Aspirante cu vechime "medie" (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Viriniana felicitari !

Camy tu mai ai un piculetz pana la intalnirea cu Flavius.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Camyyyy, mai e tare putin!!! Ai sa vezi ca cezariana nu e asa de speriat cum se crede. Eu, care sunt o mare fricoasa, nu am simtit nimic. Nici macar cand mi-au facut anestezia!

vromana, merci mult. si eu zic ca va fi bine... are DD grija!

mami de Denis Stefan (07.11.2008)
http://lt1f.lilypie.com/Wkh3p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

vrmoana noi suntem bine, crestem si ne facem tot mai nazdravani. am fost in concediu la mare si i-a placut fff mult lui Mario in apa. a fost super. dar inainte de plecare cu o saptamana a facut infectie urinara si a avut branule. in rest ne chinuim inca cu un reflux gastro esofagian.

oanaiacovita, multumesc de intrebare. iti doresc sarcina cat mai usoara in continuare si un baietel sanatos.

gabitza ma bucur ca s-a oprit sangerarea, va fi totul bine si vei avea un bb 2 sanatos. referitor la luatul in brate al lui Denis, asa stiu si eu ca nu ai voie sa ridici greutati in timpul sarcinii, nu cred ca are neaparat legatura cu cezariana. va trebui sa ai mare grija sa nu te fortezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Multumesc foarte mult!

Gabitza si eu zic sa nu-l mai ridici pe pitic pe perioada sarcinii...pentru siguranta

http://tt.lilypie.com/1xejp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

viriniana, am uitat sa te felicit pentru sarcina. Doamne Ajuta sa fie totul bine si sa ai un bebe sanatos.

eu sunt terminata, au iesit rezultatele la analizele lui Mario si vad ca a revenit infectia uriana ...acum astept sa se trezeasca si ma duc sa-i repet analizele la urgenta pt ca mi se par un pic cam ciudate.

Mergi la inceput

ufff Mary, poate sunt totusi gresite analizele alea... sper sa nu va chinuiti iar! sa le repetati si Doamne ajuta sa iasa bine!!!

Viriniana, Mary...ma voi stradui sa nu-l mai ridic asa des...daaar...
... din pacate, mie mi-a revenit sangerarea... nu stiu ce sa mai zic... nu e mult, dar e cam rosu ... acum, cum o vrea DD.

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mary la Mario sa se faca bine repede
Camy curaj gaina ca te tai Nu te speria de cezariana, ca nu e asa de nasoala cum spun unele fete, nici eu n-am simtit anestezia, un pic m-a durut dupa ce m-am dezmortit si cand m-am ridicat din pat.
Gabitzule ii bine pe cat posibil sa nu-l ridici pe pui in brate, il ridici mai rar, nu-l tii mult, mai ales ca n-ai nici un an de la prima cezariana, uterul nu se reface de pe azi pe maine si oricum nici daca ai fi nascut normal nu era indicat sa ridici greutate, pt ca e risc totusi....
Dienuta ii destul de ok, i-a trecut raceala, dar o chinuie caninii zi si noapte, primul cred ca nu mai are mult si iese...de o luna jumate tragem cu caninii astia, mama lor de canini

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna seara,

Am ajuns si eu acasa. Grea zi. Si luuuuuuuunga cat o zi de post.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

buna Oana!

fetelor, pe unde sunteti toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

wow, cate gravidute dintr-un foc!!
Felicitari, din toata inima!!!!
Gabitza, sa dea DD sa fie bine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput