poznasi, dar dragalasi - ian-febr 2004 -9
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Imelda, astept un semn de la tine sa stiu ce faci, ca ma dor pumnii de atata tinut.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
adlemi spune:
Rox...nu stiu ce fac.Nu am o zi cam buna azi...
Nu mai tine pumnii...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
mav spune:
Heloooooouuuuuuu! Bate vantu' pe aici.... Unde sunteti?
Va dau la schimb niste filmulete de la Gala de balet la care am fost acum cateva zile. Astept si eu sa va vad balerinele....
www.youtube.com/watch?v=RNhM0e070eM" target="_blank">dansul pisicutelor nepotica mea este a doua pisicuta, de la stanga (are blanita alba cu pete negre)
www.youtube.com/watch?v=dg9Mj04iuvY" target="_blank">micutele balerine (m-am retinut cum s-a numit dansul ) aici, printesa noastra este a doua de la dreapta, cu fustita portocalie
www.youtube.com/watch?v=lEIzuEbxurw" target="_blank">dansul bebelusului
www.youtube.com/watch?v=62_XIEygY2o" target="_blank">tribut lui MJ (regret ca n-am filmat de la inceput...)
si poze
Roxana_G spune:
Minunata, sa fie sanatoasa si voioasa! Tare frumos!
Noi nu vom avea anul asta serbare cu dans la balet, va fi o petrecere draguta pentru copii la City Mall.
In rest eu chiulesc ca sunt cu munca si cu alte nimicuri de rezolvat.
A_Iulia spune:
Nici noi nu facem serbare cu baletul, doar cu gradinita.
Cu virusul asta nici nu mai stii ce sa faci, vad ca inca nu l-am prins, poate l-om fenta anul asta.
Fii-mea a plecat azi cu taica-su in Egipt pentru o saptamana. A fost o surpriza, ea nu a stiut nimic-nimic pana astazi cand au plecat spre aeroport
I-am zis ca o sa primeasca o surpriza, da' nici n-a visat ea ca pupa asa o surpriza...ehehe, abia o astept sa se intoarca.
arturicii spune:
Adina, Uau, ce surpriza! Speram sa le placa. Poate ne incanti si pe noi cu poze cand revin.
Mav, tare frumoase balerinele! Felicitari!
Pe aici nu cred ca se poarta serbarile. Insa ne-au chemat peste o sapt sa ne inmaneze personal carnetele de ...note. Nu le dau elevilor direct ci doar parintilor, intr-o intalnire speciala parinte-profesor.
Sunt curioasa ce "note" pot lua ei la nici 6 ani....
Noi suntem multumiti de ce au invatat pana acum, ma refer la cat au invatat sa vorbeasca in franceza. Deja inteleg bine si au inceput sa si vorbeasca. Numara deja pana la 100 in fr.
Si-au evoluat si la engleza pentru ca sunt in clasa de copii ce nu vorbesc franceza si mai mult de jumatate din ei vorbesc bine engleza.
Rox
Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+
Roxana_G spune:
Ioana, tare sunt curioasa cum e sistemul la voi. Eu de gradi sunt multumita aici, dar de scoala chiar imi fac griji.
Apropos de scoala, am nevoie de niste sfaturi de la voi.
In primul rand, cum sa o invat pe Alex despartirea in silabe. Anul trecut despartea perfect, insa de cand a invatat bine literele are tendinta sa spuna cuvantul pe litere si nu sa desparta in silabe. Poate aveti voi vreun sfat ca aseara chiar ma enervasem cu exercitiile.
O alta chestiune ar fi ce, ci, che, chi si restul cu g. Ea tare vrea sa le invete insa le tot incurca, nu le vede ca si grupari, zice ca e litera "ch" (citit ca in engleza). Cu astea cum stati?
Rox , mamica
arturicii spune:
Cred, asta doar din auzite, ca e mai lejer decat in Ro. Insa clar o sa vedem din sept cand incep clasa 1 si atunci vom putea sa comparam.
Momentan ne place ca desi nu fac "lectii" multe, au inceput sa ceara si ma mult sa scrie, sa citim, nu va mai zic cat de mult deseneaza, oriunde si pe orice (bucati de ziar, bilete de metrou, desigur foi, foicele, etc). Nu stiu ce i-a apucat. Si de la scoala vin cu sacul plin de bricolaje, surpriza ptr mine. Le-am facut in camera o cutie imensa in care le punem ca umplusera casa.
Ce e interesant ca au o Agenda, in care, pentru fiecare zi a saptamanii, in ziua respectiva, primesc o fata. Desigur ca e cea mai buna. AU primit doar de 2 ori o fata care nu zambeste (ce mai rea e :-( dar de-aste nu avem) si atunci ne-a scris in agenda educatoarea de ce au primit-o.
Deci au grija sa existe comunicare scoala-casa zilnica. Astfel nu te trezesti cand e prea tarziu de reglat un comportament.
Noi nu am ajuns la che, chi si ce mai zici tu. Avem alta problema. "mami, de cand cu atatea limbi am uitat cum se zice in romana la (de ex) Jump".
Si pentru ca vor studia in franceza nu stiu daca o sa se poata sa ii invatam in acelasi timp si limba romana (scris/citit).
Sa aveti o zi frumoasa,
Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii [ "mami, de cand cu atatea limbi am uitat cum se zice in romana la (de ex) Jump". |
Asta da problema.
Cred ca sunt minunati Arturicii, tare mi-e dor de ei, de voi.
Va imbratisez cu drag.
Rox , mamica
A_Iulia spune:
Pai in romaneste este "giamp"
Eu nu prea am spor cu engleza cu Vivi. Trebuie sa ma mobilizez cumva. Imi mai aduc aminte, dar nu mereu, asa ca stie relativ putin.