Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (186)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Monica sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume de acum in colo alaturi de bebe Dragos!!
Citind posturile voastre pot spune ca ma inscriu si eu in randurile mamicilor "batute" de pici...sunt vanata la propriu de la piscaturile si muscaturile lui....bunicii i-a rupt deja de 2 ori ochelarii....nu mai vorbesc de batutul din picioare si tavalit cand nu-i convine ceva....azi chiar spuneam...copilul meu s-a nascut "prost crescut"...chiar nu-mi explic manifestarile astea violente....si nici nu stiu cum sa le abordez....astept sfaturi de la mamicile cu experienta...
De mancat mancam f bine (zic eu) dar ia f putin in greutate de cateva luni....f putin insemnand aproape deloc..
M-am delectat cu poze si filmulete cu protagonisti minunati si m-am bucurat ca in sfarsit a dat roade un tratament si Gruia se simte bine!
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cu intarziere uram si noi tizului

LA MULTI ANI DADIDUTZ!!!PUIUTZ DE OANA sa cresti mare si sanatos si sa-ti bucuri parintii toata viata!!

oana

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

DAVID de OanaLa Multi ani!!! sanatate, fericire si noroc iti dorim!!!
Oana felicitari pentru baiatul mare!Sa va traiasca!

Cu drag K and N

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

M-am adunat si eu de pe drumuri, culcat copil muuult mai devreme ca de obicei si parca nu stiu ce sa fac cu timpul asta castigat asa pe neasteptate!

Am intrat special pentru piolica.

Pai eu nu lucrez intr-un hotline ci intr-un deprtament SAV pt un producator de hardware care departament face si suport tehnic cu end useri in vederea stabilirii unui diagnostic. Practic aia ori suna la noi, ori se duc la magazin. De obicei vin la noi cand au probleme cu dealerii. Parte din produsele noatre sunt wifi, de unde si cunostintele in domeniu, dar pot spune ca ma pricep si la dj-ing sau inregistrari profesionale fortata de imprejurari. Asta nu inseamna ca-mi ies mixurile misto dar ca, tehnic vorbind, sunt un mic inginer de sunet :)))

Gata de-ajuns cu umflatul in pene pe ziua de azi. De free stiu de la colegii mei care lucrau cu Franta - de altfel si eu am fost backup o vreme pentru ei.

Problma voastra cu conflictul de IP nu vine de la FAI ci din reteaua domestica. As avea nevoie sa stiu cateva detalii, asa ca, daca ai tmp, scre-mi pe yahoo, trimit un PM cu id-ul meu imediat .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

La Multi Ani, David de Tzitziri!
Sa fii sanatos, papacios, voios si bucuria parintilor tai!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Oana multi ici si de la noi

Xor ma gandesc ca nu ia in greutate pentru ca este activ, oricum daca e vesel atunci e bine

300 eu am bagat-o la somn la 9 cu tot cu baie facuta...tipa dupa mine "mama ba" si m-am delectat cu must

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am incercat dimineata sa beau cafeaua cu voi, dar nu am avut nicio sansa sa deschid pagina de forum Asa ca am baut cafeaua singura, am facut mancarea puiului si am iesit in parc. Apoi dupa masa de pranz am fost cu copiii la cumparaturi. Mai multe am gasit pentru Tinutza (rechizite, ghetute rosii shic, pulovaras sexy si altele) ca piciului nu i-am gasit ce doream si am luat doar niste sosetele cu talpica antiderapanta.
Am obosit ca naiba, singurul smekeras a fost David in carucior ca eu cu printesa mica ne-am rupt picioarele

Moni daca e frumos afara , eu vin maine in parc Mai vine cineva ? Pe la 11.30 in IOR.

Andy g felicitari puiului pentru toate cuvintele spuse

preety ce papusa zambareata ai E tare dulce cum se joaca cu perdeaua Pupici multi

valy ce dulce e cautatorul de comori de sub covoare Hi hi hi..nu a scapat niciun covor Puuuup

Oooo Cristina, Raducu face kk la olita !!!! ce pui mare are mami

Luminita esti o mamica minunata Tare bine te mai descurci tu cu doi teroristi Felicitari pentru olite

Giuli a stat 15 minute pe wc ???? cum ai reusit sa il tii locului atata ???? continuarea povestii e mortala Pai se plictisise omul acolo si ii venea sa faca pishu, normal ca s-a dat jos de pe tron, nu a vrut sa il murdareasca

Nerantula ce veste minunata !!!! Bravo Gruia !!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Rox, pe bune ca a stat. Bineinteles ca eu fac atmosfera pe margine, nu-ti imagina ca-l pun acolo si ne uitam unu' la altu' fara sa scoatem un cuvant

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Giuli nu m-am gandit nicio secunda ca nu e adevarat ce spui Doar m-a surprins piticul ca a stat cuminte acolo. Bravo lui , asta incercam sa spun

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza da' ai avut o zi plina azi

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput