Ir...pardesie de stofa de lana cu tot cu bascute ,rochite tare fainute..doar ca au niste scoruri..ma gandeam ca poate pe la voi gasesc mai ieftin,eventual la magazinul fabricutei(daca are asa ceva) stiti cumva despre ce vorbesc?
Maine ma duc sa le mai dau un ocol si vin sa spun numele firmei ..
Noapte buna.
Las cafeaua in filtru ptr dimineata!
Annie80 spune:
Neata ! am terminat eu cafeaua lasata de Adi
Adi red ca e un super sentiment sa te muti in casa ta si sa ai lucruri facute de tine, de mainile tale, si ai spus ca ai facut multe, sincer felicitari
pot sa pap eu ciupercutza de la tort ??? can I, Can I? CAN I????
superbe absolut superbe
mey, nu vreau sa va fac in ciuda cu "brozul" meu, sincer mie imi e dor de ploaie, sa port un pulover, o haina, ghete, sa simt o ploiae , sa ajung ca dany uda toata, dovada ca la ultima eram singura "bezmetica in parcare prin ploaie, si ploa bine, la zapada nu ma bag, nu mia placut niciodata zapada & co. M-am saturat de cat praf inghit zilnic, ca daca da cancerul in plamanii mei, va fi de la praf . 50 + de greade nus chiar atat de placute, de aia v-as trimite cateva sa echilibram temperaturile
Clau meu, a inlocui "old woman" cu mami, ta-su l-a invatat , oare ce-o sai zica la scoala daca da raspunsul asta
merg sa intru la gatit si intre timp mopuit, ca sa fie gata cand imi aduc puiu acasa
pup iu all
ralcat spune:
Annie, vino mama la bruxelles, ca aici daca nu ploua, ploua . Ma intreb Bacovia ala cu ploaia si cu plumbu lui cu tot, despre ce ar fi scris daca statea aci ? Despre potop ?
Carcotesc io, da-i de la oboseala, sper, ca e buna ploaia, avem iarba verde in parc in Tervuren si in decembrie ... si sunt si niste neamuri de pomi foiosi care nu-si pierd frunzele peste iarna. Or fi mai rezistenti la frig ... oricum au frunze d-alea palmate, mari, nu seamana cu coniferele sa zici ca-s fro combinata genetica sau mai stiu io ce ... vorba lu bunica "s-a intors lumea cu fundu'n sus si sta asa".
Daria, sunt delicioase caciulitele, te invidiez pentru indemanare. Eu mai mult de bagat croseta in deget nu sunt capabila ... aceasta unealta mi se pare instrument de tortura nu alta.
Adi, aceeasi invidie ma macina si cand vad "torturile" la care muncesti tu. Mai mama mai, io cu tine in casa, sau pe langa casa ta, m-as face de o suta de kile repede repede de tot.
Al meu pitic, raportez ca s-a invatat cate de cat cu gradi, dar tot fuse fericit azi ca il tinem acasa. Azi ca mi-a tusit asa de rau toata noaptea incat a vomitat in mai multe randuri, si maine pentru ca au zi pedagogica si nu e educatoarea ... fericire maxima :), joaca, desene, alea alea.
In rest, io munca, ficat turbat, cafea la greu, ma doare capul.
v-am pupit
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Lilia80 spune:
Buna, cand vroiam si eu sa scriu pe-aici, nici urma de voi prin zona.
Am terminat aseara de citit, dar o sa sintetizez deja diseara si o sa scriu un mesaj mai lung. Acuma am o pauza mica si am zis sa va salut.
Sper ca timpul sa va aduca numai bucurii si lucruri placute, pentru ca din pacate din ce am citit in toate aceste pagini, in mare parte sunt doar necazuri si lucruri neplacute care apar. Doamne ajuta la toata lumea sa se rezolve toate cu bine si multa putere tuturor sa treceti cu bine si cu optimism peste toate.
Sa va raspund la cateva intrebari:
Noi ne-am mutat cu chiria avand ca motiv principal vecinul de de-asupra care este bolnav mintal si care ajunsese sa ne faca viata insuportabila. In plus eram deja ingrijorata ca in nebunia lui sa nu lase gazele deschise...( deja lasase apa, ne inundase, isi distrusese mobila si totul din casa, etc.)
Pentru ca nu ne puteam permite o chirie mai mare( aici plateam destul de putin comparativ cu pretul pe piata) sotul meu a renuntat la depozitul lui si am cautat o casuta mica care sa ii ofere si posibilitatea de a face acolo depozitul.
Si uita-ne acuma, la curte.. ca tot imi doream foarte mult . Pacat ca nu e la curtea noastra, dar cel putin vedem si noi cum e inainte sa apucam sa o avem pe a noastra. Efortul financiar va fi mai mare oricum, speram insa sa ne descurcam( suntem pregatiti amandoi ptr munci suplimentare daca e cazul). Casuta este in Popesti, conditiile sunt ok, ca si la bloc. Deci una peste alta, am scapat de bloc si mergem inainte pana la o noua mutare ( speram ca poate atunci va fi deja la casa noastra nu tot in chirie). Ameliei ii place, si acuma cautam pisica
. Nici noua, nici Ameliei nu ne-a fost dor nici o clipa de fostul apartament.
Va pupic si mai scriu diseara