Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
bubu_bu spune:
frumoasele burtici!multumesc fete pentru sustinere!
ce mai cand sunteti voi alaturi trece altfel si ma simt muult mai bine!va multumesc pentru asta!
22+

dandanaG spune:
saptamana frumoasa si inspirata

adina bulina intepaturile din lateral sunt de la ligamentele care se intind, incearca sa stai mai mult in pat,mie asa imi trec
am stat la bucatarie si am gatit si cred ca si din cauza pozitiei de la chiuveta ma luasera niste intepaturi, am lasat totul balta si am stat toata seara in pat si mia facut sotul clatite
si asa mi-a trecut![]()
![]()
![]()
20+ 
danutza84 spune:
Buna fetelor! Harnicutze ati mai fost... Abia acum am reusit sa ajung la zi cu mesajele. Eu in fiecare weekend plec din Bucuresti, asa ca lunea de dimineata am de recuperat.
In sfarsit m-am linistit si eu. Am inceput sa-l simt pe bebe foarte clar si foarte des
.
Multumesc tuturor pentru incurajari
!
De joi ma lupt insa cu o raceala... Si in afara de ceai cu multa lamaie si miere de albine nu am incercat atlceva. Speram sa treaca curand!
O saptamana minunata!
Dana
21+
arwen92 spune:
neatza fetele si din partea mea de cer
...am dormit ca o puturoasa pana acum
,dar profit si eu cat sunt insarcinata ca apoi o sa-l avem pe bebe si toata atentia noastra acolo se va intrepta
...
vikinga-nu am cuvinte

...zilnici ne bine dispui cu cuvintele tele minunate

...
eu azi merg pana la dr sa vad ce fac cu triplu test.mi-au spus ca ar fii bine sa-l fac
merg sa vad ce si cum...
in weekend nu am putut sa intru ca am imprumutat cuiva monitorul,dar am recuperat azi tot ce ati scris...

pe burtici
17s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
simonette spune:
Si eu pe-aici.......buna dimineatza
Vikingaimi place mult ce ai scris...;m-am regasit in multe aspecte expuse de tine cu atata darnicie

Cris stai calma, nici nu remarcasem faza cu"sotul nu e" ca de fapt el si daca e nu e
Sunt mai bine in functie de toane
Multumesc ca te gandesti la mine
nU MAI STIU CE VROIAM SA ZIC
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
27+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ratusca_mica spune:
Salutare burtici
,
Of, ce harnicute la scris, abia acum am reusit sa va prind din urma, parca gafai deja
!
In weekendu acesta am facut si eu faimoasele clatite cu branza dulce! au iesit foarte bune, toata lumea le-a laudat, multumesc pentru reteta!
.
Am reusit in final sa imi iau si blugi de gravi, intr-adevar Zara are un stand minuscul de blugi de gravi (neetichetat corespunzator, deci daca nu intrebi nu il gasesti in veci!) si ne-am rezolvat problema weekendurilor in ceea ce priveste imbracamintea
.
Abia astept sa se deschida Baby Expo, am planuri mari de achizitie carut, sper sa nu plec dezamagita de acolo.
Tot citesc la voi de contractii. Acuma, pun si eu intrebare de gravi la prima sarcina: cum va dati seama ca aveti o contractie de acest gen, mai ales ca sunt nedureroase inteleg. se vede ceva la burtica ca se contracta sau cum?
Pentru Monnica: iti doresc sa treci cat mai repede peste acest moment ingrozitor, sa te refaci cu bine si sa descoperi curand minunea unei noi sarcini 
Va pupicesc,
Ratusca
19+ 
alexutzzza spune:
Buna fetele si o saptamana buna la toata lumea!
ratusca_mica din care zara? se gasesc in oricare zara crezi? cam cat ai dat pe ei? sunt cu talie joasa si elastic sau d-aia pan la tate?
Eu am fost in Fashion outlet si mi-am luat cu 165 de lei 3 tricouri de bumbac cu maneca 3/4 de la Replay. mi s epare super ieftin, era cam cam 50si ceva de lei bluzonu. Ptr Replay e f tare pretu si-s f frumu bluzicile
. Si am vazut ca au ceva reduceri in Outlet. Preturile sunt super bune (avand in vedere ca cumperi un brand). Am vazut super treninguri la 200 de lei de la Nike, d-alea cu bluza groasa cu maneca lunga si fermoar, f ok mi se par. MIe sotul mi-a zis sa-mi procur niste treninguri ptr la spital sa nu defilez in pijamale cand vine lumea. Acum vin eu si pun intrebarea: CUM se pupa pantalonu de trening cu operatia de cezariana?...stiti la ce ma refer, la elastic acolo, deranjeaza oare?
Tot in weekend am iesit la mese /cafele suc cu mai mult eprietene mamici care mi-au zis sa nu visez ca scot bb din spital in scoica, ca cik un copil nou nascut nu sta in scoica, nu are cum ca bietu omuletz nu se tine in capu oaselor, se prelinge asa neputincios...ca cele mai indicate in primele luni sund landourile ca altfel nu ai cum sa-l tii, deci imi treb landou de pus in masina....
Aaaaaa! si in weekend acum am fost cu prietena mea la sala, la sala la care ma duceam de obicei inainte sa nasc. Stupoare pe toata lumea!!! Sala cum?!?!?! ce cauti acolo?!?!!? Sala normala? de oameni normali?!!?!?! auzi frate de parca as avea ceva...am mers lejerel pe banda si cu si fara inclinatie, putin stepper si putina bicicleta (nu aia de stai cocosat, bicicletele alea mai joase cu spatar de stai pe spate sprisinit in spatar si pedalezi. Pot face si o multime de ex de brate mi-am dat io seama, e f ok. Numai ca nu m-as mai duca ca pana acum (pana sa fiu gravi ma duceam de la 7 dimineata inainte de birou) ca mi se pare obositor...io acuma dimineata am alt program: storc fructe, spal storcatoru , ma dau cu crema pe burtica etc...si apoi cum sa ma duc si la sala cu noaptea in cap si sa stau si 9-10 ore la birou, nu mi se pare riscant de obositor, dar celor care au timp , chiar recomand sala
. Si eu o sa ma duc in weekenduri daca ma ajuta bebe si e bine sanatos si nu scurteaza colul.
Off abia astept sa vad bebe la ecograf, am emotii, panici, griji, am avt ieri noapte niste...cred io contractii (dureri jos asa ca la ciclu si parca-mi zvacnea burta asa cu totu) nu f dureroase, dar m-am panicat, nu intelegeam de ce, mai ales ca dormeam ca omu lnistita de la 11 si la 3 jumate ma trezesc din senin cu balariile astea....mi-e si frica acuma...incep cu panicile: e ok? e bebe ok? e acolo? ce simt e bebe sau sunt spasme si contractii?
etc....
.
V-am citit pe toate cu toate sfaturile si am bagat la cap tot ce s-a discutat! Ce bine sa aibe omu' ajutor de nadajde asa ca voi ![]()
!!!
21+
Yannis
catalutza81 spune:
Hello!!!
Vikinga
, inutil sa iti mai spun cat de draga imi esti...iar faza cu chilotii tetra!!! Criminala...mai ales ca eu am fix aceleasi probleme...!!!!!!!!!! PS: nu o sa renunt la chiloti tanga, nu vad care ar fi problema, daca e sa fiu balena/elefant o sa fiu una/unul care poarta tanga
.
Monnica nu stiu ce sa spun in asemenea situatii
. Iti doresc toata sanatatea din lume si daca iti face bine, mai intra din cand in cand pe la noi.
Noi nu avem mari vesti, doar ca ne-am programat morfo pe 9 oct, la dr Steriu. Si ca suntem miscacioasi ceea ce ma bucura ff tare. Am fost sambata la mall la film, am ales Inglourious Bastards...proasta alegere, desi filmul a fost extraordinar, as fi putut amana momentul vizionarii dupa nastere. Bb a fost panicat tot de la zgomot, efectiv cand impusca cineva sau exploda ceva si burtica mea sarea de la bb. Bun film dar fff prost ales momentul. NU va recomand...si nu sunt sperioasa de felul meu.
Catalutza
18+