Aspirante cu vechime "medie" (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

am preluat cuvant cu cuvant mesajul de pe un alt topic
--------------------------------------------------------------------------------

Buna seara!
Am primit mesajul de la o prietena, a fost scris pe 6 oct. si sper ca nu deranjez daca il postez aici, poate se gaseste cineva sa ajute.
=================
Cu rugamintea de a da mai departe. Urgent.

Andreea TUDOR - fata nou nascuta a unui profesor de la Colegiul
National Henri Coanda Bacau - are nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV .
Sotia lui a murit la nastere saptamana trecuta. Poate se gaseste
cineva...
Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce
poate si doreste sa salveze acest bebelus. Numarele de telefon le aveti
aici :
0741-864-495
0765-262-424
Scuze de deranj si dati mai departe, va rog ...
=================

Doamne ajuta!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mai frate, inca se mai moare la nastere????!!!!

http://lt1f.lilypie.comGUYIp3.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna dimineatza mai pe la pranz. Nu ca m-as fi trezit abia acum.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetele!

Oana, mersi ca m-ai tras de manecuta.
Sa stiti ca intru mereu sa vad ce faceti, numai ca am vazut ca nu mai scrie mai nimeni, mi-a fost mie jena sa intru.

Noi am trect de jumatate si ne rugam la DD sa fie totul bine si de acum incolo.E mai greu ca burtica creste, bebe face aerobic acolo si nu o lasa pe mami sa doarma noaptea. Sper sa nu fie asa si dupa nastere ca am cam pus-o.

Ma cam dor toate celea, dar mergem cu incredere inainte.
Am inceput sa luam lucrusoare si mi-s asa de drag cand le vad asa mici. Gheata a spart-o Kitzy si daca tot a inceput ea, eu am zis sa continui.

Din sufelt va doresc sa va doara si pe voi toate celea de la bebe. Desi nu e usor, cand incepe sa boxeze in burtica,uiti de toate.

Pupici multi multi.

Oana 20+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Oana cum adica sa-ti fie jena sa intri la noi? Esti intotdeauna bine venita.

oana

Mergi la inceput

Restul lenevoaselor ce fac?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut!
Eu acuma am culcat-o pe Diana si m-am asezat la o cafea. Da, stiu ca e cam tarziu pt ea, dar acuma am si eu liniste
Oana ma bucur sa te mai vad si pe aici, si eu scriu rar, dar sunt aproape la zi cu postrarile fetelor, numai ca nu intotdeauna am chef sau inspiratie sa scriu, de altfel nici la alte subiecte nu prea mai postez, cred ca din cauza ca imbatranesc

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu am B3 negativ...dar pot oare sa donez??????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

buna dragele mele,

revin si eu, suntem mai ok cu raceala. intre timp au luat de la Denis si de la mine sotul si mama mea raceala... dar acum suntem toti cat de cat ok.
la mine a fost mai greu ca nu am voie sa iau nimic, in afara de paracetamol si oscillococcinum, care nu mi-au fost de foarte mare ajutor.

vrmoana, intrebai de bebe din burtica: intre timp a inceput sa isi faca simtita prezenta, in sensul ca am (ca si la prima sarcina) greturi si ameteli. de varsat, nu vars, slava Domnului! cafea iar nu mai pot bea, nu ii mai suport nici mirosul, macar

oanaiacovita, ai sa vezi ce repede trece timpul si cum te vei minuna de ce sufletel frumos vei aduce pe lume!!!

iar tu, Camy, mai ai asa putiiin!!!!
vis-a-vis de donarea de sange la gravide, eu am gasit asa intr-un articol pe net: "Gravida nu poate dona sange, intrucit organismul sau trebuie sa acopere si nevoile viitorului copil, iar interdictia se prelungeste 18 luni dupa nastere pentru ca organismul mamei sa-si refaca pierderile".

Crisule, tu ce mai faci, cum mai esti? Ai mai scapat de alergia aia?

Monicut, ce mai zici, ce mai face bebelinul tau drag?

Fetele, va mult-mult pe toate!!! Maine merg la doctor, va tin la curent!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Gabitza ..da acum sunt ok..sunt declarata oficial bolnava de astma:((( si in urma zecilor de teste ...am developat alergie. Deci alergie si astma...E adevarat ca stiu de la mama ca m-am nascut cu bronsita astmatiforma...insa..acum 2 luni am tras asa , ceva de groaza.
Am iesit fffffff pozitiva la copaci!
Deci primavara si toamna o sa fie calvar! Apoi, mai sunt fffffff alergica la iarba, la mucegai..si asa putin la pene!
Ideea e ca voi trage.
Ceea ce este foarte tragic...mi s-a confirmat 100% de la ce!
M-au tot intrebat medicatia luata in ultimul an...am zis aia ailalta...va dati seama de doua luni ma trateaza dar vor sa afle si cauza..am dat peste un doctor superrrrr...am fost si la orl-ist si la alergolog si la pneumolog , da unde nu am fost ..pana la urma m-a descusut asta alergologul..si i-am spus aaa stati ca am uitat sa va mai spun de medicatie: am luat medicamente pentru fertilitate!
Bingoooo mi-a zis , si nu ai putut sa-mi spui!
Deci dragele mele...am inteles ca pastilele astea otravurile astea scad ffff tare imunitatea...aproape la fel de tare ca cele folosite in oncologie...deci am luat otravurile alea , nici copchil nu am facut si m-am si imbolnavit rau de tot!
Singurul lucru bun din toate astea m-am lasat de fumat!! Iar!!! De data asta sper sa fie definitiv.
Cam atat despre mine.
Va pup dulce pe toate!
Crisa

http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Buna seara!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput