Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
mesteacan spune:
Vreau sa va multumesc tuturor pt sfaturi, ma ajuta f mult avand in vedere ca eu sunt la prima sarcina si am ramas cam greu gravida ( dupa mai bine de un an)
lia_2009 spune:
larisel asta vroiam sa spun sarcina f jos ma ingrijoreaza. Am cicit mai mult eu credeam ca lungimea colului este direct legata de pozitia sarcinii dar poti sa ai sarcina normala si colul scurt. La mine e sarcina f jos. Voi aveti contractii? Tot cu no-spa le tratati? Sunt f nelinistita de ce a coborat sarcina si de ce acum contractii? Va pup.
Leeloo21 spune:
abia asteptam si noi burtica nr2..pupam buticile toti 3
felicitari
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
mariucasara spune:
Beatrice1982 temperatura in camera copilului ar trebui pastrata intre 17-22 de grade si poti urca pana la 24 de grade pentru baita+masaj. Asta mi-a recomandat mie pediatrul. Eu sunt foarte friguroasa, asa ca am tinut-o pe Sara imbracata cu body subtire si pantalonas dar am mentinut o temperatura de 22-23 de grade. Nu am invelit-o niciodata si nici acum nu doarme invelita.
Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 20+
Beatrice1982 spune:
ahaaaaaa........
pai nici eu nu sunt calduroasa...deloc......
asa o fi si bebe?
ca daca o fi asa................
na o sa vedem.........
mersi mult mariucasara...........
Poze
Bea 22+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Tanaion spune:
Monnica imi pare nespus de rau! Sunt cu sufletul alaturi de tine. Pentru baietelul tau trebuie sa gasesti puterea sa mergi mai departe.
Lia tie ti-a spus medicul ca ai placenta fixata jos? Eu am avut la prima sarcina placenta previa (asa se numeste cand placenta este fixata jos langa col) pana prin luna a 7-a. Apoi la ecogrfie mi-a spus ca s-a mai ridicat o data cu cresterea copilului. Nu am avut contractii, nu mi s-a scurtat colul si am nascut la termen.
Incearca sa te linistesti, colul de 33 mm si inchis e foarte ok si daca simti copilul jos nu te speria, depinde cum sta el in burtica.
Motivele pentru care apar contractiile in cazul in care nu e vorba de o infectie, nu se cunosc. Eu mi-am intrebat ginecologul si nu m-a putut lamuri. Asa se intampla din pacate in unele sarcini. Incearca sa stai cat mai mult in pat, sa te odihnesti mai mult. Pentru contractii medicul tu nu ti-a recomandat antispastice?
Tana cu Toma (10.11.2001) si 23+
Leeloo21 spune:
fetelor..sunt multe lucruri de luat..sunt sigura..deaceea va zic ca este expozitie pt copii si bebelusi..normal si mamici la sala polivalenta saptamana viitoare 24-27 septembrie..babyexpo..si in decembrie am impresia este kidex la romexpo
merita sa vizitati macar daca nu cumparati dina numite superstitii..noi de la targuri ne-am luat cam tot pt bebe ..si normal mobila de la ikea:P
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
danyelana spune:
Cristina (leeloo) am vazut pozele cu puiul tau si e un dragalas. Sa-ti traiasca si sa te bucuri in fiecare zi de el.
Acum 22+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cristies spune:
Buna fetele.
Nu mai gasesc reteta de eclere si i-am promis sotului.
Ma poate ajuta cineva?
Merci mult!
22+
cristies spune:
Am gasit-o. Cred ca sunt prea nerabdatoare.
O bere de la sotul meu SorinaF.
Ma apuc acum de ele.
22+