Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mesteacan spune:

Vreau sa va multumesc tuturor pt sfaturi, ma ajuta f mult avand in vedere ca eu sunt la prima sarcina si am ramas cam greu gravida ( dupa mai bine de un an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

larisel asta vroiam sa spun sarcina f jos ma ingrijoreaza. Am cicit mai mult eu credeam ca lungimea colului este direct legata de pozitia sarcinii dar poti sa ai sarcina normala si colul scurt. La mine e sarcina f jos. Voi aveti contractii? Tot cu no-spa le tratati? Sunt f nelinistita de ce a coborat sarcina si de ce acum contractii? Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

abia asteptam si noi burtica nr2..pupam buticile toti 3
felicitari

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Beatrice1982 temperatura in camera copilului ar trebui pastrata intre 17-22 de grade si poti urca pana la 24 de grade pentru baita+masaj. Asta mi-a recomandat mie pediatrul. Eu sunt foarte friguroasa, asa ca am tinut-o pe Sara imbracata cu body subtire si pantalonas dar am mentinut o temperatura de 22-23 de grade. Nu am invelit-o niciodata si nici acum nu doarme invelita.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ahaaaaaa........
pai nici eu nu sunt calduroasa...deloc......
asa o fi si bebe?
ca daca o fi asa................
na o sa vedem.........
mersi mult mariucasara...........

Poze
Bea 22+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Monnica imi pare nespus de rau! Sunt cu sufletul alaturi de tine. Pentru baietelul tau trebuie sa gasesti puterea sa mergi mai departe.
Lia tie ti-a spus medicul ca ai placenta fixata jos? Eu am avut la prima sarcina placenta previa (asa se numeste cand placenta este fixata jos langa col) pana prin luna a 7-a. Apoi la ecogrfie mi-a spus ca s-a mai ridicat o data cu cresterea copilului. Nu am avut contractii, nu mi s-a scurtat colul si am nascut la termen.
Incearca sa te linistesti, colul de 33 mm si inchis e foarte ok si daca simti copilul jos nu te speria, depinde cum sta el in burtica.
Motivele pentru care apar contractiile in cazul in care nu e vorba de o infectie, nu se cunosc. Eu mi-am intrebat ginecologul si nu m-a putut lamuri. Asa se intampla din pacate in unele sarcini. Incearca sa stai cat mai mult in pat, sa te odihnesti mai mult. Pentru contractii medicul tu nu ti-a recomandat antispastice?

Tana cu Toma (10.11.2001) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..sunt multe lucruri de luat..sunt sigura..deaceea va zic ca este expozitie pt copii si bebelusi..normal si mamici la sala polivalenta saptamana viitoare 24-27 septembrie..babyexpo..si in decembrie am impresia este kidex la romexpo
merita sa vizitati macar daca nu cumparati dina numite superstitii..noi de la targuri ne-am luat cam tot pt bebe ..si normal mobila de la ikea:P

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cristina (leeloo) am vazut pozele cu puiul tau si e un dragalas. Sa-ti traiasca si sa te bucuri in fiecare zi de el.

Acum 22+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele.
Nu mai gasesc reteta de eclere si i-am promis sotului.
Ma poate ajuta cineva?
Merci mult!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am gasit-o. Cred ca sunt prea nerabdatoare.
O bere de la sotul meu SorinaF.

Ma apuc acum de ele.

22+

Mergi la inceput