poznasi, dar dragalasi - ian-febr 2004 -9
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Buhuhuuuu
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
A_Iulia spune:
I-ai luat costum! Superb!
Degeaba i-am scos azi costumatia...ea vroia sa ia o rochie rosie de-a mea de vrajitoare. :( Care bineinteles ca ii era si mare, nu stiu ce i-a venit...
De exemplu anul trecut era asa:
http://good-times.webshots.com/photo/2323497660051646459Yzkjwr
sau mai avea asa, acum 2 ani:
http://good-times.webshots.com/photo/2767516720051646459KDTmAN
sau asa:
http://good-times.webshots.com/photo/2305181460051646459gfAEWY
Mi le-a refuzat pe cele de mai sus si am si tras o cearta buna.
Pana la urma am cazut la pace si se va imbraca in printesa paianjenilor - are o bluza cu maneci panza de paianjen. Si coif in cap ca Alexandra, si gata.
N-am cu cine discuta.
Roxana_G spune:
Vai de mine ce de costumatii are Olivia! Pai daca aveam atatea zau daca ii mai luam ceva. Si asa abia am gasit rochita asta. Tare frumusica e Olivia vrajitoare, si m-ati spart in poza cu mascuta.
Deci ai rochie rosie de vrajitoare? Te cam tii de prostii.
Rox , mamica
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Deci ai rochie rosie de vrajitoare? Te cam tii de prostii. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Nu numai rochie rosie de vrajitoare, da' am si peruca neagra, si manusi negre, si ciorapi de plasa, si masca de ochi, si pene rosii.
Asta de la o petrecere-carnaval. Da' ar trebui sa ma imbrac mai des asa si sa merg la servici.
Spune-mi daca doresti sa sperii pe careva si ma ofer.
buli spune:
Adina, esti de groaza
evident ca eu am uitat sa-l pozez si acu nu vrea sa se imbrace iar :)
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Vai vai Adina, am ras copios. Ia sa imi iau si eu asemenea costumatie pentru servici, poate ma lasa mai usor cu munca.
Anca, lasa ca sunt sigura ca a fost tare frumusel Matei ca stim materialul.
In alta ordine de idei, aseara ma apucase panica cu gripa porcina, pana acum eram total relaxata. La gasca de papanasi am postat tone de intrebari cu tenta spre nebunie cred. Dar oricum sincer realizez ca nu suntem informati cu privire la lucruri la care ar trebui: adica sa stiu unde ma duc daca ne imbolnavim, unde gasim medicatia, ce spitale trateaza, unde se fac teste, etc. Stiu doar de Bals si atat, dar la o adica, in caz de pandemie, cred ca un singur spital va fi depasit.
Rox , mamica
buli spune:
ce sa mai zic de gripa - in Iasi o scoala e deja inchisa si in alte 3 clase din unele liceee sint inchise din motivul asta. plus ceva cazuri la universitate.
mi-e cam teama, dar asta e.
la gradi unii parinti au propus sa umble copiii cu masti, ceea ce mi se pare caraghios de-a dreptul. eu le-am zis la teachere ca sint de acord, dar numai de haloween
putin mi-e teama si mie - sintem prudenti, la servici le-am zis ca daca e vreunul care suspicioneaza ceva sa stea acasa, exista internet ca sa lucreze.
buli spune:
daca tot a fost o zi superba azi, am zis ca e mai frumos si mai sanatos sa scoatem cumintenia pamintului
la dragoni si la bostani
Roxana_G spune:
Vai ce scump este Matei! Cumintel cumintel, dar are un zambet smecher...
Rox , mamica
A_Iulia spune:
Matei o fi el cuminte, ca din poze nu putem fi sigure, insa e si foarte frumos!
Si...ce poze superbe aveti, oh, gradina botanica... ce idei frumoase au avut cu dovlecii, dar si pozele de la Sulina sunt ex-tra-or-di-na-re! Nu stiu cum le-am ratat Minunat!
Referitor la gripa porcina...cred ca sunt si eu inconstienta, ca nu m-am mai stresat deloc. Ma gandesc totusi ca acele cazuri de deces sunt dintre persoanele cu imunitate scazuta, sau cu probleme de sanatate? Stiti ceva in sensul acesta? Adica daca suntem zdraveni, trecem cu bine, nu-i asa?