Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Datele mele
DN 23.08.1985
UM 10.08.2009
DPN 17.05.2010

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Hahahha, ba da Rosanne ar fi 7 saptamani! Eu am ramas in urma de la ultima eco facuta

uf acum trebuie sa umblu iar la semnatura

Cordelia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Imi pare rau pentru fetele care se lupta cu greturile.
La prima sarcina nu am avut greturi puternice. Doar o greata usoara dar constanta pe tot parcursul zilei. Dar ne obisnuiseram una cu cealalta asa ca ...ea ma lasa in pace, puteam sa mananc orice, nu ma trimtea sa , eu nu faceam nimic sa o combat, asa ca am convietuit in pace si liniste o perioada, pana cand cred ca s-a plictisit de mine si a plecat.
Din teorie stiu ca ghimbirul ar fi bun pentru combaterea greturilor. Gasiti sigur prin Carrefour/Cora. In carrefour am vazut eu sigur radacini de ghimbir. Nu stiu exact cum se administreaza, mi se pare ca se face ceai.
Ar mai fi si niste bratari - care in teorie atunci cand le pui pe mana, ar apasa niste puncte de presopunctura si ar inlatura greata asociata sarcinii si raului de miscare. Nu stiu ce sa zic de ele, nu le-am incercat, nu le-am vazut. Gasiti pe net sigur info despre ele, daca nu la baby expo care va fi weekendul viitor mai mult ca sigur ca o sa le gasiti si poate cine stie, puteti sa le si incercati acolo, pe loc.

Cam asta despre greturi.

Eu deocamdata nu am greturi. Doar ca m-a durut capul (cu migrene puternice m-am chinuit si la Tudor) si de ieri am un gust metalic in gura, absolut groaznic. Nu trece cu nimic. Cred ca ma pun pe mestecat guma ca altceva nu imi trece prin cap ce as putea face.

Alina, mamica mandra de Tudor si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tissy spune:

rosanne, eu sunt la al doilea bb, dar abia acum simt ce inseamna sa fii insarcinata...adica cu primul nici nu am simtit ca sunt pentru ca nu am avut greturi, nici pofte, nimic. E adevarat ca nu puteam nici macar sa gust o bucatica de carne, dar eu oricum nu sunt cu carnea...in rest toate bune. Nici macar fumul de tigara nu ma deranja....acum insa il simt de la o posta si nu pot sa'l sufar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tissy spune:

weekend fain fetelor si fara greturi
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Alinutzaa, Roxuta bine ati venit. Stim toate cum e cand vezi liniutzele pe test, cuuuum sa nu. Sotul meu, desi a vazut sacul la eco, tot zicea aseara ca parca nu ii vine sa creada ca intr-adevar o sa avem o bebitza.

Tissy, si eu am aproape 6 saptamani, si am unele zile cand ma simt imensa, si burta e maricica. O fi si balonarea de vina (parca e unul din beneficiile sarcinii). Eu ieri am inceput sa fac putina miscare, ca parca ruginesc stand asa, si mi-e frica ca o sa ma fac cat casa. Si ma intreb cand or sa apara gretzurile alea, si daca e bine ca nu le am. Parca daca le-as avea, as sta mai linistita.

Rosnne, multumesc mult pentru informatii, chiar m-am invartit ieri mult pe forum si nu m-am prins cum e cu semnatura.
Datele mele: DN: 10.11.1979
UM: 09.08.2009
DPN: 16.05.2010

Veronicach... cu toata rusinea de rigoare, mie mi-e asa de frica sa-mi fac de cap. De cand am aflat de bebe, mi-e frica sa nu-i fac rau, daca nu e prins bine. Bine, doctora a zis ca e ok, da' parca am o retinere...Vad ca totusi esti bine. Haha, si vad ca esti cu o zi inaintea mea!!!

Alinutzaa, daaa, parca am auzit si eu de ceai de ghimbir, dar inca nu a fost nevoie sa incerc. Si da, am si eu o bratza din asta, magnetica. Eu mi-am luat ca ma durea prea rau ovarul drept la ovulatie, si parca a avut efect. Cine stie?! O fi autosugestia poate.

Ana 5+

Mergi la inceput

inca o intrebare
voi simtiti ca niste crampe mici in partea de jos, uneori cand va ridicati in picioare?!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Veronica, eu nu. Cand ma ridic nu simt nici un fel de crampa (asa s-o zice???). In schimb eu simt cand si cand niste dureri mititele in burta, in partea de jos. La mine nu s-a produs inca nidatia asa ca eu sper ca samburelul isi cauta locul si se pregateste sa nideze.

Fetelor sa stiti ca pentru dureri puteti lua no-spa fara nici un fel de probleme. Maxim 6 pe zi. Dar daca va doare sa luati, sa nu stati sa suportati, ca nu ii face bine lui bebe. Orice durere a mamei ii face rau lui bebe.

Alina, mamica mandra de Tudor si 4+

Mergi la inceput

sincer nu stiu cum sa le descriu
dureri, crampe...nu stiu..sunt micute si scurte insa destul cat sa imi dea emotii

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

va asteapta o perioada minunata!! profitati de ea..odihniti-va si relaxati-va...veti avea nevoie ca sa va cresteti copii asa cum au ei nevoie!!

va pupam si asteptam si noi burtica nr 2

multa sanatate

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput