America (177)
Raspunsuri - Pagina 21
arminad spune:
Ruxij,imi zici si mie ce a facut Bogdan la Kumon la engleza? e doar citit sau si spelling si scris? Il evalueaza intii sau cum e?
Scoala lui s-a calificat pt un grant si ofera tutoring gratuit after school cui doreste.In brosura aia cu providers era si Kumon si ma gindii sa adun info pina in 5 oct cind e termenul limita de inscriere.
Thanks in avans
ruxij spune:
Da, le da un test si ii pune de regula sub nivelul lor, nu prea mi-e clar de ce, cica sa fie copiii multumiti la inceput ca stiu si avanseaza repede spre mai greu. Deci dc. te duci si il pune sub nivelul lui initial, sa nu te impacientezi. La Kumon reading in general sunt texte pe care copilul le citeste, urmate de intrebari la care copilul raspunde in scris. Intrebarile de regula au loc liber un cuvant esential din poveste, pe care copilul trebuie sa il scrie acolo. De exemplu, povestea este despre maricica, care are rochie rosie si merge la pescuit yada yada. Dupa aia la intrebari e ceva de genul "Rochia Maricicai este......" si copilul scrie acolo. Pe masura ce avanseaza, se trece si la gramatica. Sa recunoasca subiect/predicat/substantiv/verb etc, sa le sublinieze, tot asa sa completeze in spatiile lipsa samd. Deci este cu scris intotdeauna, dar nu sunt teste de "spelling". Mai sunt parti in care tb sa cronometrezi copilul cat de repede citeste un text. Deci citire, intelegere a textului si gramatica. Eu l-am pus doar in vacanta, pentru scris, sa mai completeze acolo in spatiile alora si sa raspunda la intrebari, sa nu faca pauza totala de scris in vacanta.
mihutza11 spune:
va invit la un [nou capitol
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii