Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
danyelana spune:
Fetele multumesc pt sfatul cu lapticul cald. Problema e ca nu prea imi place dar ma voi forta sa beau si poate imi face bine. De dmineata am baut o cana si dupa am baut apa ca imi facea sete.
Noapte buna si pupici pe burtici.
Acum 21+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
decenuela spune:
neatza burtici....o pt toata lumea
va tot citesc dimineata....pe racoare dar nu tot timpul am noutati. ma ener ca ma cam trezesc la 4 jumate in fiecare zi....dar asta e.
vorbeau fetele...nici la mine bb nu se agita prin burta prea mult spre deloc...dar incerc sa ma consolez cu ideea ca e mai puturos sau imi place f mult cum a zis cineva mai sus....nu mai stiu....va dormi bine noaptea..:))
stie cineva cat e morfofetala la Iosup? da si cd?
sa aveti grija de voi...
21+
dandanaG spune:
'neata haideti la si
si eu m-am trezit pe la 5.00 si n-am mai dormit
pe la 10 plecam spre Bucuresti caci avem intalnire cu bebe. Abia astept.
plateea eu ma gandesc ca daca nu reusesti sa ramai angajata ai putea sa faci contract individual sa platesti tu contributia cateva luni, macar sa nu pierzi. asta daca ai posibilitatea financiara. incearca sa nu te superi prea mult.
ofe si gabriela77 bine ati venit!
la burtici!
20
dandanaG spune:
tati zice ca bebe o sa fie agitat ca mine
Daca e asa cum spuneti cred ca dupa numai pup eu ............
20
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danutza84 Eu sunt un picutz necajita. Voi spuneti ca simtiti bebele tot timpul. Eu abia daca simt ceva seara cand ma intind in pat. Nici nu stiu daca chiar simt sau mi se pare si e doar stomacul :(! Si medicul mi-a spus sa nu-mi fac griji dar e greu... si pana la morfofetala de pe 29 sept mai e o gramada! Dana 21+ |
Nu iti fa probleme. Si eu sunt in aceeasi situatie si doctorul a spus ca e absolut normal.
20+ (Amaris)
gratiana77 spune:
Gabriella77,bine ai venit la odiseea noastra.Sper sa te simti bine aici.
Ofe, felicitari pentru baietel!
Decenuela, si eu ma trezesc la aceeasi ora si imi vine sa ma urc pe pereti de ciuda ca nu mai pot sa adorm. Atipesc pe la 06.30 cand suna ceasul sa ma trezesc pt a merge la lucru. Si toata ziua sunt zombi la serviciu.
Maine voi schimba si eu semnatura. Abia astept.
20+ (Amaris)
cris_mario spune:
Neata fetele,acum am ajuns si eu la birou si fata de celelalte zile sunt foarte bine dispusa,spre uimirea sotului si acolegilor pe care ii terorizez,mi-a mai trecut piciorulburtici
Mario Andrei 16.08.2005 18+
SorinaF spune:
Buna dimineata burticilor!!!
Cred ca am dat pana acum vreo 4 mesaje si nu au fost postate. Nu inteleg cum functioneaza forumul asta deloc.
In speranta ca asta va ajunge unde trebuie....vroiam sa va intreb daca e ok sa-mi pun picaturi de nas pentru a ma desfunda. Mi se infunda nasul de o luna...in fiecare noapte.
17+
SorinaF spune:
Si ce ma fac daca raman dependenta de ele???? (adica de picaturi pt nas).
Va citesc in fiecare zi...dar nu stiu de ce nu pot sa postez.
Eu am un carucior pt bebe primit de la sefa prietenului meu. Vroiam sa va intreb cum se spala caruciorul de bebe? Ca m-am uitat eu putin la el si nu imi dau seama cum se dau husele acelea jos (sau poate nu se dau deloc?.
17+
arwen92 spune:
neata fetele!am fost si eu ieri la dr.am gasit o dr super buna la judetean ilfov.draguta doctora,n-am ce zice...si amabila!am facut o eco si mi-a spus ca bebe este prea mic pre varsta lui.azi la 10 merg sa repet din nou eco,dar la un alt aparat...m-am gandit toata noaptea la asta...mi-a mai dat niste vitamine pe langa elevit(vitamina c si moltofer fol)
ceea ce m-a suparat a fost altceva:inainte de sarcina am facut noiste analize si mi-a iesit o rana e col si o suspiciune de hpv(cel mai probabil din cauza ranii)...dr la care am fost inainte,mi-a spus sa iau klion,meclon si spalaturi cu femigin...ieri i-am spus dr si s-a enervat,din cauza ca ele sunt INTERZISE in sarcina.eu cand am fost cu prospectul la dr si i-am spus ce scrie pe el(nerecomandat in sarcina)mi-a spus ca nu are nici o treaba!.alta prostie a fostului dr este ca nu mi-a dat vitamine de cand trebuia...nici de data asta nu a vrut sa-mi dea,dar am vb cu asistenta si m-am tinut de capul lor...
ehhh...nu merita sa te enervezi pe ei???
poate,azi ne spune si noua dna dr ce o sa fie bebe.
ecograful de ieri era setat si cu o saptamana mai mic decat era si dna dr mi-a spus ca daca are 15-16sapt imi poate spune,dar la cat de mic pare,slabute sanse...
16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!