Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 2

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Ei sa nu credeti ca ne apucam chiar din seara asta...caci v-am zis ca mi-ar face mare placere sa schiez si eu anul acesta ![]() Geanta nu este chiar minune...dar imi place mie mult ... chiar daca este o geanta pt lucrusoarele lui bebe, seamana cu geanta de femeie ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
asteptam !!
Mami lui

shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IliesClara Bogdana, nu i-ar folosi lui Andrei daca i-ai pune o poza cu tine sau cu familia sa o aiba la gradi sau o jucarie are ii este draga care are parfumul tau? ................................................................................................................ Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea) |
Pt. prim zi de scoala i-am parfumat camasa lui Florin cu un strop de parfum de la mine

Dar totusi el este mai mare....la gradi se desparte el foarte greu de tine. La scoala este invers

Florin

New Life Is Born

shasa spune:
citat din mesajul lui novus oooo am devenit matura e forum !!! ![]() ![]() ![]() Mami lui ![]() |
Felicitari

Florin

New Life Is Born

shasa spune:
Gata ma retrag. Ma duc sa pregatesc hainutele pt. maine dimineata si ma bag si eu la somn
FlorinTheodor
Petru
New Life Is Born

gigelica20 spune:
Buna seara dragelor,
Stiu ca m-ati dat disparuta, dar va cer iertare...deh, imi revin mai greu, ca dupa nunta. Io nu mai sunt asa de tanara...
Multumesc celor care s-au gandit la mine. Va stiti cu siguranta. Va pup si va iubesc.
Recunosc ca mi-a fost si inca imi e f rau. Daca va mai amintiti am facut un tratament ca sa nu imi vina "Mos Cracila" la nunta...si nu mi-a venit, dar acum platesc cu varf si indesat. Imi iese prin ochi si la propriu si la figurat. Si ieri am mai dat si intr-o diaree din aia de zile mari...Asa ca...iertare pentru absenta.
Iata poze de la nunta:
http://picasaweb.google.com/luciapirlog/PozeNunta#
Va povestesc zilele viitoare cum a fost. Rezumatul: A FOST SUPER!!!
Voi ce ati mai facut? Ce am pierdut? Cum a fost la nunta?
Victor e baiat mare, are deja 2 dinti...si ma capiaza noaptea: plange/scanceste in somn, se agita, se trezeste cam la maxim 30 min, ii e foame de pe la 4...dar nu ii dau decat pe la 6, in rest papa piure de fructe la 10,30 si piure de legume la 2,30...i-am dat si branzica azi...cam atat.
Va pup, am fugit la Pitonas...
Gigelica,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Gianina34 spune:
Da, chiar asa novus. Sa ne arate olishka poze ca altfel:
1. nu ne culcam
2. nu credem ca nu se apuca deja de bb2
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

gigelica20 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Voi ce ati mai facut? Ce am pierdut? Cum a fost la nunta? Gigelica,mami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cum a fost la munte...nu la nunta

Gigelica,mami

olishka spune:
Aici dovada ca nu m-am apucat de bebe2
http://picasaweb.google.com/olgagireada/GeantaBebe#
In croaziera ce credeti ca o sa fac? Acum mai stau cu voi
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
Gigelica bine-ai revenit
Ce-mi mai place la geanta: portofelul, paturica de schimbat bebe, care se face f mica si se intretine f usor, si gentuta aceea termoizolanta pet bibe in care o sa depozitez deocamdata jucariile sterilizate lui bebe, pe care le rontaie Si mai imi place ca are muuulte, muuulte buzunarase...
Nu va suparati pe mine, dar sunt ca un copilas...nu mi-am mai cumparat demult ceva care sa-mi placa mult
Olga, mamica lui David iepurasul