O stiti pe Dana Barbu Ploiesti - Germania?
Incerc sa dau de ea de mai multa vreme dar... Acum vreo 8-9 ani s-a mutat(maritat) in Germania. La nr. de telefon din Ploiesti, de unde era, nu mai raspund parintii ei, la nr. din Germania, care nici nu mai stiu daca este de actualitate, nu prea-mi permit sa o sun...
Acum are in jur de 31-32 de ani si ... a fost cea mai buna prietena a mea in facultate. Mi-e dor de ea, ca de o sora...
O cunoasteti, fetelor din Germania? Ma puteti ajuta sa dau de ea?
Raspunsuri
Alina spune:
Adriana,
Eu nu o cunosc dar
daca-mi dai nr ei de telefon si mai este bun,o sun eu,ii spun ca o cauti si sa te contactezee,pe mail.
Poti sa te uiti si in www.telefonbuch.de ,daca ii stii numele sotului si,eventual,orasul.
Alina
adrianangi spune:
Iti multumesc din suflet! Peste citeva zile, cind voi reveni intr-un Internet cafe, o sa-ti dau un mail. E o tipa tare misto, daca o cunosti poate iti faci rost si de o prietena pe cinste!
manu spune:
Adriana,
este la colegi.ro o Dana Barbu din Ploiesti, a terminat liceul "Mihai Viteazu" promotia 1986. Poti sa-i trimiti un email. E cam mare coincidenta,nu?
Multa bafta sa-ti gasesti colega!
Manu
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=manu
Andrada spune:
quote:
Initial creeata de adrianangi
Incerc sa dau de ea de mai multa vreme dar... Acum vreo 8-9 ani s-a mutat(maritat) in Germania. La nr. de telefon din Ploiesti, de unde era, nu mai raspund parintii ei, la nr. din Germania, care nici nu mai stiu daca este de actualitate, nu prea-mi permit sa o sun...
Acum are in jur de 31-32 de ani si ... a fost cea mai buna prietena a mea in facultate. Mi-e dor de ea, ca de o sora...
O cunoasteti, fetelor din Germania? Ma puteti ajuta sa dau de ea?
Hai ca mi-ai dat niste fiori cu mesajul asta!!!!!!
Doamne ce m-am speriat!
Eu o cunosc pe Dana. E prietena mea cea mai buna.
Trimite-mi un PM,
Andrada
PS Acum mi-am dat seama cine esti: Angelica jurnalista nu?
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
missiday spune:
Hahaha,eu eram Dana Barbu pana sa ma casatoresc, sunt din Ploiesti, numai ca nu am plecat in Germania si am terminat liceul mai tarziu.Nu te supara, Adriana, dar m-a distrat coincidentza. Daca ai un nr. de telefon sau o adresa (chiar veche)pot sa incerc eu sa o caut.
adrianangi spune:
Va multumesc din suflet pentru ajutor. Sper ca, de acum, totul sa fie o chestiune de timp...
PS. Alina, nu ti-am mai dat mail, pentru ca nu mai are rost, cred eu, sa te comlic cu telefonul... Multumesc mult, inca o data!