poznasi, dar dragalasi - ian-febr 2004 -9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

M-am intors si eu de pe meleaguri straine si iata ce veste buna: un semn de la arturici. Va pupam tare tare, ne bucuram de surioara/fratior!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ioana, bine ai revenit, ma bucur ca v-am auzit !!! Felicitari pentru bebe !!

Mergi la inceput

Dalia
Pai numai de voi tine daca vreti sa incercati si alta tara, alte sisteme. Sigur ca aici e diferit, cu bune si cu rele, cu soare si cu nori. Insa probabil ca pentru baieti o sa fie mai bine cand o sa fie in putere de a lua decizii pentru viata lor sa aiba in mana pasaportul de Ro dar si pe cel de Ca si saaiba drepturi depline in minim 2 tari. Nu mai zic ca daca vor dori sa studieze/munceasca/traiasca in America o sa le fie mult mai simplu de accesat sistemul.

Monica

Adriana, vreo veste de la examen?

Noi suntem bucurosi ca de ieri baietii au inceput sa inoate singuri, fara nici un accesoriu ajutator. Philip face sarituri la apa cea mai adanca, Yann tumbe si te mai miri ce schimonoseli. Sunt ca 2 pestisori!

Adlemi SMILE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ioana, Yann, Phillip !!! M-ai dat gata cu vestea cea noua. Sa fie intr-un ceas bun!!!

Sa dau acum si semnul:
Gaaaaaataaaaaa, am incheiat cu doctoratul!!! De ieri 99% din ce inseamna acest proiect este realizat. Mai am doar sustinerea publica pe care o vad mai mult ca pe o festivitate. A fost f. bine si sunt tare mandra de mine pt. ca am avut parte de felicitari din partea a 14 profesori, multi dintre ei fostii mei profesori din facultate. Asa ca am mult curaj sa privesc deja lumina de la capatutul tunelului. Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine zilele astea!!!
Azi am zacut efectiv de oboseala pe care pana ieri n-am simtit-o...
Sunt tare fericita si ma simt usoara ca un fulg... parca plutesc pe deasupra pamantului. Nu credeam ca ajung sa traiesc si ziua asta. Dar DD m-a ajutat si sunt tare recunoscatoare ca am ajuns aici .

Va pupic!

Mergi la inceput

FELICITARI ADRIANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma bucur tare pentru tine, sa ne anunti musai cand sustine Rares doctoratul !!!!!!
FELICITARI DE UN MILION DE ORI !

p.s. acum poate vine si-o surioara/fratior ptr Rares?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Adriana, felicitari, sa-ti foloseasca asa cum iti doresti tu!

eu m-am intors aseara dupa o saptamina minunata, cu cardul virusat complet, nici nu ma uit pe el vreo 3 sapt.

tati a avut accident cu masina taman cu vreo 2 ore inainte de a veni la aeroport, el e ok, dar masina in fata e zob de zob. noroc de airbaguri.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Vai de mine, Anca! OF Doamne. Bine ca nu s-a intamplat nimic grav.

Adriana, felicitari! Pai sigur ca te-au felicitat toti cei 14 profesori, cred ca i-ai impresionat, ca doar stii si tu cum fac altii doctoratul... asa, ca o diploma colectionata in palmares, fara sa se streseze, sa se agite si sa studieze, cred ca esti printre cazurile unice pe care le-au vazut care sa se preocupe cu adevarat de teza.
Dar acum ca ai terminat...e timpul sa-i faci surioara lui Rares!

Mergi la inceput

Vai, Anca, bine ca e el ok.... Fiarele se mai repara...Sau e semn ca va trebe alta masina.
Si cardul se rezolva, in timp. Ne-am trezit si noi ca ne lipsesc de pe Visa vreo 300$ si nu recunosteam cumparaturile. I-am recuperat repede de la banca, fara prea mari complicaciuni. Am semnat o declaratie si am primit banii inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai probabil ca o vom da in dauna totala, greu de crezut ca se poate repara.
istetul ala care l-a pocnit n-avea nici macar rca, asa ca va incepe o istorie fara sfirsit cu asigurarile.
nah, asta e, sanatosi sa fim.

cit despre card ... eu stiu precis ce s-a intimplat cu el si nu-mi pare rau

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput