Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Da Mira, ai mare dreptate cu apa. Testat pe propria "piele", ca sa zic asa. Si ajuta mult si la celulita. E mai greu la inceput pana te obisnuiesti, ca dupaia cere organismul singur. Si da, cu apa si putina dieta se duc si kilogramele (sau, hai sa zicem, acum poate n-or sa se mai puna chiar asa multe).

Fetele, eu am inceput sa am greturi!!! Eram ingrijorata ca nu-s si eu in rand cu lumea, si na, ca m-au apucat. Yupyyyy!!! Chiar ma bucur, o sa ziceti ca m-am tampit.

Ana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Referitor la sugiectul greturi : am inteles ca ghimbirul este foarte bun, asa ca am luat de la plafar niste pastilute care se numesc Emetin si contin ghimbir si roinita. Se adm. 2/3 cps / zi.

De-abea l-am luat, asa ca inca nu stiu rezultatele. Eu am greturi de cand ma scol si pana pe la 10-11. Am observat ca daca mananc ceva imediat ce ma trezesc sau daca stau intinsa in pat, greturile dispar. Dar cum nu pot sa fac asta si mai am si servici, voi incerca cu aceste pastilute si va spun si voua efectul, ok ?

Pupici la burtici !

zmeurica din burtica are 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

anamaria, nu te-ai tampit, sau ne-am tampit impreuna !
si eu m-am bucurat cand au aparut, la 7 saptamani si 3 zile.. o sa citesti in celalalt post al meu "detalii" credeam ca e ceva in neregula, de asta m-am si dus la eco, dar bebe e bine merci, are 156 BPM, e ok deocamdata si dr ne-a dat tema : sa ne gandim daca facem dublu test sau cvadruplu test - ca de triplu test nu vrea sa auda ! ( il facem cam intr-o luna )

zmeurica din burtica are 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

astazi am repetat a 3a oara beta si s-a dublat ca la cartesunt ff fericita....abia astept sa ajung la echo in octombrie...toata lumea imi zice ca-s gemeni ca am beta mare,dublu fata de normal, acuma ce-o vrea DD da ma intreb oare o-i fi in stare sa cresc doi puiutzi deodata?
referitor la greturi eu nu le astept, departe de mine,inca nu am da nici nu doresc
burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

fetelor puteti sa-mi spuneti daca iau elevit pronatal mai trebuie separat sa iau acid folic, elevitul contine acid folic dar nu stiu daca este cantitatea necesara....pana ajung la medic ma puteti ajuta?fetele care au fost deja la dr
pupici

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara burticutze

Tatiana eu si in prima sarcina si acum am luat/iau doar Elevit.
Ana nu te-ai tampit. Eu te inteleg perfect. Cand mi-e greata, ma doare capul, etc sunt super ok pentru ca stiu ca samburelul e bine. Daca nu mi-e greata...de ce nu mi-e greata? Daca nu ma dor sanii...de ce nu ma dor? Daca nu ma doare capul...de ce nu ma doare? Si tot asa. Pana cand o sa miste bebe tot stresata o sa fii ca nu o sa stii ce se intampla in burta. Dupa ce misca o sa fie mult mai simplu ca o sa il simti si atunci o sa stii ca e ok.
Roxana he heeee ce de vesti bune dai! Bravo, bravo! Sa fie intr-un ceas bun! Ce frumos, o sa avem o miresica cu burtica printre noi
Daca vrei ghimbir, am vazut eu in Carrefour.
Gabriela bun venit, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
Mira exact ce ne-ai povestit tu mi-am zis si eu in gand azi cand mi-am indesat apa cu forta pe gat. Uffff, ce naiba sa fac daca nu mi-e sete???? Dar eu insist ca decat sa imi crape iar capul in bucatele...mai bine beau apa.
Ha ha, sa vedeti voi de acum daca nu o sa ma mai doara capul o sa ma gandesc....de ce nu ma doare capul? E ceva in neregula cu bebe?
Laura esti tare draguta dar cred ca ma multumesc cu teancul meu de rufe. Mai trag tare si in seara asta si il dau gata. Nu de alta dar fii-miu nu mai are nici un body si nici o pereche de pijamale in dulap. Deci daca nu le calc in seara asta, maine o fie mai complicat cu imbracatul. Tu ce faci? Cum te simti?

Noi nimic nou de raportat. Astazi, dupa ce am scapat de durerea de cap, m-am simtit chiar bine. In afara de niste valuri de caldura si de niste ameteli usoare cand si cand...nu prea m-a suparat nimic.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Felicitari tuturor gravidutelor,sa aveti sarcini usoare si bebei santosi!!!

Discordia felicitari din suflet pentru aceasta noua sarcina,nu stiu daca ma mai ti minte,am fost colege la martie aprilie,dar din pacate se pare ca n-a fost sa fie pentru nici una dintre noi...Eu trebuie sa astept 3 luni din pacate...Ma bucur ca ai reusit sa ramaie din nou.Sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna seara burtici dragi
maine recoltez si eu sangre pt o HCG si o sa astept cu nerabdare rezultatul, pana la urma testul de sange e cel mai sfant nu?
asa ca va rog sa imi tineti pumnii si sa apara si samburelul meu mult iubit
cat de mic ar fi el acum sa stiu eu ca e acolo in burtica, si peste 9 luni voi avea un flacau/domnisoara sanatos/sanatoasa si frumos/frumoasa
Doamne ajuta

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alesico tin pumnii,Doamne ajuta sa fie un bebe mic acolo in burtica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

doamne ajuta sa fie samburelul
si daca tot nu este luna asta cu siguranta pana la Craciun bb va fii la purtator, ca nu ne lasam noi asa usor, nu e asa Ramo?
3 luni vor trece repede, stiu ca asteptarea e fff grea dar si rasplata va fi pe masura

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Alesico tin pumnii,Doamne ajuta sa fie un bebe mic acolo in burtica!!!

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput