Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tissy spune:

Am fost azi la medic, mi'a zis ca am 6 sapt si 3 zile. Luni trebuie sa ma duc din nou, incep un lant intreg de analize si teste si intalnire cu medicul, infirmiera, moasa, ginecologul. Cand ma gandesc ce alergatura ma asteapta....Ma simt super rau, am o stare de greata permanenta, nici noaptea nu pot sa dorm si nu stiu ce sa fac sau ce as putea lua ca sa imi treaca un pic, imi vine sa plang asa rau ma simt. Si in plus mi se pare ca am o burta asa de mare pt o luna jumate - 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tissy spune:

Cu toate ca stiu ca numai un creste in burtica mea, cand ma uit si o vad asa maricica, mereu ma gandesc oare nu sunt si unul e mai mic si nu s'a vazut?
Mereu mi'am dorit sau
va pup...ma duc sa ma intind putin poate reusesc sa adorm sa scap de greata asta macar 5 minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Buna dimineata si bun venit tuturor fetelor si eu multumesc de primire!

Cred ca o sa se faca ceva capitole doar avem 8 luni de petrecut aici:)

Ce date trebuie sa dam ca sa apara in listutza? Ca eu am mai vazut pe la voi DPN de ex. dar nu stiu ce inseamna (banuiesc data posibila a nasterii..? sau)
deh inca nu m-am invatat cu termenii.

Si vroiam sa va intreb, cum fac sa-mi pun si eu la semnatura varsta lui bb?

va pup si wkd usooor si fara greturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Datele de care am nevoie sunt:
DN data nasterii a mamei
UM prima zi a ultimei menstruatii
DPN data probabila a nasterii

La semnatura noi avem:
numele realnumarul de saptamani cu + dupa
Ca sa apara semnatura mergi la contul meu ->profil personal ->editeaza profil -> optiuni profil ->semnatura

Roxy 7+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna dimineata

Cu mare bucurie si cu mare mandrie ma alatur si eu voua dragelor.
Datele mele sunt:
DN - 11.04.1977
UM - 17.08.2009
DPN - 20 si ceva mai 2010 - nu stiu exact pentru ca inca nu am ajuns la medic. Calculatoarele de pe net imi dau diverse date - 24, 27, 28 asa ca...
Posesoare deja de una bucata copilas - Tudor, 05.08.2007

Si cam atat deocamdata despre noi. Fug ca trebuie sa il schimb de pijamale pe pitic, sa spalam fetisoara, dintzisori....din astea

pe toata lumea si Doamne ajuta sa ajungem impreuna, toate, cu bine, la finalul odiseei.

Alina, mamica mandra de Tudor si 4+

Mergi la inceput

Imi pare rau pentru cele dintre noi care sunt chinuite de greturi.Nu stiu ce ar trebuii facut sa va fie mai usor.Poate mamicile care sunt la al doilea bebe ne ajuta cu niste sfaturi. Oare daca nu am avut pana acum poate sa apara de acum incolo?

Eu lucrez intr-un spital de stat, si va pot spune ca nu depinde locatia, ci oamenii care se ocupa de noi. Am fost in privat pentru analize si am fost intepata de trei ori, pana la urma mi-a luat sange cu o branula de bebe, dar am fost si in alta parte si am scapat la prima intepatura. La privat intr-adevar personalul se poarta mai frumos, dar asta nu inseamna ca nu se pot face greseli. Si acolo sunt aceleasi persoane care lucreaza si la stat sau au lucrat.

Eu o sa merg la spital de stat, la Giulesti, unde am fost intr-un stagiu de vara si macar stiu cum este. Am mai fost la Caritas si am avut surpriza ca medicul sa fumeze in sala de nasteri. Acolo nici dusmanii nu i-as trimite.
Ca in orice meserie, oriunde o sa gasim si uscaturi. Asta e....

Roxy 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

NEATA FETELOR
gata, am inchis caps
legat de greturi...cred ca am si eu, am si eu
dar doar cate un val usor ce trece repede
m-am echipat cu un sac menajer pentru troleu desi nu imi pot imagina cat de stanjenita as fi daca va trebui sa il folosesc
tisy bucura-te ca ai burticuta mare...eu de-abia astept sa simt bebelul mai bine...
sotul cand ii spun ca imi e greata spune tu ai vrut(nu copilul, ci greturile;copilul il vrem amandoi)
azi noapte ne-am facut de cap ceea ce se intampla f rar de cand am aflat(si cu ceva emotii dupa)

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Ha! am reusit la semnatura!

iata si datele mele:

DN - 09.10.1981
UM - 28.07.2009
DPN - 04/05.05.2010

Cordelia 6+

Mergi la inceput

Cordelia, dupa UM varsta sarcinii este de 7 saptamani si 4 zile Nu e corect ceva?

Roxy 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Bun venit noilor burtici!! SA aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si sa stam impreuna pana la cele 40 de sapt ale odiseei..

Din pacate cu greturile nu va pot da niciun sfat..la mine nu a functionat si nu functioneaza nimic...mai stau intinsa in pat, imi fac ceaiuri cu lamaie si miere, mananc putin si des , mai ales paine prajita cu branzica fagaras si fructe...

Cristina, 5+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput