poznasi, dar dragalasi - ian-febr 2004 -9
Raspunsuri - Pagina 9
ad_risnov spune:
Buna dimineata!
Eu bantui pe aici...
Noi nu ne temem de gripa porcina. Sincer mi se pare mai multa isterie decat pericol. Cred ca gripa de sezon face la fel de multe victime ca si aceasta noua. Numarul mortilor nu mi se pare relevant atat vreme cat nu se spune in ce conditii au murit acei oameni. Daca au murit oameni sanatosi, cu acces la servicii medicale... mi-ar parea ingrijorator. Altfel nu. Vom vedea. Oricum eu sunt impotriva vaccinului.
Rares merge de 3 ori pe saptamana la inot. Este f. bine si nici nu s-a imbolnavit pana acum. Sper ca asta sa-i intareasca sistemul imunitar. Pentru el e o mare bucurie si merge cu multa placere. Prin urmare profitam de situatie. La gradi toate bune.
Eu sunt pe ultima suta de metri cu finalizarea doctoratului. Joi, pe 12 nov., am sustinerea tezei in catedra. Asa ca va rog sa-mi tineti pumnii.
La multi ani tuturor Mihaililor si Gavrililor. Sa fiti sanatosi, voiosi si voinici!!!
ad_risnov spune:
Ia uitati ce am gasit pe net:
http://translate.google.ch/translate?u=http%3A%2F%2Fladychipie.over-blog.com%2Farticle-6730556.html&sl=fr&tl=ro&hl=fr&ie=UTF-8
Imi pare tare fain. Ce ziceti?
arturicii spune:
Bun regasit tuturor si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
Daca acum aproape 6 ani ma gandeam cu optimism la inca un bebe, timpul a trecut, alte lucruri s-au intamplat...
Insa in septembrie am aflat ca mai primim un cadou de la viata... inca un bebe... Neplanificat, nestiut ca va veni.... Primit cu suprindere, bucurie si drag.
Daca toate merg bine, pe la inceputul lui mai 2010 se va naste si surioara sau fratiorul Arturicilor.
Pana una alta, stam cuminti peste mari si tari, Arturicii merg la scoala (aici grupa pregatitoare e direct in scoala) de la 8 la 15, invata in limba franceza, se descurca bine si in engleza, mergem la inot in fiecare zi, sunt f energici (sigur ma intelegeti).
Va pupam de departe,
Ioana
adlemi spune:
Bine ati revenit,Arturicilor! Cu toata dragostea mea...
La multi ani sarbatoritilor de astazi!Sa va dea Dumnezeu zile frumoase si ganduri senine si multa bucurie!!!
Noi ne-am apucat de aikido! Intai de toate maimutza mea e mascota grupului ca in afara de a se maimutarii pe acolo,cam rar asculta de comenzi.Da am incredere in sensei ca il va disciplina!
Va pupam pe toti,si sa stiti ca chiar daca nu scriem,suntem pe aici,cu ochii pe voi!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
A_Iulia spune:
Wow, ce de lume noua, cu ce de activitati noi, aikido, inot!
Mama Arturicilor, felicitari pentru burtica! Pai eu credeam ca voi sunteti aici, la cursurile de dans? Sunteti de fapt dincolo de ocean iarasi? Plimbareti de plimbareti!
Adriana, de 3 ori pe saptamana la inot? Asta e grozav! Noi am facut o pauza cam lunga, trebuie sa ma mobilizez sa ne inscriem din nou. am sa sun saptamana aceasta.
Anca, am tot cautat virusi dar n-am gasit. Suntem demult inapoi acasa, tefere si nevatamate...deci tu esti la Londra, Roxi e la Viena...aveti grija voi cu c emicrob va alegeti (al shopping-ului bineinteles)
buli spune:
ohohohooooo
lume noua, ce mai vesti -
Ioana, felicitari pentru burtica!
Adriana, tinem pumnii la doctorat, desi sint sigura ca n-ai nevoie.
cit despre Andrei-aikido - am ramas paf - las ca e bine sa aiba sensei o provocare :)
Adina, am si uitat de porcina cu atitea treburi :))
observ ca pe aici sint multe reclame la servetele - iaca afacere :)
de virusat maxim cardul sa se viruseze (doamne-fereste !!)
deocamdata am dat iama doar in jucarii, asta de bine ca am tinut recent o teorie referitoare la cumpatare in directia asta :D deh, lupul moralist
si sa nu uit - La multi ani sarbatoritilor cu numele!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
arturicii spune:
Multumim pentru vorbele frumoase.
Taman ce am aflat azi ca una din cele 2 bone ale Arturicilor isi cauta ceva de lucru.
Din partea noastra are cele mai bune recomandari.
Arturicii sunt cei care sunt dovada calitatii doamnei respective; o iubesc si dansa ii iubeste tare. Din pacate acum noi suntem prea departe sa ne mai bucuram de prezenta zilnica a doamnei in casa noastra. Daca stiti pe cineva care isi cauta bona va rog mult sa imi spuneti. Dansa locuieste in zona mag. Unirea.
Multumesc,
O zi frumoasa,
Ioana
firutza spune:
FELICITARI,IOANA!
Ma enerveaza la culme orasul si tara in care traiesc,lipsa perspectivelor ma debusoleaza!E asa de trist ca-mi doresc ca baiatul meu sa plece cand va creste intr-o tara normala....Astenie de toamna?!Poate, dar e sustinuta puternic de societatea in care traim!
....Da,revenind in cotidian,ancorandu-ma puternic pentru a nu ma scufunda:pe Edi intentionez sa-l dau in toamna viitoare la scoala,va avea 6 ani si 9 luni,consider ca se descurca , va merge in aceeasi clasa cu verisoara lui...deci-pe cai!
Pana sambata am doi baieti:este la noi finutul nostru care e mai mare cu 3 luni decat Edi si care este colegul lui de gradi.Parintii lui (finii nostri )sunt plecati din oras din pricina unui eveniment trist si nu era cazul sa ia si copilul cu ei.Eu am ceva emotii cu doi baieti(trei cu sotul)5 zile.......dar ....ma fac,, barbata" si trec peste!
Cam atat,imi pare rau ca nu scriu si eu mai des ,doar ca nu am timp mai deloc. Citesc dar de scris...Vreau vacanta!Am trei carti care ma asteapta sa le descifrez,dar nu gasesc nici timp,nici stare de spirit potrivita lecturii...
Stiti cum adormim noi seara de cateva luni bune?!Inventam povesti,una eu,una Edi.Am creat personajul:Nasucel-un baiat mic si poznas-si o groaza de prieteni:Obrajoara(o copilita dulce foc),Rasu(iepurasul),Rita(veverita),Uta si Oiu(vrabiuta si vrabioiu)si altele episodice...si povestiiiim pana ne ia somnul.Imi place,am zis ca voi trimite scrisori de intentie editurilor:poate facem si-un ban din astaOricum Edi e pasionat de cuvinte:sinonime,antonime....
V-am plictisit?
Va mai amintiti epoca in care ne hotarasem sa adunam piticii intr-o formatie de muzica( usoara-grea)?!Erau asa mici...iar acum vorbim de clasa intai!!...Curat astenie!!
Va pup,Dalia
arturicii spune:
Adriana
Multa multa bafta!!!!! Sa ne spui ca ai reusit tot ce ti-ai dorit!
Dalia
Aici, cum mai ziceam, grupa pregatitoare e de la 5 ani in scoala deci vrei-nu vrei, clasa 1 incepe de la 6 ani; sigur noi vom avea 6 ani si 7 luni in august cand se da startul. Pe de o parte e bine cu grupa pregatitoare in scoala, e o etapa de training si ptr copil si pentru parinte (trezitul dimineata, respectatul orarului, respectul fata de scoala, sedintele individuale cu invatatoarea).
Yann si Philip s-au integrat bine in program, se trezesc inainte sa sune ceasul la 6:30, avem rutina de dimineata, plecatul la scoala (ii ducem noi cu masina ca bus-ul trece prea devreme-i-ar lua la 7-). La intoarcere ii aduce cu bus-ul.
Insa nu au teme ptr acasa, eventual ceva proiecte insa cu termen mai lung de predare. La scoala fac mult mai putin decat ar fi facut in Romania in grupa pregatitoare, nu au inceput inca literele, le incep in...ianuarie (am platit deja primul abecedar), ii scoate in parc de 2 ori pe zi (mai putin cand ploua), deseneaza, canta, se joaca...ce mai, copilaresc in scoala.
Sa aveti o noapte frumoasa
Ioana
, + 15+
firutza spune:
Ioana,suna bine scoala acolo,sau cel putin grupa pregatitoare
,ii acomodeaza cu programul de la care nu se prea poate chiuli.In scoala noastra stii ca totul e serios,nimic nu se invata prin joc...daca s-ar intampla asta ar fi greu pt copii la examene,pt.ca acolo nu s-a implementat inca notiunea de creativitate,de joc,asa ca....si programele au ramas stufosenie curata!La noi se tot imprumuta modele dar niciunul care sa corespunda realitatii noastre;care cum vine la putere simte nevoia acuta de schimbare si totul s-a abramburit definitiv!...Edi se acomodeaza din mers cu scoala,ma rog,deocamdata cu ideea,stie deja sa citeasca,nu l-am invatat eu ,singur datorita calculatorului.
In alta ordine de idei,voi v-ati mutat definitiv ?Poate ai scris dar mi-a scapat...Intreb asa din curiozitate,ca tot ma enerveaza la culme orasul meu provincial in care nu poti avea conditii minime de existenta daca stai la bloc:apa calda nu mai exista de ani buni,ne-am adaptat :am luat boiler,acum de vreo doi ani nu mai exista nici caldura ,decat o luna -doua pe iarna,stam cu tot felul de aeroterme,aer conditionat,si alte sisteme de incalzire....parca ne intoarcem in Paleolitic,nu alta!Sistemul meu nervos cedeaza treptat...suntem un oras de depresivi!dar avem fantani arteziene,borduri noi si ronduri!Cred ca te-am reconectat la o realitate de care te-ai rupt intr-un fel,imi cer scuze dar e si asta o medoda de defulare!
Gata,ma retrag ca cine stie ce mai scriu si va deprim si pe voi!
O zi buna,Dalia