Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Provista ms de raspuns dar spune-mi si mie ce lapte ai folosit si cantitatile. Ms mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Bebe_shtrumf ms si spune-mi te rog biscuiti de cind ai inceput si ce firma. ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Imi pare tare rau dar nu ajung in parc azi. O sa iesim mai pe seara pe la 18-18.30. Saby ce zici ne intalnim undeva?

Fetele am si eu problema, pana acum nu m-am stresat si am incercat sa raman calma dar deja ma ingrijorez nitel. De sapt treuta am inceput diversificarea. Cu lingurita nu i-a placut morcovul, la biberon l-a ras. Am intodus marul, cu lingurita da tot afara, la biberon se stramba dar daca ii dau o felie de mar o suge de zici ca-i cea mai buna bomboana. Cum sa continui eu diversificarea si sa trec la pulpa de mar daca ea refuza lingurita. Am schimbat doua lingurite si tot asa e, bine daca e goala o rontaie dar cum simte gustul de ceva pe ea (chiar si morcov) se stramba si nu mai vrea . A si voi cum faceti piure de mar ca eu am incercat sa-l dau pe razatoarea de sticla si inafara de mult chin si ceva suc n-a iesit nimic satisfacator? Si cea mai mare problema dintre toate e ca, a marit muult intervalul dintre mese (aprox 4 h) dar a scazut cantitatea la 100 maxim 140 ml de lapte si astia cu chin, n-are pofta de mancare manaca vre-o 20ml si se opreste, ma chinui sa-i mai dau si plange dar cand tetina ajuge in gurita in pozitia buna rade si restul. Nu stiu ce o fi cu ea? Nici masa de diverisficare nu stiu cand sa i-o mai dau ca se trezeste la 8 mananca cu chiucu vai pana la 9, apoi doarme si mai mananca de la 12 la 1, apoi la 16 si am vazut ca in ultimul timp manca 20-30 ml la 19 si deabia la 21 mai cere serios de papa (adica 140ml nu 100). Aa si pana a doua zi la 8 nu se mai trezeste. Iar la 8 dim nu plange de foame, ma trezesc eu ca vad ca e agitata, ii fac de papa si ma astept sa infulece serios dar ti-ai gasit papa nitel asa cat sa simta ceva in burtica si gata numai vrea. Nu stiu ce sa fac. Am vrut sa opresc diversificarea dar ea a inceput sa scada cantit de lapte papata inainte de diversificare si dadea de mult semne ca ar vrea sa manance si altceva. Chiar sunt in ceata total. Si incep sa am procese de constiinta ca poate am stresat copilul cu mar si lingurite si etc.
Pup si scuze ca am scris asa mult

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui zaizak

Provista ms de raspuns dar spune-mi si mie ce lapte ai folosit si cantitatile. Ms mult

am folosit milli de 3.5% la 250 ml 2 pastile de calciu

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Monica mi-a scris ca Alex trece iar printr-un moment critic. Urmeaza pentru el (si deci si pentru ea!) 4 ore cumplite. Sa dea Domnul sa treaca cu bine peste ele!

Rugati-va pentru Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Monica mi-a scris ca Alex trece iar printr-un moment critic. Urmeaza pentru el (si deci si pentru ea!) 4 ore cumplite. Sa dea Domnul sa treaca cu bine peste ele!

Rugati-va pentru Alex!!!

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

sper ca totul e bine cu ei

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput