Aspirante cu vechime "medie" (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

maryb, imi pare tare rau!
ce ai facut pana la urma cu analizele??
cum au iesit??

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

claudinna, am refacut la urgenta si sumarul a iesit deja. a iesit perfect, sper sa iasa si urocultura la fel si sa fi fost doar o greseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Hello

...nu sar cu cafeaua ca e noapte..si se raceste pana va treziti voi

Mary am admirat pozele lui Mario un dulcic si jumatate...sper ca analizele sa iasa bine de data asta...insanatosire grabnica!

Kitzy la darius am facut cezariana...dar au aparut complicatii ..anestezia nu a prins bine...si de asta imi e groaza......dar o trece si asta..ce sa fac????

In rest...numar zilele..parca mai sunt vreo 32 de zile pana il vad..si nu mai am rabdare...sa treaca odata..
Apoi vreau sa termin si prin casa cu deranjul asta si cu nebunia lucrarilor...

Un we frumos va doresc fetelor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

neata camy!
n-ai somn??
dau eu !
hai ca nu mai e mult si o sa fie bine!
pana la urma sunt alti emdici, e alt spital, sunt alte date ale problemei

maryb, ma bucur mult ca a fost greseala

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Anca, la multi ani!!
(scuze pt intarziere)

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Neatza,

Claudinna multumim pentru cafea.
Eu am reusit sa racesc. Nu stiu cum naiba, dar aseara m-am trezit ca mi s-a infundat nasul. De dimineatza a inceput sa-mi curga nasul si ma dor toate oasele. Sunt varza. Si am de facut curatenie, mancare, calcat.
Ma duc sa-mi fac un ceai si pun un plic de Coldrex in el.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna cucuietelor:)
Am venit si eu pe la voi sa vad ce mai faceti nu am mai intrat de mult...am fost tare necajita cu boala mea:((( acum Dumnezeu sa-i dea sanatate doctorului pe care l-am descoperit..ca deja era a 6-a saptamana si simteam ca mor. In sfarsit mi-a pus un diagnostic ..am alergie(sper sa fie doar sezonala:((() si pe fondul virozei si a alergiei am facut si putin astma:(( Ei...nu mai pot!
Mi-au facut teste peste teste si mi-au iesit pozitive la copaci la polen si la mucegai!
Asa ca...nu mi-e bine..aici e jale cu alergia:(( in tara asta...e ceva de groaza cum vine toamna si primavara e jale:(
Mi-am facut si un set de analize...asa cap coada..fiindca tot eram ziua a 3-a de ciclu..plus teste de alergie..plu tiroida hormonale..o gramada:)
Per total general sunt ok..zic eu..au iesit mari cele care au legatura cu alergia...la hormonale zic eu sunt ok..nu e nimic out of range:)care sunt cele importante pentru ziua a treia?
Si acum ..sa revin si eu cu felicitarile de rigoare ..
Felicitari gravidutelor(Viriniana si Gabitza)...s-a dat drumul la gravide vad:)))))..sa dea Dumnezeu s ne loveasca pe toaNte:)))))
Anca La multi ani cu o foarte mare intarziere...mai bine decat niciodata zic eu...Oana Iacovita felicitari mamico...si sa dea Dumnezeu sa-ti mearga bine sarcina pana la capat...Oana cealalta , imi pare tare rau ca esti suferinda:( si eu sunt dar o sa vezi ca o sa vina si vremea noastra , eu inca mai cred:) a mea a ta a lui Arde a DANEI:)cam noi am mai ramas:)
Maryb ..bine ai mai ''trecut'' pe la noi, sanatate multa puiului..care e un dulce..la fel si Claudinei si lui RAZVANEL.
Pupam si Kitzosu...cu Diana din dotare:) PE CAMITZA CEA CURAJOASA O PUPAM PE BURTA:) APASAT
Si nu in ultimul rand pe meu:) si pe fii-su!
Numai bine dragele mele:)
Crisa

http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png

Mergi la inceput

neata!

Crisa, mi pare tare rau sa aud ca esti alergica...am tras si eu cu Razvan pe vara cu o conjunctivita alergica, ziceau doctorii...vom vedea la anul daca e asha, sau a fost tratamentul la conjunctivita clasica, necorespunzator
eu sper sa fie a doua varianta...

ce vroiam sa-ti spun, este ca pt alergie este f bun ceaiul de "trei frati patati"
sa-ti fie bine!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

fetelor, please, un vot pt Razvan in concursul Klorane!
e link-ul la semnatura! poza e c1.jpg
multumesc muuult!!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Va mama pe toate. Nu v-am uitat , sunt aici, dar am un terorist mic .. car etocmai a inceput sa urle... fug, revin

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput