Gradinita particulara in Ploiesti

Gradinita particulara in Ploiesti | Autor: matt

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am un baietel de 4 ani si as vrea sa-l inscriu la o gradinita particulara in Ploiesti. Am aflat ca multe gradinite care existau acum un an sau doi, s-au desfiintat, de aceea as dori informatii (recomandari, detalii) actuale.

Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dietrich spune:

Buna,
Iti recomand cu toata increderea Gradinita Happy Angels,str.Marasesti, nr.260 pana in unitatea militara.Merita sa treci intr-o zi sa vezi daca iti place.Este o gradinita foarte curata,un personal bun si o atmosfera placuta si calda.Eu am 3 copii,acum merg doar 2 ptr ca fetita cea mare a inceput cls.I.Este o gradinita cu camere luminoase,au curte,loc de joaca,transport,fac lb.engleza si tot ce este educativ ptr copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matt spune:

Mihaela,

Multumesc mult pentru detalii. Aveti un nr. de telefon sau o adresa de internet pentru aceasta gradinita?

Am gasit alte doua gradinite numite "Gargarita" si "Casuta cu povesti". Aveti cumva vreo informatie despre ele?

Va multumesc anticipat,

Mihaela G.
(tot Mihaela)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dietrich spune:

Matt,
Adresa de internet nu este inca gata dar iti trimit pe PM nr de telefon.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matt spune:

Mihaela,

Multumesc inca o data pentru nr. de telefon. Se poate cumva, daca exista, sa-mi trimiti alt nr. pentru ca la cel furnizat nu mi-a raspuns nimeni (vineri).

Multumesc frumos

Mergi la inceput