Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (186)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Noua mea semnatura

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Erik !!!! Sa cresti mare si frumos, sanatos si norocos !!!! Ramonzca sa iti traiasca puiul !!!!!

La multe lunite Sorana de lacribel !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Giulianna si

Erik Alexandru pui de Ramonzca79 , La Multi Ani, sa cresti mare si sanatos, pentru mami un brat mare de

La Multe Lunite Sorana Daria de Lacribel

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

cu intarziere, la multi ani david de oana! sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata!!

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Ankusa, nu stau in Anglia. Stau in Romania, la Braila. Am locuit o perioada in Anglia ca sotul meu e englez. Noi am stat in Yorkshire. De fapt, inca mai stam ca avem o ferma acolo insa eu n-am mai fost de aproape doi ani din motive de copii si alta ferma in Romania.Informatiile pe care le am despre copii provin de la soacra-mea care a fost helth visitor f multi ani; fac mereu precizarea ca asa e in Anglia pt ca multe chestii sunt total pe dos fata de ce auzim pe aici.
Noi zburam pe la Amsterdam si avem o cursa care aterizeaza pe Humberside, deci nu prea ajungem la Londra insa daca vin vreodata , te anunt si poate ne vedem.

N-am timp mai mult. Fug la gradi; revin diseara ca maine e week end. Traiasca! Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neatza!sipentru toata lumea!TREZIREAAA!!!

LA MULTI ANI ERIK DE RAMONZCA!SA CRESTI MARE SI SANATOS!

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

hopa si eu...dupa ce-am chiulit 3zil....din cauza de servingrozitor...
se fac niste schimbari p-aci....si culmea....tocmai ce-a fost matrasita....colega ce se credea sefa....de luai io penalizare 3luni..din cauza ei.
fina lu nasa...culmea!
cre ca astia isi spala rufele in ...firma!
ma rog....
bag si eu un ochi in urma si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata!

Azi dam si in contul zilei de ieri.

Hm..legat de manifestari 'violente' observ clar ca de o saptamana si ceva David tipa daca nu ii convine ceva.De fapt cred ca tipa si daca ii convine - de ex daca nu vrea in brate tipa.Dar nu vrea nici pe jos, nici pe sus, nici un fund nicicum asa ca tipa oricum il pun uneori....eu cred ca e o manifestare de trezit interesul asupra lui sau de a se face auzit...dar ma gandesc sincer ca nu e prea placut pentru cei din jur si nu ca asta ar conta foarte mult, dar de exemplu daca as fi in concediu la o pensiune si mi-ar urla un copil in curte nu as fi foarte incantata.Asa ca ii inteleg pe altii daca se uita 'stramb'...

Nerantula, ma bucur ca nu mai sunteti bolnaviori!Eu nu stiu cam care e 'perioada' in care tratementele homeopate isi fac efectul, si recunosc ca cel putin deocamdata sunt cam sceptica in privinta lor, dar daca a trecut raceala totul e bine!

Date tehnice de un an:David are 10600gr si 80 cm.Nu a triplat greutatea la nastere dar a triplat sa zicem cat avea cand am ajuns acasa din maternitate.Si oricum ma declar multumita.
Nu mai merge singurel - a mai facut asa de forma cativa pasi dar prefera clar tinutul de manuta ca sa poata sa si 'alerge'.Incepe sa exprime din ce in ce mai clar ce vrea (atunci cand stie)si sa se faca inteles.
Subiectul 'critic' ramane inca mancarea.Baza e tot tzitzi.De exemplu meniul de ieri (de ziua lui) a fost:cateva boabe de strugure plus biscuite Nestle mancat singurel de dimineata,bucatele de covrig pe la pranz, cateva linguri de ciorbita cu paine si cateva bucatele de piept de pui la gratar la pranz,cateva linguri de iaurt natur pe la 5 cu covrig si un iaurt Humana seara....deci putin.Divers, dar putin.Evident cu tzitzi intre.Suntem si in 'deplasare' deci nu prea mai tinem programul de masa de acasa, dar oricum nu e deloc mult cum mananca.
In schimb am mai descoperit o metoda de a il face sa manance.Ma prefac foarte interesata de mancarea lui (de ex iaurtul Humana) si il ignor.Adica ma prefac ca mananc eu si ca ma uit la tv de ex.Ceea ce evident ii trezeste interesul si cere.Si asa a mancat ieri un iaurt intreg.Sper sa tina strategia...

Cam atat despre noi la un an..

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Erik

Mergem sa facem ROR-ul acum la 10, mi-e o frica de mor

Doamne ajuta sa fie totul bine

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

hai ca n-am mai putut nimic....dupa ce-am citit pov Monicai....
am plans....doamne, cata putere ai si ce frumos ai scris.
ancatinem pumnii sa nu doara..
oana, s-o fi molipsit de la sasha.ca doar stam in cartier...

Mergi la inceput