Vaccinare obligatorie

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Sirimie, hotararea mea o voi discuta cu medicul de familie, in care am mare incredere pentru ca este o persoana deosebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

da, de acord, un medic trebuie sa decida in cazul fiecaruia daca vacciul e potrivit sau nu, in functie de multi factori - istoric al bolilor, alergii

un sistem imunitar puternic nu impiedica imbolnavirea, ci ajuta corpul sa lupte cu boala mai bine. daca e puternic

nu stiu cum e cu gripa asta noua, am citit ca ataca plaminii. am vazut un documentar despre SARS in care spuneau ca pacientii mureau tocmai din cauza anticorpilor produsi de corpul uman. poate in cazul gripei porcine e altfel, nu stiu

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adrianaa
...Acum, referitor la fraza aceea - bat-o vina! - care a fost extrasa dintr-un context, trebuie sa spun ca era un raspuns la statistica data de capcaun. Cum pot sa cred in acea statistica? Raspunsul l-am dat prin citatul atasat si inca unul pe care l-am editat dintr-un raport publicat intr-un jurnal de medicina.

In plus, din respect pentru ceilalti utilizatori care urmareau subiectul n-am dat curs provocarilor colegilor de echipa. Interventiile si explicatiile ar fi rapit prea mult timp celor care doreau sa se informeze si sa afle opinii despre vaccinare si obligativitatea acesteia.

Eu am vizitat subiectul pentru a-mi exprima un punct de vedere, pentru a comunica deci, pentru a afla mai mult, daca gresesc sau nu in hotararea mea. Daca se venea cu argumente mai puternice ar fi fost posibil sa-mi schimb si atitudinea fata de acest vaccin.

Am sa dezvolt mai mult fraza vinovata de intinederea mare a acestor explicatii. Consider ca o persoana echilibrata, cu o dieta (mese sanatoase si multe fructe), cu un ritm de viata sanatos - fara stresori peste masura (se pare , cortizolul incetineste activitatea imunitara - scoate din circulatie limfocitele), cu miscare in timpul zilei in aer liber, cu o gandire cat se poate de pozitiva,cu o sanatate buna in general, fara vicii (tigari/bautura), cu o curatenie impecabila a mediului in care traieste si a persoanei respective, poate asigura un echilibru bun organismului si sanse mai mari pentru un sistem imunitar puternic.

Sigur ca acest sistem imunitar nu-l reglezi ca pe un „robinet fluture de 3/4 „ , dar il poti ajuta asa cum am spus in randurile precedente si uneori si cu suplimente. Vitamina D despre care vorbeam si care se pare ca intervine in imunitatea naturala a individului, creste activitatea celulelor ucigase si a altor celule imune. Sigur, suplimentarea pe timp de iarna se va face cu acordul medicului.

Aoleu, ai dezvoltat acuma, nu gluma!

Am citit scrisele lui sirimie (sirimie, esti o persoana logica ... si gândesti mult cu propriul cap , felicitari!):

"Am o intrebare despre sistemul imunitar puternic si virusi. Cind a aparut gripa asta noua s-a spus ca oamenii nu au imunitate la el. Intrebarea mea: daca ai sistem imunitar puternic cum spui, nu te imbolnavesti chiar daca stai linga o persoana bolnava?
...
un sistem imunitar puternic nu impiedica imbolnavirea, ci ajuta corpul sa lupte cu boala mai bine. daca e puternic
...
nu stiu cum e cu gripa asta noua, am citit ca ataca plaminii. am vazut un documentar despre SARS in care spuneau ca pacientii mureau tocmai din cauza anticorpilor produsi de corpul uman. poate in cazul gripei porcine e altfel, nu stiu"

mi se pare important sa avem raspunsuri la cele îngrosate mai sus... ca sa avem o idee mai clara despre particularitatile patogenului în cauza (AH1N1) si în consecinta sa decidem mai în cunostinta de cauza daca ne vaccinam au ba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

da, de acord, un medic trebuie sa decida in cazul fiecaruia daca vacciul e potrivit sau nu, in functie de multi factori - istoric al bolilor, alergii

nu stiu cum e cu gripa asta noua, am citit ca ataca plaminii. am vazut un documentar despre SARS in care spuneau ca pacientii mureau tocmai din cauza anticorpilor produsi de corpul uman. poate in cazul gripei porcine e altfel, nu stiu

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sirimie, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chupa_chip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
Ideea este ca trebuie incercat....progres fara victime nu exista.

Nu tot asa gandea si Mengele?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chupa_chip

Citat:

Posibil sa fi zis si Mengele asta... Dar tu ce propui? Sa nu se mai încerce deloc, nimic, pt.ca ar avea un aer mengelian ?
Uite, vin si eu cu o propunere: sa nu se mai admita nici un medicament pe piata, nici chiar aspirina, pt. ca exista sanse reale (ce daca sunt infime?...) sa si mori dintr-o aspirina.

poate ai auzit ca în ziua de azi, nici un medicament nu mai trece neverificat ani de zile, ca sa fie cât mai safe cu putinta... asta dupa ce s-a gresit enrom în trecut, prin testare insuficienta ... poate cel mai dramatic a fost medicamentul anti-greturi în sarcina, din Franta de acum câteva dzeci de ani, care a facut ca zeci de copii sa se nasca () cu focomelie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:
citat din mesajul lui chupa_chip

Citat:

Posibil sa fi zis si Mengele asta... Dar tu ce propui? Sa nu se mai încerce deloc, nimic, pt.ca ar avea un aer mengelian ?

Uite si alta propunere: se face studiu clinic pe copii cu vaccinul H1N1. De ce nu te duci tu si copilul la testarea vaciinului? Asa o sa ajuti stiinta!

Apropos de Mengele si "aerul mengelian":

Citat:
In 1943 a fost trimis în complexul de lagare de concentrare nazist din Auschwitz, Silezia, pentru a înlocui un medic care era bolnav. La 24 Mai 1943 a devenit medic militar al asa-zisului „lagar al tiganilor” din centrul concentrationar Auschwitz-Birkenau. În august 1944 acest lagar a fost închis si toti prizonierii gazati. Mengele a devenit apoi ofiterul-sef al medicilor de la Birkenau, însa nu si la Auschwitz, unde sef era Eduard Wirths.
Mengele si-a primit reputatia de „înger al mortii” ca urmare a celor 21 de luni petrecute la Auschwitz, în cursul carora a desfasurat o activitate ce nu avea nimic în comun cu munca unui medic obisnuit. Scopul principal al lagarului era exterminarea detinutilor. Mengele facea frecvent parte din echipa de medici care facea „selectia”, adica hotara la sosirea prizonierilor în lagar cine sa fie retinut pentru munca si cine sa fie trimis direct în camerele de gazare.
Mengele a profitat de ocazia de a-si continua studiile asupra ereditatii, folosind detinutii drept cobai. Era interesat îndeosebi de gemeni. Începand cu anul 1943, gemenii erau selectati si pusi în baraci speciale. A studiat si o boala numita Noma, care îi afecta în special pe copiii de romi din lagar. Desi Noma e o boala bacteriana ce afecteaza copiii suferinzi de malnutritie si stres, a încercat sa demonstreze ca principala cauza era pretinsa lor „inferioritate rasiala”.
Experimentele lui Mengele aveau valoare stiintifica dubioasa. Printre ele se numarau injectarea unor substante chimice direct în ochii copiilor în încercarea de a le schimba culoarea, diverse amputari de membre si alte operatii brutale si cel putin o tentativa de a transforma o pereche de gemeni în „siamezi” prin sutura venelor lor. Operatia a esuat, rezultand infectarea grava a mainilor copiilor în cauza. Un alt experiment monstruos a fost introducerea detinutilor în cazane cu apa fierbinte pentru a vedea pana la ce temperatura rezista omul înainte sa moara.
Conform depozitiei unei foste lucratoare din lagar, Mengele a facut experiente si pe femei, mai ales în octombrie 1943. Femeile selectate credeau ca vor fi scutite de o zi grea de munca, dar în realitate erau supuse unor proceduri de sterilizare si socuri electrice. Unele mureau la scurt timp dupa aceea, altele mai tarziu din cauza unor infectii grave.
Mengele s-a interesat si de pitici, odata cu sosirea familiei Ovitz, o familie de artisti de circ romani. Erau în numar de 10, dintre care 7 erau scunzi. Îi numea adesea „familia mea de pitici”. Pentru el, acestia reprezentau o ilustrare perfecta a anormalului.
Subiectii cercetarilor lui Mengele aveau conditii de viata mult mai bune decat restul detinutilor. Dar medicul nu îi considera fiinte umane, ci material pentru experimentele lui. Nu ezita niciodata sa îi ucida doar în vederea efectuarii unei disectii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aquariusrpro
In 1943 a fost trimis în complexul de lagare de concentrare nazist din Auschwitz, Silezia, pentru a înlocui un medic care era bolnav. La 24 Mai 1943 a devenit medic militar al asa-zisului „lagar al tiganilor” din centrul concentrationar Auschwitz-Birkenau. În august 1944 acest lagar a fost închis si toti prizonierii gazati. Mengele a devenit apoi ofiterul-sef al medicilor de la Birkenau, însa nu si la Auschwitz, unde sef era Eduard Wirths.
Mengele si-a primit reputatia de „înger al mortii” ca urmare a celor 21 de luni petrecute la Auschwitz, în cursul carora a desfasurat o activitate ce nu avea nimic în comun cu munca unui medic obisnuit. Scopul principal al lagarului era exterminarea detinutilor. Mengele facea frecvent parte din echipa de medici care facea „selectia”, adica hotara la sosirea prizonierilor în lagar cine sa fie retinut pentru munca si cine sa fie trimis direct în camerele de gazare.
Mengele a profitat de ocazia de a-si continua studiile asupra ereditatii, folosind detinutii drept cobai. Era interesat îndeosebi de gemeni. Începand cu anul 1943, gemenii erau selectati si pusi în baraci speciale. A studiat si o boala numita Noma, care îi afecta în special pe copiii de romi din lagar. Desi Noma e o boala bacteriana ce afecteaza copiii suferinzi de malnutritie si stres, a încercat sa demonstreze ca principala cauza era pretinsa lor „inferioritate rasiala”.
Experimentele lui Mengele aveau valoare stiintifica dubioasa. Printre ele se numarau injectarea unor substante chimice direct în ochii copiilor în încercarea de a le schimba culoarea, diverse amputari de membre si alte operatii brutale si cel putin o tentativa de a transforma o pereche de gemeni în „siamezi” prin sutura venelor lor. Operatia a esuat, rezultand infectarea grava a mainilor copiilor în cauza. Un alt experiment monstruos a fost introducerea detinutilor în cazane cu apa fierbinte pentru a vedea pana la ce temperatura rezista omul înainte sa moara.
Conform depozitiei unei foste lucratoare din lagar, Mengele a facut experiente si pe femei, mai ales în octombrie 1943. Femeile selectate credeau ca vor fi scutite de o zi grea de munca, dar în realitate erau supuse unor proceduri de sterilizare si socuri electrice. Unele mureau la scurt timp dupa aceea, altele mai tarziu din cauza unor infectii grave.
Mengele s-a interesat si de pitici, odata cu sosirea familiei Ovitz, o familie de artisti de circ romani. Erau în numar de 10, dintre care 7 erau scunzi. Îi numea adesea „familia mea de pitici”. Pentru el, acestia reprezentau o ilustrare perfecta a anormalului.
Subiectii cercetarilor lui Mengele aveau conditii de viata mult mai bune decat restul detinutilor. Dar medicul nu îi considera fiinte umane, ci material pentru experimentele lui. Nu ezita niciodata sa îi ucida doar în vederea efectuarii unei disectii.

Roxana&Ruxandra
[/quote]

Încerc sa caut o legatura cât de mica între atrocitatile lui Mengele si elaborarea vaccinului antipolio în 1955, sau testarea pe zeci de ani a medicamentelor înainte de a fi aprobate pt. uz uman... si nu gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Încerc sa caut o legatura cât de mica ...

Gabi, nu cauta. Mintea unora este incetosata de trailsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Citat:

Încerc sa caut o legatura cât de mica între atrocitatile lui Mengele si elaborarea vaccinului antipolio în 1955, sau testarea pe zeci de ani a medicamentelor înainte de a fi aprobate pt. uz uman... si nu gasesc.

La CDC gasesti varianta romantata zisa si versiunea oficiala la mitul cu polio. Dar daca mai vrei sa citesti si altceva ...

- uite, poti sa incepi cu New England Medical Journal - incidentul Cutter
Citat:
Two weeks after the release of the vaccine, on April 26, the director of the Laboratory of Biologics Control, William Workman, received a series of telephone calls about five children in California who had become paralyzed after receiving polio vaccine. In each case, paralysis occurred in the arm that was inoculated, and in each case, the vaccine had been made by Cutter Laboratories. Cutter's vaccine was immediately recalled, but 380,000 doses had already been administered — mostly to healthy first- and second-graders.

The Epidemic Intelligence Service of the Communicable Diseases Center (a precursor of the Centers for Disease Control and Prevention) was asked to determine whether polio vaccine was causing the paralysis. The agency's scientists found that two production pools made by Cutter Laboratories (accounting for 120,000 doses) contained live poliovirus. Among the children who had received vaccine from these pools, abortive polio (characterized by headache, stiff neck, fever, and muscle weakness) developed in 40,000; 51 were permanently paralyzed; and 5 died. Cutter's vaccine also started a polio epidemic: 113 people in the children's families or communities were paralyzed, and 5 died.1 It was one of the worst pharmaceutical disasters in U.S. history.

- alt jurnal spune asa (http://jrsm.rsmjournals.com/cgi/content/full/99/3/156):
Citat:
In April 1955 more than 200 000 children in five Western and mid-Western USA states received a polio vaccine in which the process of inactivating the live virus proved to be defective. Within days there were reports of paralysis and within a month the first mass vaccination programme against polio had to be abandoned. Subsequent investigations revealed that the vaccine, manufactured by the California-based family firm of Cutter Laboratories, had caused 40 000 cases of polio, leaving 200 children with varying degrees of paralysis and killing 10.

- in 1977 se investiga de ce vaccinul oral nu are efect. Surprize au avut chiar cei de la ONU

Citat:
"After a low in 1976 and despite the primary and booster doses of oral polio vaccine given routinely to children below three years of age attending the Agency's child health clinics, the incidence of poliomyelitis increased to almost the 1975 levels: 67 cases Agency-wide, of which 55 were reported from Gaza. The efficacy of the vaccine and the level of protection are being investigated in an attempt to find an explanation for the rise."

- apoi va mai trebui sa cauti info legat de schimbarea diagnosticarii polio chiar in perioada vaccinarii; cum s-a nascut diagnosticul de paralizie acuta flasca si alte diagnostice.
- cauta in biblioteca congresului american audierile de la congresul 87, senat - acolo gasesti cresterile de cazuri din cauza vaccinarii, in anii imediat urmatori inceperii campaniei
- citeste despre contaminarea vaccinurilor anti-polio cu virusul simian SV40 ( a fost o lunga controversa ).
- apoi mai poti vorbi cu medicii din India, ca-s suparati rau pe OMS si vaccinarea antipolio ( pot sa-ti dau niste adrese, daca vrei).

Cat cauti si tot citesti, o sa aduni ceva decese, paralitici si bolnavi de cancer. La sfarsit spui daca merita sacrificiul acelor copii - unii dintre ei adultii de acum cu cancer generat de SV40, apoi mai vedem ce si cum.

S-ar putea ca Mengele sa fi fost bland copil fata de ceea ce vei descoperi cu un pic de rabdare, bani de abonamente la diverse publicatii si fara sa-ti bagi nasul prin site-uri numite "conspirationiste".

Sau poti sa nu cercetezi si sa crezi ce spun altii.

Fiecare alege ce si cum

Have fun!

Mergi la inceput