poznasi, dar dragalasi - ian-febr 2004 -9
Raspunsuri - Pagina 5
ad_risnov spune:
Buna seara la toata lumea!!!
Multumesc mult pt. urari si gandurile voastre bune! Si tie Roxi, multumesc pt. SMS!!!
Eu sunt numai pe fuga, intr-o continua goana... Nu mai apuc sa intru deloc pe forum...ce sa mai zic de scris...
La noi lucrurile stau cam asa: am ramas fara bona, eu am ramas fara masina (are Cosmin niste probleme cu masina de servici si, pt. ca el il duce dim pe Rares a luat masina mea), Rares a trecut printr-un episod cu stafilococ auriu in nas (dupa ultimul exudat se pare ca am scapat), mai nou avem iar rinite si alte reactii alergice (miercuri mergem si la alergolog), am inceput si noi inotul (e un bazin nou in curtea Fac. de Medicina si ne e f comod ca distanta), la gradi avem probleme cu culcatul la pranz...
Cam asa...
Pupici tuturor si mult calm Roxana in confruntarile cu mama... cred ca toate de varsta asta sunt la fel. La noi norocul e ca e departe.
Roxana_G spune:
Adriana, multa sanatate baiatului, e nebunie cu perioada asta, cand cald cand frig, normal ca apar rinite, alergice sau nu. Cu somnul si noi mai avem probleme, uneori doarme, uneori nu. Dar cum predomina cele in care doarme, am preferat sa perseveram. Altfel au grupa speciala pentru cei care nu dorm si fac diverse activitati cand ceilalti sunt la somn.
Noi am fost ieri la balet la noua scoala, Alex e tare incantata si merge cu placere. Problema e ca putin in urma grupei in care voiam sa o inscriu, asa ca o sa o mut la o alta grupa.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cami_antonia spune:
fetele
va rog din suflet
care mai puteti
sa ne mai acordati un ajutor
SUNT O MAMICA DE IAN-FEBR 2009
CITIT SI DARUITI DACA PUTETI
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Crisnemes spune:
Buna fetelor ne mai tineti minte, nu am mai intrat pe aici de foarte multa vreme.
Acum ma bucur ca am intat pentru ca acum sincer si eu ma bat de aceleasi probleme.
Sa-l dau pe Dragos la scoala la anul sau sa-l mai las un an? Eu inca nu-l vad pregatit.
Am vazut ca unii dintre copii scriu si citesc destul de bine(unii chiar cu litere de mana).
Dragos e in grupa pregatitoare la o gradinita particulara - imi dau seama ca programul este totusi mai lejer fata de o gradinita de stat.
Dar altfel Dragos e un baiat istet, ii place mult sa construiasca cu piesele lego, ii plac tare mult sporturile (role ,inot, tenis) , nu are rabdare sa stea intr-un loc prefera sa fuga in permanenta .
Mav - tu ai reusit sa listezi din fisele de pe site-ul pe care l-ai postat?
Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
buli spune:
Cristina, eu imi amintesc foarte bine de voi
probabil ca fiecare parinte stie cum e mai bine pt copilul lui, iar decizia cu scoala nu e deloc neimportanta.
de ex. Matei n-are deloc, dar deloc chef sa faca bastonase si liniute, la asta sigur va fi codas, dar parca nici nu-mi vine sa-l pun intens la lucru.
vom vedea peste citeva luni ce va fi.
i-am luat costum de batman pentru haloween, te strici de ris ce alearga cu pelerina fluturind prin casa.
intre timp a facut si o lucrare pentru gradinita, despre corpul uman, a prezentat-o in fata copiilor.
ne-a prezentat-o si nou acasa era foarte simpatic cra-cra.
in schimb, cu greu l-am convins sa nu foloseasca la ilustrarea scheletului poza www.agenda.ro/pictures/lifestyle1/oana-schelet1_b.jpg" target="_blank">asta.
iar la limba am pus www.aclu.org/images/client/tongue1.jpg" target="_blank">asa ceva.
recunosc ca a vrut intii sa puna o limba paroasa, pe care nu v-o arat pt ca e bleaks de tot
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Nici noi nu facem foarte multe, insa nu cred ca la particulara fac mai putin. Poate ca la gradi de stat sunt mai stricti si merg pe sistemul clasic, insa tot aceeasi programa este.
Pentru Halloween nu am pregatit nimic, sunt full la birou. Alex vrea sa fie vrajitoare si nici nu prea am timp sa caut.
Rox , mamica
A_Iulia spune:
Noi pentru Halloween avem de anii trecuti costume - nici nu ma gandesc sa mai cumpar altceva.
Anca, ce poze?! Dar unde le gasiti?
Deci si voua va da teme pentru acasa de la gradi? Ca si noua ne da, pregatim de zor planse cu animale fel de fel, plante etc etc. Bineinteleg ca EU pregatesc ca fii-mea inca nu se pricepe la calculator, nu prea i-am dat voie si as vrea sa aman momentul. Si cu TV am rarit-o mult, de cand am scos complet programele de desene animate. Are filmele video si se mai uita la ele, dar oricum, mult mai putin.
buli spune:
Adina, le-am gindit impreuna
a fost o prezentare in power point, tot impreuna am facut-o.
iar pozele stie sa le caute pe google la imagini. mai are nevoie de ajutor pe ici pe colo, dar se descurca.
si noi restrictionam calculatorul, tv practic nu exista, vede numai filme de pe dvd, dar rarut, de 2-3 ori pe saptamina.
se mai joaca pe poisson rouge si pe thomas si cam atit.
Roxana_G spune:
Numai noi nu primim teme. O fi bine? Poate ar trebui sa se obisnuiasca de acum cu ideea de teme. Oricum ea face cu drag exercitii pe caietele de lucru, chiar o distreaza.
Cu costumatia stam prost, ca pana acum nu am gasit niciodata ceva si fie am improvizat fie a mers printesa. Uite ca anul asta nu imi merge, cica trebuie sa fie personal negativ. Cum am avut potop la munca, nu am avut timp sa caut si acum nu mai gasesc nimic. Avem o palarile de vrajitoare, maine franjurez o bluza de a mea si gata costumul. Pe cel mic insa il trimit fara costumatie speciala.
Pana una alta am procurat dovleci sa trimit maine la gradi si am luat si pentru acasa dar habar n-am cum se face sa ii fac felinar. Ceva indicatii de la mamici maini dibace?
Nu m-as fi agitat dar anul asta Alex e tare incantata de Halloween asta. A decorat toata casa cu desene cu dovleci si fantomite, a facut niste siraguri cu dovleci, etc. Si nu prea as vrea sa ii stric entuziasmul, mai ales ca a reusit sa il molipseasca si pe Andrei. La voi tot asa interes prezinta subiectul?
Rox , mamica
buli spune:
'neatza!
si Matei e incintat de haloween, are niste invitatii la o distractie, le flutura mereu prin casa, e vai de noi daca le-am pierdut. in schimb, am scapat de decoratiuni
azi dimineata era trist ca nu e vineri sa facem petrecere.
dovleci habar n-am sa sculptez, de fapt asta mi-ar si lipsi, marti am plecat la 7.30 la serviciu si am ajuns inapoi acasa a doua zi la 5 dimineata am dormit 2 ore si m-am intors. ce e drept ca si eu imi las proiectele pe ultima suta de metri, dar acum am cam facut-o lata.
s-aveti o zi faian si inspiratie in alegerea costumelor