Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 16
shasa spune:
Bine ai revenit GIGELICA!
M-am delectat cu pozele. Frumosi si mirii dar si nasii
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean seara buna karina..e mai bine sa fie de la 4 5 luni la cresa...ca nu sunt constienti de "separarea"de parinti..asa cum sunt la 2, 3 ani..si te joaca..din vorbe... si..veste soc...fiul meu..da...cel cu "gradi"s-a indrasotit de dna educatoare....dc?pentru ca....sarmana...a stat langa el pana a adormit..si l-a tinut in brate in locul meu sa speram ca dimineata nu se schimba la 360 grade Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra |
tradareeeeeeeeeeee!!!! cum sa vrea la altcineva??????? hai zi adevarul, nu ai simtit asa un junghi in inima??????? ca plansul ca plansul... da' sa zica ca vrea la alta???????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU
petrean spune:
nu diana..nu am simtit niciun junghi:)imi cunosc atat de bine copilul..si stiu cat ma iubeste...desi spunea ca-i e draga...tot ma intreba"maine dormi cu mine la gradi"?ai sa vezi tu ...mai incolo..cand isi va exprima sentimentele altfel....mie una.nu-mi va fi frica niciodata...ca cineva imi va putea inlocui rolul si locul meu de mama![]()
si inca ceva..ce am observat...(soacra se oftica![]()
)de 2 zile de cand e la gradi..a devenit si mai atasat de mine..si refuza pe oricine...inclusiv sa-l atinga...uneori![]()
![]()
acum seara i-a spus lu' soacra-mea"tu ce cauti aici..du-te acasa..la ce -ai venit"![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra
dyana27 spune:
gigelica pai ai venit, ne-ai fluturat pozele pe la nas si ai disparuttt??? pune mana si scrie tot, povesteste cu lux de amanunte

; si sa stii ca mi-ai lipsit la munte, cred ca te-ai fi simtit foarte bine cu noi si pitonasul s-ar fi rasfatat foarte tare la aerul de munte

; ce sa mai zic, ca daca ar fi dupa mine v-as enumera pe toate care ati lipsit (tocmai ma apucasem sa zic si de maria_k si de pisik, si de... toata lumea, urma o lista incredibil de lunga![]()

)
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
shasa spune:
| citat din mesajul lui aris26 shasa - heeii! de mult nu te-am mai prins la discutii si uite ca te-am ratat si azi. ![]() 25 martie 2009 |
Hm...pai nu mai reusesc sa intru ca inainte...dar acum parca am ceva timp. Am incercat sa te sun intr-o zi, voiam sa te intreb ceva in legatura cu rotarixul, dar aveai tel inchis
si nu am mai revenit.Te pupic!
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
petrean spune:
| citat din mesajul lui dyana27 gigelica pai ai venit, ne-ai fluturat pozele pe la nas si ai disparuttt??? pune mana si scrie tot, povesteste cu lux de amanunte ![]() ![]() ; si sa stii ca mi-ai lipsit la munte, cred ca te-ai fi simtit foarte bine cu noi si pitonasul s-ar fi rasfatat foarte tare la aerul de munte![]() ![]() ; ce sa mai zic, ca daca ar fi dupa mine v-as enumera pe toate care ati lipsit (tocmai ma apucasem sa zic si de maria_k si de pisik, si de... toata lumea, urma o lista incredibil de lunga![]() ![]() ![]() ![]() )diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() EXCURSIE MOECIU |
numai pe mine nu m-ai enumerat

si-am sa vars lacrimi amare
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra
andiaroro spune:
bogdana-ce veste buna!
eu ma tot gandisem sa-ti sugerez tot felul de strategii:
povesti cu copii din dif tari care se duc la gradi (gaseai si niste poze pe net, inventai nume, etc) si in fiecare seara alta tara si alta pov, daca nu plangea dim![]()
surprize (la noi asta functioneaza de minune cand face mofturi la siesta(supriza e uneori un iaurt ce-i place)
sa speram ca nu va mai fi nevoie
Karina- 9 luni nu e o varsta "usoara" de inceput cresa ca-s in prima teama de separare de parinti (vezi colega lui A de care am povestit si pe care nu o maia duc parintii ca n-a fost chip sa o faca sa se integreze+ ca nu le-a mai convenit ceva cu banii)... E aiurea faza cu bunica ta- stiu ca am trecut si eu pe acolo cand l-am nascut pe alex-sanatate multa
poate mai apar la noapte ca acum uuuurla( se pune in 4 labe si urla-nu stiu ce o mai fi si asta)
shasa spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Buna, azi mergem si noi la control de 4 luni, nu am mai fost de 2 luni si dc totul e ok, facem si vaccinul. Am terminat aseara bain-mariul si cuclusitul in patura pt zacusca, Ilinca.M poftim sa le pazesti, ca in "childhood", asa parca te povesteai ieri... Si apropo de childhood, sa va zis una scurta, cum e cu engleza de balta, childhood-ul si stilul literar de dr taberii Cand am fost prima data in State in delegatie, eu cu sefa mea si inca o colega, intr-o duminica ne-am plimbat la cascada Niagara cu un coleg american. In timp ce conducem, americanul zice f entuziasmat [in engleza]: imediat pe dreapta se va vedea orasul unde m-am nascut si am copilarit multa vreme... uite-l, uite-l! Eu, iarasi "docta" si mai mult chiar, cu puternic impuls literar [cine m-o fi pus???], zic [tot in engleza, aici e aici!]: "It is a little town, but with big memories in your soul... Look, we still can view your balls from your childhood!". Americanul, siderat si ridicandu-si ochelarii ma intreaba [sperand ca nu a auzit bine]: "What? What?" Eu, facandu-mi iluzia ca vai, am vb asa repede si fluent in engleza de nici chiar un american nu m-a putut prinde, repet, clar si raspicat: "We stiiil can viewww, your baaalls from your childhooood!". Americanul din nou, si mai contraraiat, "what, what?". Sefa mea, din spate imi sopteste printre bufnituri de ras, "anca gata, nu mai repeta. Iti explic eu mai tarziu". Dar eu, care NU am sa trec niciodata peste ceva ce nu inteleg ii zic: "dar n-am inteles ce nu e in regula", si INCA 1 data repet americanului, dar de data asta cu explicatii "ajutatoare" si amintindu-mi si de Anatole France: "We still can view your balls from your childhood. Today, you are still the same, but they are not more." Dc e cineva care nu a ras deja, o sa explic si in ro mai jos. Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
pisigri spune:
Pisik, si restul fetelor:
Eu zic daca se poate sa aflam cit mai repede cita lume ar fi interesata de revelion in Bucovina ca sa vedem cite camere ne trebuie, apoi sa stabilim ce pretentii avem; eu de ex nu tin neaparat sa ne gateasca acolo, ca noi sintem invatati cu improvizatii si tartine si conserve (exceptind fireste masa de revelion), dar banuiesc ca sint persoane care vor sa manince in regim de...cum sa-i zic? restaurant...
Oricum, e f tirziu pt rezervari de revelion, asta cred ca stim cu toatele, deci ar trebui sa ne miscam repejor daca vrem sa mai prindem ceva...
In functie de dorinte si preferinte ma pot apuca si eu sa caut, dar...na, sa stiu ce, ca nu are rost sa sun la vile cu 10 camere pt 4 familii sau..de-astea.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

sa speram ca dimineata nu se schimba la 360 grade
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni