Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (186)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
anca81 spune:
Diana, nu stiu pentru ce e indicat Aptamil, stiu doar ca e scumpicel, cel mai ieftin in Kaufland il iau la 52 ron cutia de 800 g. Milumil i-a provocat diaree si gaze, Nan nu serveste asa ca ... ata ete. Oricum si Aptamil Junior este dulce, nici n-a fost nevoie sa mai adaug cereale, Carla l-a acceptat din prima spre deosebire de Nan Junior pe care mi l-a scuipat in freza. Oricum nu mai fac eu tampenia sa schimb laptele, no way. Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bitza2008 spune:
Salutare!David
David Paul sa cresteti mari si fericiti!
Cocutica
Luminita azi am recoltat.Pt pipi nu mi-a dat punga si am prins din zbor in borcanelul ala Mai trebuie sa duc luni pt copro si luni dupa amiaza am rezultatele!
Sanziana scump foc David!
Giuliana dar ce serios sta pe wc!!Super!
Am votat si eu copiii in concurs!Multa bafta!
Ange Crinul e pe primul loc!Si pe al doilea!
Andy.g mai,dar vorbeste la greu Andrei!Bravo!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
300 spune:
La multi ani David de Oana! Oana cred ca esti cea mai fericita mamica azi, va urez petrecere frumoasa si multi ani inainte sanatosi si voiosi.
La multi ani David de pisik4ever!Cocutica
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Diana, nu stiu pentru ce e indicat Aptamil, stiu doar ca e scumpicel, cel mai ieftin in Kaufland il iau la 52 ron cutia de 800 g. Milumil i-a provocat diaree si gaze, Nan nu serveste asa ca ... ata ete. Oricum si Aptamil Junior este dulce, nici n-a fost nevoie sa mai adaug cereale, Carla l-a acceptat din prima spre deosebire de Nan Junior pe care mi l-a scuipat in freza. Oricum nu mai fac eu tampenia sa schimb laptele, no way. ![]() ![]() Carla la 1 an Carla la mare |
Mda e mai scump fata de nestle junior care e 24 lei cutia de 400g( nu e chiar asa mare diferenta).Ea a baut parca tot aptamil si pana la 1 an?Eu zic ca de aia nu a acceptat nestle pt ca asta e cel mai putin dulce dintre toate cu toate ca junior fata de nan2 mie mi se pare mult mai dulce dar probabil ca aptamilu e si mai dulce si si-a format deja o preferinta.
Pe mine multa lume ma bate la cap sa ii dau lapte de vaca dar eu nu vreau si nici nu ii voi da mai devreme de 2 ani eu as vrea chiar pana la 3 ani sa bea LP.Daca nu e ok cu nestle junior urmatoarea varianat care o incerc e Aptamil, as fi vrut Humana dar nu exista decat cu arome.
Diana
mamica fericita de
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
DRagelor, pentru ca azi as fi avut termenul, m-am hotarat sa-i scriu povestea minunii mele mici.
O gasiti AICI
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
300 spune:
Anca legat de ceaiuri - daca vrei sa incerci - poate ii place ala de fructe de padure, e foarte bun la gust si plin de vitamina C (care cam dispare prin fierbere dar asa se zice )
Moama, Giuli, costuuum...
Didi, a porpos de mersul pe varfuri, stiai ca e fobia multor parinti? Vai, copilul merge pe varfuri, ce ma fac? Eu am observat ca oti incep rin a merge un pic pe varfuri si iata ca natura isi face treaba din cate-ai citit tu, haha. A propos, daca tot citesti atatea lucuri interesante, te rog mai posteaza cate un link si pe-aici .
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
c.valy spune:
ma mai tineti minte
am lipsit ceva timp de la apel am avut pomana lui socrela de 1 an,apoi nunta,sambata avem botez,apoi iar nunta...offf suntem o familie fff bogata in cheltuieli
,voi ce mai faceti,o sa incerc sa recuperez din urma incet,incet macar pe sarite copii va sunt bine?
mai vb
LucaDaniel -22.10.2008
c.valy spune:
am citit ca vb de mersul pe varfuri si Luca merge asa si imi era tare teama(daca ramane asa?),mai bine zis merge ca-ci de cateva saptamani il tin incaltat si-n casa cu ghetute cu talpa tare nu tot timpul doar cand merge si este,,obligat,,sa puna toata talpa de vrea sau nu vrea si sa invatat si descaltat acum puna tot piciorul a si inca ceva am invatat sa stam pop pentru cateva secunde
LucaDaniel -22.10.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut DRagelor, pentru ca azi as fi avut termenul, m-am hotarat sa-i scriu povestea minunii mele mici. O gasiti AICI Monica ![]() ![]() Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Offf Moni am citit si am plans
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Sa iti traiasca minunea sa te bucuri toata viata de ea
![](pupic.gif)
Diana
mamica fericita de
![](copilas.gif)
andy_galro spune:
si andrei a mers pe varfuri muuuuult timp pana i-am luat ghetuta care sa-i tina glezna, cu taloneta si care sa aiba talpa tare(dar nu f tare doar atat cat sa nu-l mai lase sa mearga pe varfuri) si acelea purtate si in casa i-au indreptat mersul. de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"