DR.GRECI SPECIALISTI IN FIV-BIOGENESIS

DR.GRECI SPECIALISTI IN FIV-BIOGENESIS | Autor: pysypisi

Link direct la acest mesaj

Buna ziua fetelor,tocmai am aflat de rata de reusita al acestei clinici si asi vrea mai multe detalii de la fetele care au facut FIV acolo.Toate amanuntele ne-ar fi de folos,asa ca va rog sa detaliati tot ce stiti.Cum se numeste medicul,embriologul,nr de tel pt programare,care este pretul,cum se comporta,dr.vb romana(?)etc.Va multumesc si va astept la discutii.
Eu sunt programata la Gynera,dar cred ca o sa renunt si o sa ma programez la Biogenesis Fertility Center,de aceia vreau sa aflu cat mai multe

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:


Uite ce am gasit eu pe prima pagina la fiv:

Biogenesis Fertility Center
Dr. Diakoumakos Athanassios si Dr.Anastassios Argyriou(embriologie)
Str.Justinian nr.3
Tel.031-1040482
Fax.031-1040565
Mobil 0726 - 225.153

-FIV - 1900 eur
-ICSI - 400 eur
-congelare gratuita in primul an

Stiu ca, Catalina ii cunoaste pe medici.
Catalina, te rugam ne poti da mai multe detalii?

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Si eu vreau mai multe detalii despre acasta clinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

clinica este nou deschisa daca nu ma insel au inceput activitatea pe la sfarsitul lunii iulie. cand s-a deschis, catalina a anuntat fetele de la fiv, au fost la deschidere aproximativ 20 de fete de pe forum care au vorbit cu dr greci pe baza analizelor avute.
pe mine nu m-a interesat in mod special fiv-ul asa ca preturile nu le stiu, dar clinica era super curata, arata a hotel. doctorii foarte foarte foarte amabili. au stat o zi intreaga in weekend pt a vorbi cu fiecare dintre noi, au avut deosebit de multa rabdare deci nota 10.
de fivuri se ocupta doar dr greci. monitorizarea se face de un dr roman care le transmite toate datele pe mail si dr greci personalizeaza tratamentul pt fiecare pacienta in parte. vb engleza sau va poate ajuta cu traducerea cineva din clinica.
taty-ana de la fiv am vazut ca a facut fiv acolo acum si a reusit banuiesc ca ea va poate da si mai multe detalii. eventual mai intrebati exact ce vreti sa stiti ca asa imi scapa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Irina,Zi si tu ca e dragutz embriologuca l-am lua acasasau in cel mai rau caz, daca nu se poate si nu se poate as face cate un FIV in fiecare luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

bai daca zic asta...divorteaza al meu de mine si raman acu bortoasa sa cresc copilu singura. eu ce pot sa zic acu cred ca sinechia mea s-a dezlipi singura si endometrul a crescut instantaneu numai cand am vazut embriologii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pysypisi - nu cred ca sunt foarte multe fete care pot raspunde la acest topic. Clinica functioneaza din luna iulie si este o clinica acreditata. Singurele fete care ti-ar putea spune cate ceva sunt cele care au fost la intalnirea pe care am organizat-o cu medicii.
De ce am organizat aceasta intalnire? Pentru ca sunt niste medici si niste oameni extraordinari, profi si impecabili din orice punct de vedere.Nu stiu cu ce detalii v-as putea fi de folos. Puneti intrebari concrete si incerc sa va raspund.
Nu, nu vorbesc romana, se discuta in limba engleza, daca nu vorbiti limba engleza vi se traduce. In momentul in care sunati la clinica , specificati ca doriti programare la Dr. Diakoumakos. Luna aceasta va fi in Bucuresti pe 15 octombrie din cate am inteles.
Monitorizarea ecografica se face de catre un medic roman, tratamentul este personalizat si se schimba in functie de rezultatele monitorizarilor. Monitorizarea se face la 2 zile , iar analizele si echografiile sunt incluse in pretul FIV-ului.
Puteti discuta deschis cu medicul si sa ii spuneti tot ce va doare/nedumireste/ deranjeaza, bla bla. Oricum nu veti avea senzatia ca va aflati in fata unui medic. Sunt extrem de deschisi, modesti si prietenosi. Va raspund la toate intrebarile si daca este cazul sa stea 3 ore cu voi la discutii vor sta 3 ore.
Nu stiu ce anume as putea sa va mai spun....intrebati-ma.

coltul meu de rai



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Catalina vorba lui pisic ai putea spune ca embriologul e un brunet cu ochii albastriiiii de te gandesti instantaneu la donator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pisic, irina - rusine, rusine sa va fie. Il mai stiti si pe embriologutzul ala brunetel de statea in poarta clinicii?

coltul meu de rai



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Citat:
pisic, irina - rusine, rusine sa va fie. Il mai stiti si pe embriologutzul ala brunetel de statea in poarta clinicii?


Iertare, mi-e rusine, rau, da ce sa fac??
Si chiar ca iti vine sa incerci cu donator sa iasa plodu cu ochi albastri si frumos si dragalas. Auzi, tu... si noi ne chinuim cu ICSI cand ai vazut si tu doar ce efecte are Desface sinechii, creste endometre, mai ceva ca Progynova vaginal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Trebuie neaparat facuta o programare, macar pt embriolog. Oare nu te poti programa direct la el? Sa ii puna poza pe site, pt reclama - am vazut ca au site-ul in constructie, cred ca asta e prima chestie pe care tb. sa o faca.

Mergi la inceput