Cineva imi va spune "MAMA"
Raspunsuri - Pagina 7
Victoria_mami spune:
Monica, sa va traiasca baietelul. Sa ii dea Dumnezeu sanatate multa si lui si voua sa-l cresteti fericiti!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Anca Wish spune:
Zici ca n-ai talent scriitoricesc??? Mamico, am trait atat de intens cele scrise de tine, incat stiu ce culoare aveau perdele de la geamuri si floricelele de pe rochita si boneta dr.
Esti puternica, dar asta stii deja. Felicitari!!!
Tot binele din lume pentru voi.
danny1 spune:
monica,te stiam de la alt subiect,legat tot de pierderile de sarcini.va doresc multa sanatate si fericire.sa va traiasca minunea.
esti extraordinar de puternica.
daca poti,spune-mi ce probleme de coagulare ai ca si eu am trombofilie.si am pierdut 3 sarcini.multumesc.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Nedelia1812 spune:
Draga Monica... Bravo esti o puternica.
Am citit povestea ta ..in timp ce citeam.. plingeam ..dar mai si rideam cu lacrimi pe obraz. (Sa nu uit sa trec in CV la alte indeletniciri.. mulgatoare avansata…)
La finalul povestei tale am plins in hohote .. de bucurie. Dar nu uita Dumnezeu l-a iubit pe Andrei atit de mult incit l-a luat la el in grija lui si ti-i l-a dat pe Dragos .Dar ei cei de sus va vor veghea de acolo si va va darui toata viata fericirea pe care o meritati dintr-u totul.Ma bucur pentru voi ca ati reusit cu ultimele puteri care le-ati avut sa invingeti. respect.
Vadoresc sa fiti feriviti toata viata laturi de cei dragi.
Mult noroc si sanatate.
numele de "Mama" ti-l meriti din plin pentru ca ai platit pentru el cu multe suferinte. Sa fii fericita
Alex2 spune:
Monica, felicitari! Ai reusit. Esti o femeie puternica, si cei puternici merita sa fie fericiti. Sa iti dea Dumnezeu multa fericire alaturi de puiul tau, si rabdare sa fii ea mai buna mama ptr Minunea ta, Dragos-Alexandru. Iar Ingerasul vostru Andrei, va va veghea mereu din cer. Ai un inger pazitor.
Am gasit povestea pe prima pagina a site-ului si m-am logat doar ca sa te felicit.
madalina84 spune:
MONICA stiam de la cand am intrat pe forum la odisee ca ai ceva aparte,ca esti speciala si citind poveste ta,mi-am intarit ideea si sentimentul.Nu stiu cum o sa ti se para dar pt mine esti mult mai puternica ca mine,ai reusit sa treci peste cel mai greu moment din viata unei persoane,ai reusit sa gasesti o cale de iesire din tunel si ai gasit la capat cea mai mare minune pe DRAGOS.Va doresc tot binele din lume,numai clipe de fericire si tot ce va urma sa nu aiba nici o urma de greutate.
pentru o femeie si mamica puternica, frumoasa fizic si sufleteste
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
aleinad.g spune:
Monica, esti o femeie puternica, m-a impresionat pana la lacrimi povestirea ta. Amintirea lui bebe Andrei ramane in adancul sufletului tau si a fratiorului lui.
Sa te bucuri din plin de minunea Dragos pe care o tii in brate, sa creasca mare, puternic si sanatos!
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
dany-t spune:
Draga monica...te saluta si te imbratiseaza o alta mamica de inger...fetita mea ar avea 12 ani...dar mi-a trebuit mai bine de 2 ani sa imi adun ,,cioburile'' ce mi-au ramas din suflet si sa scap de o derpresie de dupa nastere...mi-a trebuit mult pentru ca am trecut printr-o moarte clinica...dar bunul Dumnezeu avea alte planuri cu mine...am un baietel de 8 ani jumatate ...si un alt baietel care e pe drum se va naste probabil pe 8 martie 2010... Tuturor celor care citesc va doresc: multa sanatate, bucurii si numai impliniri in noul an!
Sarbatori fericite!
alinus_25 spune:
Felicitari mamica puternica!
Felicitari pt primul ma-ma!
Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Iarna de vis!
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.