Cineva imi va spune "MAMA"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Moni, , ce-a fost mai rau a trecut, ce-i mai greu abia incepe. dar povara asta e cea mai dulce . Iti doresc muuuulta implinire alaturi de bebedoi - multa dragoste la dublu de ambele parti!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Sincere felicitari
esti un model pt multe aspirante. sanatate multa va doresc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Am plans la povestea ta, sincer e foarte emotionanta.Ma bucur ca D-zeu ti-a dat un bebe sa-ti aline suferinta, ma bucur asa de mult pentru tine.Pentru o mamica super fericita

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Esti o curajoasa, o luptatoare si o invingatoare. Si peste toate astea cum ziceai .... o experta in muls. Inca odata sa fiti fericiti si bucurosi alaturi de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, esti una dintre cele mai puternice persoane pe care o cunosc si ma bucur mult de tot ca ai ajuns sa ai un pui mic si sanatos numai al tau!
Va doresc multa sanatate si sa te bucuri multi ani de acum inainte de minunea ta.Esti o femeie extraordinara si cred ca meriti doar ce e mai bun pe lumea asta!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Monica, iti doresc multa sanatate tie si puiului mic. Esti o adevarata luptatoare si viata ti-a trimis acum cel mai frumos cadou.

Felicitari

Acum 21+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Monica mai stii: Andreiul meu va veghea si va avea grija de al tau.Asa mi-ai spus cand am nascut si asta nu am cum sa uit.Andrei al tau va veghea si va fi mereu acolo , iar Dragoselul te va iubi toata viata si pt cat de curajoasa ai fost sa-l "creezi"...si nu uita, minunea mica de acum exista si pt Andrei nu mai este...Andrei va iubeste pe toti 3 de acolo de sus si acum zambeste fericit ca a mai facut un miracol

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

abia acum am avut timp de citit....
jos cu palaria mami

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Doamne ce ma mai faceti sa plang... Eu si asa sunt o sensibila,plang si la filme,si la o melodie mai nu-stiu-cum,daramite la o poveste asa de miscatoare... Spuneai ca nu ai talent scriitoricesc? M-ai facut sa plang,si apoi sa zambesc cu lacrimile pe fata,si iar sa plang dar de bucurie,si apoi sa rad de-a binelea...eu consider ca ai talent cu carul... Multi pupici si forta multa,ca greul de acum incepe,dar zic eu ca merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Moni ai reusit! Mami la puterea a doua

Mergi la inceput