Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buna dimineata,

Burtici, eu nu beau cafelutza , dar primul lucru pe care l-am facut a fost sa intru pe forum, cred ca voi sunteti cafelutza mea, iar in dimineata asta a fost una extraordinara (multumim mult vikinga) ... Afara este o zi minunata de toamna, voi m-ati incarcat cu optimism...ce sa mai, inceputul de saptamna perfect, iar pentru asta meritati multeeeeeee .

Aaa..pentru fetele care sunt inca in cautare de pantaloni de gravi , de ieri sunt si eu mandra posesoare a unei perechi de blugi pe care am luat-o din complexul de la Bucur Obor cu 70 ron. Eu mi-am luat marimea XS si sunt inca putin larguti de mine, chiar daca in ultima saptamana m-am ingrasat cu 1 1/2 kg . Am vazut si in Carrefour nishte pantalonashi de gravi ceva mai elegantuti tot cu 70 ron.

Ce sa mai zic, decat ca va urez si voua sa aveti un inceput de saptamana extraordinar !!!

Elena, 20+

Mergi la inceput

Aaa...am schimbat si semnatura ...

Elena, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

Se pare ca toata lumea bea 3 in 1..cu unul ma delectez si eu acum.
elefantica cu pantalonii din Carrefour de care zici m-am echipat si eu in weekend si de azi ii port si asa de bine ma simt in ei

O zi minunata tuturor si ne vedem la Baby Expo(ce s-a nimerit sa se deschida taman joi cand venim si noi la capitala pentru mofofetala)

20+

Mergi la inceput

si binenteles ca am mai crescut si noi asa ca schimbam semnatura

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata fete dragi!
chiar este nevoie de cineva ca vikinga cu povestirile cum ca desi e greu si va fii si mai greu va veni si frumos si usor si bucurie.....chiar azi-dimineata am plans de ciuda ca nici macar o singura hainuta de-a mea nu mai imi este buna...nici macar sosetele sau sutienele....eram in intarziere la servici si ma strangeau toate si am bufnit in plans si bineinteles m-am schimbat cu ce am mai gasit:un tricou de la sotul...un pantalon de capatat....parul nu imi mai sta nicicumsi nu am ajuns bine la lucru si dureri de burtica stomacul....intepaturi...si m-am intors acasa....uofff sper sa treaca starea asta ca trebuie sa merg sa iau rochita pentru cununie....imi pare rau ca-l necajesc pe bebe doar de dragul lui ma mai linistesc...voi cum rezistati?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

nu face nimeni capitol nou?

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

bubu_bu un -ic de la mine ca sa treaca
Stiu cum e..si eu stari asa cateodata..dar bazai oleaca, mai cert barbatu si apoi trece...e firesc zic eu sa ne simtim coplesite cateodata dar trebuie sa treaca repede ca nu are rost sa ne agitam degeaba

21+

Mergi la inceput

Bubu_bu multi si de la mine !!! Si sa stii ca nu eshti singura, si eu mai am putin si dau in depresie cand mai pun cate o haina pe mine si constat ca nu imi mai vine ...dar asta e ..bebe sa fie sanatos :) ... oricum noi suntem cele mai frumoase, poate sa zica cine ce-o vrea ...

Elena, 21+

Mergi la inceput

bubu_bu te credem si mai ales te intelegem,este perioada in care.....se transforma organismul,eu am niste sani interminabili,nu-mi vine nici o marime de la nici un sutien,si lucrez si la birou,e jenant,dar asta este...mergem inainte pentru burticile noastre,eu pana acum,in 3 luni si cv,am asimilat 2 kg,de la 54 la 56,iar intr-o saptamana am luat un kg,deci am 57

Mergi la inceput

elefantica ai mare dreptate ,noi suntem cele mai frumi,burticile sanatoase,restul....nu ne intereseaza

Mergi la inceput