Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 17
poohy spune:
voi stiti daca la 5 luni copilul mai tb sa aiba reflex de pasire cand e sustinut de axile - sau doar de sprijinire?
eu cam asa inteleg din Capraru...
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
shasa spune:
ARIS poate tocmai faptul ca avea burtica prea plina sa il fi tinut treaz??? Ma gandesc ca 330 ml lapte este cam muuult.
Pt. fetele care nu s-au prins inca....reclama Ikea se lateste doar cand treci cu mouse-ul peste ea.
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa BOGDANA sunt alaturi de tine!!! ![]() Florin Theodor PetruNew Life Is Born |
mersitu cum esti?si-a mai revenit sufletelul tau?cand te gandesti..ca trecem de inca 2 ori prin asta...eu sper sa fie la gemeni mai usor la gradi..ca se vor avea unul pe celalalt..ca altfel...voi fi varza
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra
novus spune:
| citat din mesajul lui petrean seara buna karina..e mai bine sa fie de la 4 5 luni la cresa...ca nu sunt constienti de "separarea"de parinti..asa cum sunt la 2, 3 ani..si te joaca..din vorbe... si..veste soc...fiul meu..da...cel cu "gradi"s-a indrasotit de dna educatoare....dc?pentru ca....sarmana...a stat langa el pana a adormit..si l-a tinut in brate in locul meu sa speram ca dimineata nu se schimba la 360 grade Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra |

macar merge bucuros la gradi !!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Pisik, si restul fetelor: Eu zic daca se poate sa aflam cit mai repede cita lume ar fi interesata de revelion in Bucovina ca sa vedem cite camere ne trebuie, apoi sa stabilim ce pretentii avem; eu de ex nu tin neaparat sa ne gateasca acolo, ca noi sintem invatati cu improvizatii si tartine si conserve (exceptind fireste masa de revelion), dar banuiesc ca sint persoane care vor sa manince in regim de...cum sa-i zic? restaurant... Oricum, e f tirziu pt rezervari de revelion, asta cred ca stim cu toatele, deci ar trebui sa ne miscam repejor daca vrem sa mai prindem ceva... In functie de dorinte si preferinte ma pot apuca si eu sa caut, dar...na, sa stiu ce, ca nu are rost sa sun la vile cu 10 camere pt 4 familii sau..de-astea. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
V-am zis eu ca nu e usor sa cauti ceva cand de fapt nu stii ce ti-ar trebui
Noi din pacate nu venim, anul asta, ca e prea departe

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
shasa spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Aoleu, piticii nostri parca s-au vorbit. Al meu se trezeste des noaptea plangand,am zis ca-l supara dintii, dar deja i-a spart si al doilea si nimic... Azi-noapte am incercat sa-l consolez de la 12 la 1 juma... Numai in pat cu mami, de manutza, cu suzi si muzica linistitoare a adormit. Si la 6.30 cine dadea desteptarea? Cine era in parc la 8.30?? Daca ne vedem in IOR o agatam si pe Rivali, ca sta peste drum (na, te-am dat de gol). Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
La o intalnire in IOR m-as baga si daca am noroc sa ma potrivesc si cU ora ce o stabiliti ca eu ma urnesc destul de greu..cu trei indieni. Hai fetelor sa ne vedem si in IOR. VA ROG
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
Pisik06 spune:
Pisi, pai de asta am pus si eu tot ce am gasit, sa vedem daca mai avem doritori. Sa stii ca si eu credeam ca e tarziu, dar am fost surpinsa sa constat ca astia sunt cam varza cu ofertele de Revelion, multi nu le au inca facute, rezervari nici atat. dar cred ca acu toata lumea e in tatonari si cam peste 2-3 sapt o sa fie prea tarziu. Eu as vrea sa ne grabim.
Fug in pat ca nu mai pot dupa zua de azi
A, am uitat. Anca, ai reusit sa imi smulgi un zambet azi cu "mingiile" lu' nenea
. Tare faza! Iar la problema ta, zau daca am raspuns. Poate "Little balls" sa fie mingiile de joaca....sau mingiile "dansului"?![]()
![]()

am fugit ca spun tampenii, sunt praf de obo.
Pupicei
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
mersitu cum esti?si-a mai revenit sufletelul tau?cand te gandesti..ca trecem de inca 2 ori prin asta...eu sper sa fie la gemeni mai usor la gradi..ca se vor avea unul pe celalalt..ca altfel...voi fi varza Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra |
BOGDANA eu acum sunt bine fiindca acum mi-a usurat el situatia. Este mai mare si cand il vad cat este incantat de scoala si cat ii place imi da si mie o particica de liniste in suflet. Cat despre ce ne asteapta...vai de kuru' nostru...ca traim toate experientele la triplu si nu poti spune ca la ceilalti va fi mai usor fiindca ai trecut deja prin asta. Sa vezi ce uragan va vi in sufletul tau cand va incepe scoala. Vai mie!....dar este oricum mult mai bine. El este ok. De data asta doar eu am suferit ca un caine
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
anamariame spune:
citat din mesajul lui Monnvas![]() ![]() numai piciul meu doarme dupa-amiaza? Sau sunteti gospodine? Hai ca va mai zic, daca tot vorbesc ca televizorul.Cristi mananca. De cateva zile rade tot. Si legume papa... o gramada (si cate o cana de 300 ml):- ingredientul secret: gulia- procedeul secret: molfaitul linguritei (il las s-o muste dupa pofta inimii).I-am mai dat rosie si ardei capia. Ii mai pun o lingura de cereale si yum yum, casca singur guritza.Azi mergem la vaccin Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009)Asa am venit eu pe lume! |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
shasa spune:
Fetele cum ramane cu IOR-ul
Mie mi-ar "conveni" ca timp daca ar fi dupamiaza
Am inteles ca de maine se strica vremea
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born