Puisori de mai 2003(6)
Raspunsuri - Pagina 12
parpalak spune:
DanaMario, poate-mi zici si mie formula de facut serile (si in general zilele) mai potolite, ca mie nu-mi iese de nici o culoare. I-ai facut pagina lui Joshua? Paul ma tot bate la cap sa-i fac email (ceea ce de fapt si are, dar nu i-am setat-o pe computeru lui, ca cine stie pe ce-apasa si se umple de virusi - si n-am chef acuma sa m-apuc de ultimele descoperiri in domeniu) Mai incintata as fi de vreun program de pen-pal, sa-si mai scrie si el cu alti copii, poate asa o sa puna mina pe creionul ala mai cu drag..
Aalina, tot uit sa-ti zic: scutecul calaretzului l-ai controlat de bratari? Numai la primul tre sa te panichezi si sa mergi la raze etc, de la al doilea incolo poti sa-i scazi valoarea obiectului inghitit din cadourile de urmeaza sa le primeasca. Plus ca argintul nu-i nociv, ba chiar am impresia ca face bine la digestie, doar ca nu cred sa fie prea gustos. Nu-i asa ca acu amnezia suna mai bine? :)
Apropos de generatia mai tinara: se uita Paul foarte curios la o periuta de dinti pe care-am primit-o de la dentist cu ocazia ultimului cleaning: da' unde are periuta asta buton? (ca de cind sint caraghios de ieftine, ne spalam toti cu d-alea cu baterii)... Nu mai zic ca Paul are una muzicala... (nu e prea incintat de ea, tot p-aia cu Winnie the Pooh o foloseste..)
Aalina spune:
Doina pana la urma si varianta ta suna mai bine decat cea in care imi imaginez ca ar fi putut sa fie furate din casa
Chestia e ca erau imposibil de inghitit fiind foarte mari plus ca lighioana mea nu serveste stat singur ca se crizeaza. Deci nici cand nu avea cum.
Noi azi am fost la ski si io am o frumoasa "febra muschiulara" cum zicea Dori mai demult. Anchilozata am ajuns.
Suna bine faza cu invatamantul mai ales daca nu e platit ca aici. Si eu il regret uneori dar cand ma gandesc cat e salariul imi trece.
DanaMario distractie faina in plimbari.
Noi maine facem bradul si avem serbarea la biserica. Sper dupa aia sa ma mai linistesc pe acasa ca tre sa ma apuc de facut mancare sa avem daca vom fi atatia. Ca nu imi place sa gatesc cand am musafiri.
Aici zilele astea a fost o iarna ca de poveste. Ca in copilarie. Si ca tot mi-am amintit Doina io stiu inca faza cu "me stie"
Pupam si speram sa te mai linistesti desi daca nu ai trai asa ....parca nu ai fi tu , nu?
DanaMario spune:
Aalina si eu am febra daca va puteti imagina de la curatenie :)
Mai continui miine ca mai am un etaj.
Vroiam sa va intreb parca e ceva slujba la biserica inainte de Craciun cum e de paste prohodu?
Parpalak site-ul da eu l-am ajutat la inceput acuma el isi tot pune Il mai curat eu ca-si pune numai prostii dar oricum intelege idea de site,internet.Scrie un pic ceva pe el si pe urma fuge prin casa de la celelalte calculatoare sa vada vede modificarea.
Asta e http://joshuaandjessica.shutterfly.com/
Cu jucaria aia vezi ca la Indigo-ul de linga voi o are desfacuta du-te si vezi intii daca ii place acolo.
Noi ne dusesem sa cumparam o carte de un autor pe ca-l studiaza la scoala si atit de mult l-a facinat ca l-am lasat vreo ora sa se joace acolo cu ea.
Aalina acuma incearca sa uiti nu-ti strica sarbatorile cu bratara.
Azi 10 ore am facut eu curatenie 10 ore s-a jucat si el wii
Si e asa de nedumerit de ce trebuie sa fac curatenie atita.
parpalak spune:
Aalina, si io ziceam febra muschiulara :) Cu bratarile, las-o, chinezii au vorba aia cu numai timpul poate sa-ti zica daca un lucru e bun sau rau, mai pe romaneste, tot raul spre bine.. Sau ia-ti altele :)
DanaMario, mi-e ca daca ma duc la Indigo se infige junele in jucarii Thomas de nu-l mai iau d-acolo :) Mie mi-a luat juma de ora juma de etaj ieri si inca nu mi-am facut curaj sa m-apuc de restu :) Mi-a mai luat juma de ora sa impachetez sarmale si-n rest am avut program de voie. (Cum ar fi spalat doua masini, re-mutat rafturi si chestii.. :)))) ) Care nu se fac de sarbatori in mod normal adica..
Ca sa termin odata cu vaitaturile, alaltaieri m-a luat maseaua. Nu stiu ce-are, in septembrie i-am pus coroana si-o luna jumate m-a omorit, dar eram ocupata cu mutatul si directoarea pe vremea aia. Dupa care m-a lasat ca sa m-apuce iar acuma. Si mi se pare ca ma supara un pic si sinuzita maxilara. Asa ca nu-mi dau seama daca e ceva la masea care se trage la sinus sau invers. Dar dupa ultimele peripetii o sa incerc sa vorbesc mai intii cu dentista si dupa aia cu doctorita. Sau sa profit de doctorita daca reusesc sa vorbesc cu ea lunea viitoare, dupa cum a zis ca face - ma suna adica.. Ultima oara m-a sunat miercuri, cind am avut o zi de credeam ca explodez, ultima faza fiind ca am luat copilul de la day care cu o cizma lipsa, si da-i si plingi si n-a vrut sub nici o forma sa plece cu adidasii in picioare, asa ca a mers la masina cu o cizma intr-un picior si soseta in celalalt. Dupa ce l-am depozitat acasa m-am suit iar in masina sa ma duc sa-i iau cizme copilului, doar ca sa intru in trafic si sa constat ca e blocat din pricina de accident.. Si asa se face ca doctorita l-a prins doar pe tati la telefon in seara aia.. Evident, cizma a aparut a doua zi, dar pe astea noi i le-am luat cu un nr mai mare macar le poarta si la anul (sper eu)..
Si cireasa de pe savarina, ieri, in timp ce impachetam sarmale tot bagam varza murata pe sub nas, de la care m-a pocnit o cufureala d-aia de antologie. Asa ca acu's surda, cufurita si cu maseaua-n pioneze..
Alycia, vino si mai plinge-te oleaca de raceli, nu ma lasa singura in disperarea mea :)
parpalak spune:
DanaMario, super pagina - ma duc sa tratez cu junele daca vrea si el. Si la anul o sa tratez cu invatatoarea daca vrea si ea...
Cu directoarea m-am lamurit, nu-i sanatoasa la cap.. In fiecare an ii "provoaca" pe elevi sa stringa 500 de livre de mincare (conserve) si in fiecare an ei string dublu, si-atunci ea tre sa le faca "program artistic".. Anul trecut s-a facut cintaret rap, acu doi ani si-a mutat biroul pt o zi afara in curtea scolii, pe niste nameti de doi metri, acu trei ani a mincat gindaci .. Cu morala ca elevii tre sa invete din asta ca donatul de mincare e un lucru pozitiv.. Acu sa-i vad cum or dona mincare pe viitor daca nu le face nimeni program artistic pt asta..
Puteti s-o vedeti si voi (e si Paul in fundal - asa ca pot sa zic ca mi-a aparut copilul la televizor - in caz c-au aratat-o pe zaluda la stiri):
http://www.insidetoronto.com/videozone/246151
parpalak spune:
... Ca asa mi-aduc eu aminte de toate - pe bucati.. Ultima inventie de pe la noi: au facut canal TV (175) cu un semineu in care arde focul - asta-i tot ce se intimpla pe canalul ala TV.. La un moment dat am vrut sa vad ce se intimpla cind se termina de ars bustenii, dar nu pareau sa se consume prea tare.. :))) Asa semineu mai zic si eu - nu face fum, nu caldura, nu cenusa, nu-ti trebe scule pt el si nici n-are risc de incendiu.. :))))
Si alta: au observat ei in ultima vreme ca Santa e cam gras si ca le da exemplu negativ la copii, si ca in loc sa-i lase un pahar cu lapte si-o prajiturica sau un biscuitel in noaptea de dinainte, mai bine sa-i lase morcovi sau betze de tzelina...
DanaMario spune:
Gata am terminat curatenia.
Doamne ce bine e sa ai casa curata, curata.
Acuma l-am trimis pe Joshua cu tati la patinaj asa ca am facut ultimele finalizari totu-i la locul lui.
Imi venea sa fac niste poze sa am la ce sa ma uit cind o fi casa intoarsa invers.
Acuma trebuie sa ma tot gindesc pe unde sa tot plecam ca altfel miine nu prea se mai vede nimic din curatenia mea cu Joshua acasa in continuu.
Miine ne ducem la un Mall chinezesc sa luam mate de porc si poate la schi daca o fi cu zapada artificiala.
Parpalak cum se numea locul ala unde mergeati voi cind stateati inWithby poate acolo o fi zapada?
parpalak spune:
Dana, e Lakeridge, http://www.ski-lakeridge.com/, au citeva pirtii deschise, aia de incepatori printre ele.
Si mai e si asta, e un km mai aproape: http://www.skidagmar.com/
dana d spune:
Buna mamici!
Mai cine vrea zapada? Va dau eu, naturala, inghetata bine... si cred ca gasesc si curata. Auzi la ele.."zapada artificiala"!! in Canada! si la Bucuresti munti de zapada naturala! Na ca se mai intoarce roata.Eu nu-mi vad capul de treburi si vad ca am si de citit din urma asa ca nu ma bag in vorba pana nu aflu tot despre ce s-a discutat.
Doar ca ii pupa mama pe puiutii mici si mai marisori, i-am vazut in poze si va multumesc ca ni-i mai aratati si noua macar sa ne imaginam ce frumos e in casele cu doi baietei mititei (si astia de 2003 pt mine tot mititei sunt, mari sunt aia de 1994).
Gata ma duc la citit pana nu mai primesc ceva de lucru.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
alycia spune:
Doina, am ametit...hiihih...e o intreaga nebunie acolo la tine...imi place tare mult ca vezi umorul in orice situatie oricat de proasta ar fi...eu sunt mik copil pe langa tine...nu ma mai plang de nimik...desi nu am terminat-o cu racelile(Mircea muceste de 2 saptamani..dar nu mai pun la suflet chiar asa...incep sa ma calesc), m-a distrat grozav filmuletul cu baia zaludei voastre...asa..ce voiam sa te intreb..."care e ora de culcare a lui Paul?" de te plangeai ca nu doarme la ore rezonabile? Ai mei pe la 23 i bag cu fortza in pat..ca mai devreme nu sunt sanse mai ales ca acum e si vacantza.
Dana Mario frumos site-ul vostru...poate mai incolo o sa-l pasioneze si pe Mircea cine stie...deocamdata e la capitolul "cetati si calareti medievali"..cam asta e pasiunea lui momentan, asa ca i-am luat de Craciun ceva de genul asta.
Aalina...daca tot te apuci de cocarit si bucatarit...baga ceva meniuri si pe aici sa ne mai inspiram si noi...ce bunatati gatesti de Craciun?
Dana_d cred ca esti bagata in aluat de cozonaci pana la coate de nu apuci sa ne mai povestesti nimik
Fetelor am vazut pozele...m-a delectat cu gropitele lui Tudor,am admirat gratia Ilincai si m-a cucerit zambetul lui Fabian...
Daiopri inca mai trebuie ??? ...cand termini cu ele?
Va pup si va urez spor la treaba..cocarit si bucatarit...